首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Acquire information from satellites more efficiently. B、Realize full coverage of area the satellite passes over. C、Build more
A、Acquire information from satellites more efficiently. B、Realize full coverage of area the satellite passes over. C、Build more
admin
2015-06-23
64
问题
American scientists are developing maps that can identify areas of future flooding. The maps also may help scientists estimate the possibility of extremely dry weather and severe storms.
Tom Jackson of the United States Department of Agriculture prepared the map after the April flood. He used information provided by satellites in Earth orbit. The maps are produced from dish receivers on the satellites. Each dish receiver measures the wetness of the soil by capturing the natural release of" microwave radiation from the soil. The receivers turn rapidly. This provides complete coverage of each area the satellite passes over.
Mr. Jackson and other scientists have tested Aqua’s equipment in airplanes and satellites flying over several states. The scientists used the tests to develop ways to change the information gathered into maps.
Mr. Jackson now plans to compare the microwave dish receiver findings with information from tests on Earth’s soil. He will use instruments at Agricultural Research Service centers in four states. He also will study information provided by forty ground observation centers across the country.
Questions 20 to 22 are based on the passage you have just heard.
20. Why American scientists are developing these maps?
21. How can the satellites catch the information about the soil?
22. What is the future work planned to do?
选项
A、Acquire information from satellites more efficiently.
B、Realize full coverage of area the satellite passes over.
C、Build more ground observation centers.
D、Compare satellites information with those from ground.
答案
D
解析
细节题。文章提到杰克逊先生计划将微波接收器的探测结果与测试地球土壤得到的信息进行比较。答案为D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/uWl7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Disappointment,asuncomfortableandevenpainfulasitcanbeforus,isessentialandimportantonourjourneyofgrowth.Maki
Disappointment,asuncomfortableandevenpainfulasitcanbeforus,isessentialandimportantonourjourneyofgrowth.Maki
A、Hecan’tputhisphoneasideandlistentotheteacherinclass.B、Hetalksoverthephonemorethananhouraday.C、Hefeels
Manycollegestudentstodayownpersonalcomputersthatcostanywherefrom$1000toperhaps$5000ormore.【B1】______,itisn
WhenCaptainCookaskedthechiefsinTahitiwhytheyalwaysate【B1】______,theyreplied,"Becauseitisright."IfweaskAmeri
A、Afraid.B、Curious.C、Approving.D、Uninterested.A四个选项均为形容词,并结合第16、17题选项推测,本题可能考查某人的态度。短文中提到HenryIVwasfamously(出了名地)dirty(脏的
A、Lovestories.B、Detectivestories.C、Storiesaboutjailescapes.D、Storiesaboutroyalfamilies.A对话中女士提到I’mtiredofthemovi
Stilettoheelscouldbebannedfromtheworkplacebecauseofhealthandsafetyreasons,accordingtoBritishTradeUnionbosses.
A、Hisconcernforhismother’shealth.B、HissupportfordrinkingChinesegreentea.C、HissurpriseatChina’srecentdevelopmen
A、Sherefusedthejobofferedbyacompany.B、Shecouldearnenoughmoneytosupportherself.C、Shewassatisfiedwithherprese
随机试题
政府职能转变和行政管理体制改革的实质是创设新的完全合理的公共行政体制。()
下列属于营养必需氨基酸的是
学生表面抗原阳性数的理论数为
以气体为流动相的色谱法称为
奉献社会既是职业道德的出发点,又是职业道德的归宿。()
M县地方税务局对甲企业作出罚款的行政处罚,甲企业对此不服,可以申请行政复议的是()。
2010年8月某首饰厂从某商贸企业购进一批珠宝玉石,增值税发票注明价款50万元,增值税税款8.5万元,打磨后再将其销售给首饰商城,收到不含税价款90万元。已知珠宝玉石消费税税率为10%,该首饰厂以上业务应缴纳消费税()。
把课程用于教育科学的专门术语,始于英国教育家()。
A、0个B、1个C、2个D、3个E、4个D
(1)打开数据库“外汇”,通过“外币代码”字段为“外汇代码”和“外汇账户”建立永久联系。(2)新建一个名为“外汇管理”的项目文件,将数据库“外汇”加入“外汇管理”项目中。(3)修改mymenu菜单文件,为“文件”下的子菜单项“查找”设置
最新回复
(
0
)