首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Friends play an important part in our daily lives, and although we may take friendship for granted, we often don’t clearly under
Friends play an important part in our daily lives, and although we may take friendship for granted, we often don’t clearly under
admin
2017-03-21
68
问题
Friends play an important part in our daily lives, and although we may take friendship for granted, we often don’t clearly understand how we make friends. While we get on well with a number of people, we are usually friends with only very few. In all the cases of friendly relationship, two people like one another and enjoy being together, but beyond that, the degree of intimacy (亲密) between them and the reasons for their shared interest vary enormously. As we get to know people, we take into account things like age, race, economic condition, social position, and intelligence. Although these factors are not of major importance, it is more difficult to get on with people when there is a marked difference in age and background.
Some friendly relationship can be kept on argument and discussion, but it is usual for close friends to have similar ideas and beliefs, to have attitudes and interests is common—they often talk about "
being on the same wavelength
". It generally takes time to reach this point. And the more intimately involved people become, the more they rely on one another. People want to do friends favors and hate to break a promise. Equally, friends have to learn to put up with annoying habits and to tolerate differences of opinions.
In contrast with marriage, there are no friendship ceremonies to strengthen the association between two people. But the supporting and understanding of each other that result from shared experiences and emotions seems to create a powerful bond, which can overcome differences in background and break down barriers of age, class or race.
Which of the following is true according to the passage?
选项
A、When we make friends we write down their age, race and economic condition.
B、The shared interest between friends is very enormous.
C、Every ordinary student can make six friends during his college life.
D、It is not easy to make friends with those of a marked difference in age and background.
答案
D
解析
是非判断题。根据文章第一段最后一句话可得出答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/uXXC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
Somediscussionhas______aboutwhoshouldbeputinchargeofthisproject.
Indevelopingcountries,peopleare______intoovercrowdedcitiesingreatnumbers.
Lastyeartheincomeoftheorganizationwas______morethanone-fourth.
TheMayDayHoliday______over,wemustnowgetdowntowork.
Thesurgeon’sadvicewasthatthepatient______atonce.
Moreandmorestudentswanttostudyin"hot"majors.【C1】______aresult,manystudentswantto【C2】______theirinterestsandstu
—WecouldinviteJohnandBabaratotheFridaynightparty.—Yes,______?I’llgivethemacallrightnow.
Readingtooneselfisamodernactivitythatwasalmostunknowntothescholarsoftheclassicalandmedievalworlds,whileduri
Fashiondesignerstakeadvantage______thefactthatwomenwillacceptanyamountofdiscomfortsolongastheylookright.
Howoftenonehearschildrenwishingtheyweregrown-up,andoldpeoplewishingtheywereyoungagain.Eachagehasitspleasure
随机试题
下图是一张道路图,每段路上的数是小李走这段路所需时间的分钟数,如小李要从A出发最快走到B,则小李所需时间是()。
我国现行的财政体制是()。
在国际上,民用建筑项目工程总承包的招标多数采用()的方式。
关于风险管理组织中各机构的主要职责,下列说法不正确的是()。
职业道德不是一朝一夕形成的,是在职业实践中经过磨炼和不断加强修养而形成的。养成良好职业道德的主要途径有()。
世界上既有物质现象又有意识现象,所以世界的本质既是物质的又是意识的。()
“草根经济”以小型企业、城乡个体工商户、创业者和农民为主体,是社会经济中最具活力的部分.发展“草根经济”有利于:①巩固公有制主体地位②扩大就业环境③提高人民生活水平④拉动国内需求
求微分方程y’’一2y’一e2x=0满足条件y(0)=1,y’(0)=1的特解.
Beyondthebasicanimalinstinctstoseekfoodandavoidpain,Freudidentifiedtwosourcesofpsychicenergy,whichhecalled"
TheOpportunitytoEducateIsFairInanidealworld,thenation’seliteschoolswouldenrollthemostqualifiedstudents.Bu
最新回复
(
0
)