首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、The speaker was a qualified nurse. B、Mr. Gillespie was an optimistic person. C、He who helps others will feel happy too. D、Sick
A、The speaker was a qualified nurse. B、Mr. Gillespie was an optimistic person. C、He who helps others will feel happy too. D、Sick
admin
2010-04-12
77
问题
When I was in the 7th grade, I volunteered about 30 to 40 hours a week during the summer at a local hospital in my town.Most of the time I spent there was with Mr. Gillespie. He never had any visitors, and nobody seemed to care about his condition. I spent many days there holding his hand and talking to him, helping with anything that needed to be done. He became a close friend of mine, even though he responded with only an occasional squeeze of my hand—Mr. Gillespie was in a deep unconscious state.
I left for a week on vacation with my parents, and when I came back, Mr. Gillespie was gone. I didn’t have the nerve to ask any of the nurses where he was, for fear they might tell me he had died.
Several years later, when I was a junior in high school, I was at the gas station when I noticed a familiar face. When I realized who it was, my eyes filled with tears. He was alive! I got up the nerve to ask him whether his name was Mr. Gillespie, and whether he had been in a coma about five years ago. With an uncertain look on his face, he replied yes. I explained how I knew him, and that I had spent many hours talking to him in the hospital. His eyes welled up with tears, and he gave me the warmest hug I had ever received.
He began to tell me how, as he lay there unconscious, he could hear me talking to him and could feel me holding his hand the whole time. He thought it was an angel, not a person, who was there with him. Mr. Gillespie firmly believed that it was my voice and touch that had kept him alive. Then he told me about his life. We both cried for a while and exchanged a hug, said our good-byes and went our separate ways.
Although I haven’t seen him since, he fills my heart with joy every day. I know that I made a difference between his life and his death. More importantly, he has made a tremendous difference in my life. I will never forget him and what he did for me: He made me an angel.
选项
A、The speaker was a qualified nurse.
B、Mr. Gillespie was an optimistic person.
C、He who helps others will feel happy too.
D、Sick people need an angel’s help.
答案
C
解析
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/uYj7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
MoreandmoreAmericansarereadingtheirowncreditreport.Creditreportsare【B1】______bylenderstodecidehowrriskyitwo
Manypeoplewronglybelievethatwhenpeoplereacholdage,theirfamiliesplacetheminnursinghomes.Theyareleftinthe【C1
Manypeoplewronglybelievethatwhenpeoplereacholdage,theirfamiliesplacetheminnursinghomes.Theyareleftinthe【C1
Scientistshavedevelopedanewcancerdrug.Sofar,theyhavetesteditonlyon【B1】______animals.Thedrugisdesignedto【B2
Acollegeeducationisaninvestmentinthefuture.Butitcanbea【B1】______investment.TheCollegeBoard【B2】______thatthe
A、Shehadanaccident.B、Shewantstogotoaforeigncountrytolearnitslanguage.C、AndrewisanativespeakerofEnglish.D、
Oneofthemostimportantfeaturesthatdistinguishesreadingfromlisteningisthenatureoftheaudience.【C1】______thewrite
"Home,sweethome"isaphrasethatexpressesallessentialattitudeintheUnitedStates.Whetherthe【S1】______oflifeinthe
A、Lackofairconditioning.B、Distancefromtheuniversity.C、Cost.D、Lackoflaundryfacilitiescloseby.A
A、17million.B、7million.C、107million.D、70million.B细节题。文中提到TodaytherearesevenmillionAmericansincollegesandunivers
随机试题
女性,36岁,突然发生右上腹阵发性绞痛,伴发热寒战,排柏油样便少量,查体急性病容,巩膜黄染,应考虑是
患儿,男,4个月,冬季出生在北京,母亲怀孕期间及哺乳期均坚持口服钙剂及维生素D,母乳喂养,未添加副食,现出现枕秃、夜惊等症状,最可能的原因是
在计算下列各项资金的筹资成本时,需要考虑筹资费用的有()。
我国自然资源的优势主要表现为资源总量大,种类多,人均占有量高。()
根据下列资料,回答问题。为客观反映我国电子商务发展状况,国家统计局服务业统计司利用企业“一套房”平台,通过联网直报的方式,对30.8万家企业的电子商务情况进行了调查。2012年,调查的30.8万家企业电子商务交易额为28825.2亿元,
Traditionally,thelabormarketisseenasamechanismforpairingpeoplewithjobsinwhichmatchingcannottakeplaceinstantl
下列对蓝牙技术的描述中,错误的是()。
若为类MyClass重载运算符"+",下列声明中,错误的是
据我所知,这是迄今为止他们能想出的最佳方案。(uptonow)
Despitethestagnancyoftheeconomy,high-technologycompaniesarestillcryingoutforskilledworkers.TheInformationTechno
最新回复
(
0
)