首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、It is in danger. B、To raise more money. C、To continue its work. D、To save money. D细节题,文中提到了经营图书馆的费用上涨,因此为了省钱,在晚上和周末图书馆不开放。
A、It is in danger. B、To raise more money. C、To continue its work. D、To save money. D细节题,文中提到了经营图书馆的费用上涨,因此为了省钱,在晚上和周末图书馆不开放。
admin
2013-11-22
12
问题
One of New York’s most beautiful and valuable buildings is in danger. The New York Public Library, in the heart of the city at 42nd Street and Fifth Avenue, may have to close its doors.
The library is a very special place. Even though it is in the busiest part of the city, it has grass and trees around it, and benches for people to sit on. Even more unusual in crowded New York, its rooms are very large. The roof of the Main Reading Room is fifty-one feet high. Here, a reader can sit and think and work in comfort.
And what books there are to work with? The library has over thirty million books and paintings. It owns one of the first copies of a Shakespeare play, a Bible printed by Gutenberg in the 15th century, and a letter written by Columbus in which he tells of finding the new world.
Every New Yorker can see and use the library’s riches for free.
But the cost of running the library has risen rapidly in recent years, and the library does not have enough money to continue its work. In the past, it was open every evening, and also on Saturdays and Sundays. Now it is closed at those times, to save money.
The library is trying in every possible way to raise money to meet its increasing costs. Well-known New York writers and artists are trying to help. So are the universities, whose students use the library, and the governments of New York City and New York State. But the problem remains serious.
Yet a way must be found to save the library, because, as one writer said, "The Public Library is the most important building in New York City — it contains all our knowledge."
Questions 22 to 25 are based on the passage you have just heard.
22. Where is the New York Public Library?
23. Which of the following statements is false according to the passage?
24. How many books and paintings does the library have?
25. Why is the library closed every evening and on Saturdays and Sundays?
选项
A、It is in danger.
B、To raise more money.
C、To continue its work.
D、To save money.
答案
D
解析
细节题,文中提到了经营图书馆的费用上涨,因此为了省钱,在晚上和周末图书馆不开放。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ub17777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Irresponsible.B、Changeable.C、Miserable.D、Uncomfortable.A细节题。浏览选项可知此题考查细节。女士认为她的丈夫没有责任感,文中还提到他经常更换工作、经常搬家等一系列问题,故答案选A。
Friendshipneedstobe【B1】______withsincereheartandsomeskills.Iamnot【B2】______herebuttoexpressmytruefeelings.You
A、Becauseitissoluminous.B、Becauseitisbroad.C、BecauseitiswheretheHeavenis.D、Becauseitissoremotefromus.D因果关
A、Itwarnsyoungpeopleofthehardshipsofasuccessfulwriter.B、Itadvisesyoungpeopletogiveuptheirideaofbecomingwri
Ifyouweretobeginanewjobtomorrow,youwouldbringwithyousomebasicstrengthsandweaknesses.Successor【C1】______inyo
Tobe【B1】______inthejobinterview,youshould【B2】______certainpersonaland【B3】______qualities.Youneedtocreateagoodimag
TheHydrogenEconomyProblemswiththefossilfueleconomyCurrently,theUnitedStatesandmostoftheworldislockedint
Whencollegestudentsreturnhomefortheholidays,theycanbringmorethanpresentswiththem.Theycanalsocausestressand
Withsmartphonestakingtheworldbystorm,aphonethatcanonlysendandreceivevoicecallsandtextmessagesmayseemlikea
AsToyotaandHummerhavelearned,growingtoofastcanbeadangerousthing.Fromitsorigins,successintheautoindustr
随机试题
属于D群链球菌重要的特征是
一氧化碳经呼吸道进入血液中,最先受累的脏器是
某日,刘某与好友任某一起外出用猎枪打猎,忽见前面丛林中有一灰影闪动,二人同时举枪射击,不想击中的是在山中采蘑菇的农民。据查,该农民只被击中一枪.刘任二人的猎枪为同一型号.无法辨别是谁的枪击中了农民。若你是该农民聘请的律师,以下认定错误的有哪些?()
一般工业固体废物贮存、处置场分为()类。
开发建设单位申请在某城市中心E进行旧区改造,建设商贸、办公建筑项目。该地段西侧为风貌性建筑,集中成片,并有小游园一处,现已批准公布为“保护近代西式住宅风貌为主的历史街区”的重点保护区。拟改造规划可用地面积约3hm2,为历史街区保护的建设控制地带,其中有几幢
第二次世界大战结束以来,国际贸易商品结构发生了重大变化,具体表现在()。
一位名叫肖曼.巴纳姆的著名杂技师在评价自己的表演时说,他之所以很受欢迎是因为节目中包含了每个人都喜欢的成分,所以他使得“每一分钟都有人上当受骗”。人们常常认为一种笼统的、一般性的人格描述十分准确地揭示了自己的特点,心理学上将这种倾向称为“巴纳姆效应”。下列
根据以下资料,回答问题。我国近岸海域监测面积共279225平方千米。2010年,按监测点位计算,水质最好的一、二类海水占62.7%,比上年下降10.2个百分点;三类海水占14.1%,比上年上升8.1个百分点;四类和劣四类海水占23.2%,比上年上升2
教师:编辑()
Readthearticlebelowaboutthefunctionofaprojectcoordinator.Inmostofthelines(34-45),thereisoneextraword.It
最新回复
(
0
)