首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
It seems there is little evidence that organic foods are more nutritious than conventionally grown foods, according to the most
It seems there is little evidence that organic foods are more nutritious than conventionally grown foods, according to the most
admin
2013-09-26
63
问题
It seems there is little evidence that organic foods are more nutritious than conventionally grown foods, according to the most comprehensive study to address the question to date. However, the findings by researchers at Stanford University, California, do suggest that eating organic foods can reduce the likelihood of consuming pesticides(农药)and antibiotic-resistant bacteria.
Lead author Crystal Smith-Spangler and a team of researchers looked at 240 published studies of the nutrient and contaminant levels in organic and conventionally grown foods, as well as studies of humans consuming the two types of food. He writes in the Annals of Internal Medicine: " Despite the widespread misperception that organically produced foods are more nutritious than conventional alternatives, we did not find evidence to support this perception. "
They found no consistent differences in the vitamin content between the two types of produce or that conventional foods pose any greater health risk than organic ones. They also found that the risk of bacteria E. coli(大肠杆菌)contamination was unrelated to fanning method.
However, their analysis did find that conventional produce carries a 30% higher chance of pesticide contamination when compared with organic foods.
Commenting on these results, Smith-Spangler said: "This study is not able to give consumers hard information about the impact of pesticide contamination on health because there are so few human studies available. Based on our result, people who do not wish to have exposure to any pesticide residues(残留物)may prefer to choose organic foods for that reason. However, people who understand that there are regulations to ensure the safety of our food supply may be less concerned, because it is unusual to have pesticide residues exceeding our maximum allowed limits. "
Interestingly, an FSA report earlier this year revealed the presence of carbendazim(多菌灵), a suspected hormone-disrupting chemical banned in the U. S. , in fruit and vegetables even after washing and cooking. Under organic regulations, these chemicals are banned, making buying organic food a simple solution to avoiding chemicals which remains the top reason for consumers to do so.
It should be noted that there are currently no long-term studies of the health outcomes for people consuming organic versus conventionally produced food. Given that people who regularly consume expensive organically grown products tend to be richer—a factor strongly associated with better health outcomes—this might be a tricky study to design.
The author suggests that people who often consume organic foods tend to be richer and have______.
选项
答案
better health outcomes
解析
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ub27777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Whotalksmore,womenormen?Theseeminglycontradictoryevidenceis【C1】______bythedifferencewhatIcallpublicandprivate
Whotalksmore,womenormen?Theseeminglycontradictoryevidenceis【C1】______bythedifferencewhatIcallpublicandprivate
NaturalgasVehiclesKermittheFrogoncesaid,"It’snotthateasybein’green."Althoughhewasn’treferringtocars,his
A、Thelocationofthesessionhasbeenchanged.B、Shewilldefinitelygotothesessionthisevening.C、She’llprobablybetoot
ThesurveysofERShelplow-incomehouseholdsdevelopeconomizingpractices.Higher-incomehouseholdspurchasedless______RTE
Directions:Forthispart,youareallowed30minutestowriteacompositiononthetopicContributionsWanted.Youshouldwrite
PromotelearningandskillsforyoungpeopleandadultsEducationisaboutgivingpeopletheopportunitytodeveloptheirpo
A、Diet.B、Overweight.C、Lackofsleep.D、Sleepingdisorder.B短文开篇便提到,肥胖对孩子和成年人来说,都是不断困扰的问题。选B。
A、Seawater.B、Coals.C、Steam.D、Electricity.C选项中的Coals,Steam和Electricity表明,本题可能与能源有关。短文中提到,瓦特发明的蒸汽机使得当地的工程师HenryBell萌生利用蒸汽驱动船
随机试题
黄女士,女,25岁,因行子宫肌瘤切除术,术前医生下医嘱进行留置导尿术。此病人术前需要导尿的主要目的是
有关月经,下述哪项是错的( )。
常用中药炮制的辅料有()。
现金流量折现法中不需要估计的是()。
我国目前确定的国家比例尺地图共有()种。
一个人认为自己考试失败是因为试题太难太偏,这种归因属于()。
论述学校教育在儿童发展过程中起何作用。
阅读以下说明、C程序代码和问题1至问题3,将解答写在答题纸的对应栏内。【说明】设在某C系统中为每个字符型数据分配1个字节,为每个整型(int)数据分配4个字节,为每个指针分配4个字节,sizeof{(x)用于计算为x分配的字节数。
WhathappenedwhileMrs.Joneswascleaningthehouse?
HowmanyhoursdoesDavidspendonworkingonaweekend?
最新回复
(
0
)