首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Because they can’t afford their children’s education in public schools. B、Because public schools are far away from inner citie
A、Because they can’t afford their children’s education in public schools. B、Because public schools are far away from inner citie
admin
2021-08-30
60
问题
W: Well, Secretary, we’d like to talk about the state of education in America. So let’s start off just by giving your general impression of the state of education in America.
M: [1]I think our educational system is underperforming and leaving large numbers of children behind. especially minority children, and some rural children. And we need to find a way to make sure that none of these children are left behind.
W: Secretary, we’ve seen a number of parents pulling their children out of public schools and home-schooling them or sending them to private schools. Can you see any justification on why they’re doing that?
M: Absolutely. [2]No child should be tied to a school that’s failing them. A parent should be free to select a school that best meets his or her child’s needs, whether it’s private or public or whether it’s home schooling or whatever. And private schools have a wonderful track record. There’s a vast body of research indicating that private schools offer a high-quality education to some low-income students in inner-city settings.
W: But why do you think adversaries of the Administration are against letting students go to these types of schools?
M: Well, [3]I think most people in this Administration would be absolutely for parents having wide options and choices to make decisions for their child’s school site. The politics of it is what interferes with it. And we need the kind of political support in order to get that accomplished through the federal system that we operate in. I don’t think it’s, that we don’t want to have that.
W: How would you respond to the complaint that the President was too religious? And even the Democrats have said that he has too much religion. What would you say to those critics?
M: [4]I would offer them my prayers.
W: As the leader of the nation’s education system, how do you maintain—how do you not let it all get to you? It’s a huge responsibility you have.
M: Well, I think faith is a good response to that. But I don’t think my job is to solve all education
problems in the world. My job is to work towards the right solutions and make sure I conduct myself properly.
W: What do you see as the greatest challenges facing the education system coming up in the next years?
M: [5]I think it is getting the idea across that every child has value and that every child can learn and that every child deserves our best and most intense efforts in ensuring that they have the greatest opportunity for education.
W: Yes, sir. Well, Mr. Secretary, I certainly appreciate your time this afternoon.
M: Thank you so much for giving me this opportunity.
W: Thank you.
1. What is the man’s general impression of the state of education in America?
2. Why do parents pull their children out of public schools?
3. What does the man think of most people in the Administration?
4. What is the man’s reaction to the complaints about the President’s being too religious?
5. What is the greatest challenge to the education system in the next years?
选项
A、Because they can’t afford their children’s education in public schools.
B、Because public schools are far away from inner cities.
C、Because public schools fail to satisfy their children’s needs.
D、Because public schools sell wonderful CDs to their children.
答案
C
解析
由选项可知本题问原因。题目问家长们为什么不让孩子继续在公立学校就读。录音中,男士提到,孩子不应该被捆绑在一个让他们失望的学校,父母有权选择一个能满足他们孩子需求的学校,C项与会话相符,故为答案。录音未提到学费问题,也未提到公立学校远离城市中心,可排除A、B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ud3K777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Lindawas_____theexperimentamonthago,butshechangedhermindatthelastminute.
______asapsychologistwithallkindsofpeople,I’velearnedthatsuccessfulpeoplearen’tnecessarilytheoneswiththegrea
A.associatedB.completedC.dailyD.dataE.disharmonyF.encounterG.especiallyH.neverthelessI.phen
A.detrimentalB.disastrousC.economicallyD.erosionE.highlightF.improvementsG.limitationH.measurably
Thestoresellsliquidvitamins______designedforchildrenunder3.
Listentothefollowingpassage.Altogetherthepassagewillbereadtoyoufourtimes.Duringthefirstreading,whichwillbe
TheEnglishlanguagecontainsa(an)______ofwordswhicharecomparativelyseldomusedinordinaryconversation.
HowcanIconcentrateifyou_____continually_____mewithsillyquestions?(2016-11)
Althoughshe’sa(n)_______talenteddancer,shestillpracticesseveralhourseveryday.
HehadlivedillegallyintheUnitedStatesforfiveyearsafterhisvisitor’svisa______.
随机试题
高压变压器的容量一般是最大额定容量的
某猪场夏季经常出现妊娠母猪流产、产死胎和木乃伊胎,公猪一侧睾丸肿大。该病分离鉴定病原常用的实验动物是
甲将其所有的房屋出租给乙,双方口头约定租金为每年5万元,双方未约定租赁期限,甲乙双方又无法就租赁期限协议补充,下列关于合同解除的说法正确的是( )。
甲公司与乙公司因合同发生纠纷,双方根据仲裁协议向北京市仲裁委员会仲裁。仲裁委审理作出裁决后,甲公司提出请求认为乙公司向仲裁委提交了伪造的证据但仲裁委却据此做出了裁决,于是请求法院撤销仲裁裁决,法院受理后查明甲公司所称属实,于是裁定撤销仲裁裁决。下列说法哪些
图示起重机的平面构架,自重不计,且不计滑轮质量,已知:F=100kN,L=70cm,B、D、E为铰链连接。则支座A的约束力为:
根据企业所得税法律制度的规定,对企业共同合作开发新技术、新产品、新工艺项目的,由合作各方就自身承担的研发费用分别按照规定计算加计扣除。()
()是我们认识世界的第一步,是关于世界一切知识的最初源泉。
论述政治经济制度与教育的关系。
WHO
以下控制流程图的环路复杂性V(G)等于(54)。
最新回复
(
0
)