首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
"Avoid the rush-hour" must be the slogan of large cities all over the world. Whenever you look, it’s people, people, people. The
"Avoid the rush-hour" must be the slogan of large cities all over the world. Whenever you look, it’s people, people, people. The
admin
2013-05-17
63
问题
"Avoid the rush-hour" must be the slogan of large cities all over the world. Whenever you look, it’s people, people, people. The streets are so crowded that there is hardly room to move; when a bus arrives, it’s so full that it can’t take any more passengers. The extraordinary thing is not that people put up with these conditions, but that they actually choose them in preference to anything else.
Large modern cities are too big to control. They impose their own living conditions on the people who inhabit them. It is possible to live such an air-conditioned existence in a large city that you are barely conscious of the seasons. What is going on in nature seems totally irrelevant. Even the distinction between day and night is lost.
The funny thing about it all is that you pay dearly for the "privilege" of living in a city. The demand for accommodation is so great that high rents must be paid for tiny flats which even country hens would scorn (鄙视) to live in. Accommodation apart, the cost of living is very high. Just about everything you buy is likely to be more expensive than it would be in the country.
In addition to all these, city inhabitants live under constant threats. The crime rate in most cities is very high. If you think about it, they’re not really fit to live in at all. Can anyone really doubt that the country is what man was born for and where he truly belongs?
What is the author’s attitude towards living in cities?
选项
A、Unconcerned.
B、Critical.
C、Sympathetic.
D、Envious.
答案
B
解析
本题问对于居住在城市作者持什么态度。全文主要讲了居住在城市的不利因素;交通拥挤、四季交替变化感觉不明显和犯罪率高等。根据文章末段倒数第二句可以判断,作者对此持批评和不赞同的态度。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/uheK777K
本试题收录于:
大学英语三级A级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级A级
大学英语三级
相关试题推荐
Whichofthefollowingwouldbethebesttitleforthepassage?Wheninformedtheyhadeatenthefleshofrattlesnake,someof
WhyhasTheCenterforEducationalProgressinvitedDr.Handy?TheCenterhasinvitedhimtogive______atthe4thCaliforniaC
Theconceptofpersonalchoiceconcerninghealthisimportantbecause______.To"liveacompletelysedentarylifestyle"(Line
Thewriterseemstosuggestthatifyoudon’tknowmuchaboutfirstaid,youshould______.Whileofferingfirstaid,thehelpe
I’dratherthatyou______theoperationrightaway.
Firstofall,weappliedourselvestoidentifyingtherootcauseofournationalproblems.
Iprefer______(live)inthecountrysideratherthaninacity.
Eachyearmillionsofpeoplesufferfromtheeffectofalcoholanddrugabuse,gettingintoillness,crimeanddeath.Inthe
We(impress)______bythehighqualityandfineworkmanshipofyourproductswhenwevisitedyourfactory.
12Feb,2005DearMr.Stafford,Re:Yourorder#767,999fortenCX99processorsIamsorrytoinformyouthatwehavebeen
随机试题
A、Askingmore"Yes"and"No"questions.B、Watchingforchangesinconfidence.C、Askingnormalandrelatedquestions.D、Changing
我国标准规定加速器X射线的深度剂量曲线图的检定周期为
A.宫颈涂片B.宫颈及宫颈管活组织检查C.输卵管通液检查D.B超E.碘试验及阴道镜检查
7个月小儿,生后人工喂养,因婴儿腹泻伴中度等渗性脱水入院。经补液治疗后,该患儿脱水体征基本消失,呼吸平稳,但精神仍差,腹胀明显,四肢软弱无力,应考虑合并
我国颁布建设工程勘察合同示范文本和建设工程设计合同示范文本的目的是为了保证勘察、设计合同()。
某工程招标文件中,混凝土估计工程量为10000m3,合同中规定混凝土单价为400元/m3,若实际完成工程量与估计工程量的变动大于10%时,则进行调价,调价系数为0.9。竣工时实际完成混凝土工程量为15000m3,则混凝土工程款为()万元。
如图所示,圆被三条线段分成四个部分。现有红、橙、黄、绿四种涂料对这四个部分上色,假设每部分必须上色,且任意相邻的两个区域不能用同一种颜色,问共有几种不同的上色方法?
根据下列统计资料回答问题。2013年9月,销售完成环比变化超过3%的车型有()个。
一台交换机具有48个10/100Mbit/s端口和2个1000Mbit//s端口,如果所有端口都工作在全双工状态,那么交换机总带宽应为()。
Whatisthewoman’sreply?
最新回复
(
0
)