首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Where did Gabriela Mistral start her teaching career?
Where did Gabriela Mistral start her teaching career?
admin
2012-01-05
38
问题
Where did Gabriela Mistral start her teaching career?
[14]Gabriela Mistral was once an ordinary teacher in a small village school in Northern Chile. Towering mountains separated her village from the world outside. Gabriela Mistral was only fifteen when she began teaching, but she was a good teacher. [15]She helped the minds of her students’ scale the mountain walls and reached out to the world beyond. [16]For eighteen years, Gabriela devoted her 1ife to the poor farm children of Chile’s Northern valleys. During part of this time, she was director of schools in all of Chile. Before long, [16]many countries recognized her as a great friend of children and the leader in education. In 1922, she was invited to Mexico to help organize the world’s school system. Two years later. Gabriela Mistral came to the United States where she served as a visiting professor in several colleges. In New York City, a group of teachers helped to finance the publication of her first book of poetry. Some of her books have been translated into six different languages. She gave the income from some of her books to help poor and neglected children. Beginning in the 1920s. her interests reached out to broader fields. Statesmen asked her advice on international problems. She tried to break through the national barriers that hindered the exchange of ideas among the Spanish speaking peoples of South America. She tried to develop a better understanding between the United States and countries of Latin America. [17]In 1945, she gained worldwide recognition by winning the Nobel Prize in literature, the first South American to win the prize.
选项
A、expanding their minds and horizons.
B、financing their elementary education.
C、setting up a small primary school.
D、setting them an inspiring example.
答案
A
解析
短文提到,Gabriela Mistral帮助学生开阔视野心智,A项是对helped the minds... and reached out to the world beyond的同义替换,因此为正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ui1K777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Thegreatestrecentsocialchangeshavebeen【C1】______thelivesofwomen.Duringthe20thcenturytherehasbeenaremarkable
TheNationalTrustinBritain,togetherwithsimilarvoluntaryorganizations,playsanincreasinglyimportantpartinthepreser
TheNationalTrustinBritain,togetherwithsimilarvoluntaryorganizations,playsanincreasinglyimportantpartinthepreser
WhichofthefollowingisNOTthereasonthatLisathinksRiceisqualifiedfortheposition?
2002November14—18,’022002ACMConferenceonComputerSupportedCooperativeWork.WestinHotel,MinneapolisUSA.November1
Areyouthinkingabouttryingoutapoliticalcareerbutyour【C1】______arealittlelowforapresidentialbid?Youhaveuntil
ThemandidthefollowingthroughtheInternetthatdayEXCEPT_______.
Nutritionist’sAdviceEatingcorrectlyinyour20sand30scanbeamatterofvisualaesthetics,ratherthanatiresomeex
Cancerissecondonly______heartdiseaseasacauseofdeath.
Inmyopinion,theIndianConferencebearsinitsconsequencesnotonlyuponIndiabutuponthewholeworld.Indiaisbyitself
随机试题
甲氨蝶呤主要用于
若该桥的弹性模量为E=3.35×10N/mm4,梁跨中横截面面积A=3.4m2,惯性矩I=1.5m4,试判定公路-Ⅱ级荷载的冲击系数μ与( )项数值最为接近。当桥上作用的活载是挂车-100级,1号梁四分之一跨径处截面的弯矩最接近的数值是( )。
可变对价确定最佳估计数时,下列表述不正确的是()。
教育要遵循个体身心发展的规律。《学记》中的“当其可之谓时,时过然后学则勤苦而难成”。这句话反映了人的身心发展过程中存在()的现象。
心理学是研究___________发生、发展规律的科学。
劳动者在()情形下,依法享有社会保险待遇。①失业②生育③因工伤残④患职业病
会议记录的组成是()。
在大棚蔬菜等植物栽种过程中,可采用白天适当提高温度、夜间适当降低温度的方法,来提高作物的产量,这是因为温度可以影响光合作用的过程。下列选项中,不能影响光合作用的是:()
下列关于法的权利和义务性,表述不正确的有()。
在深度为5的满二叉树叶中,叶子结点的个数为()。
最新回复
(
0
)