首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
(1) Washington—One more reason to watch the waistline: New research says people’s weight in middle age may influence not just wh
(1) Washington—One more reason to watch the waistline: New research says people’s weight in middle age may influence not just wh
admin
2022-05-02
66
问题
(1) Washington—One more reason to watch the waistline: New research says people’s weight in middle age may influence not just whether they go on to develop Alzheimer’s disease, but when.
(2) Obesity in midlife has long been suspected of increasing the risk of Alzheimer’s. Researchers at the National Institutes of Health took a closer look and reported on Tuesday that being overweight or obese at age 50 may affect the age, years later, when Alzheimer’s strikes. Among those who eventually got sick, more midlife pounds meant an earlier onset of disease.
(3) It will take larger studies to determine whether the flip side is true — that keeping trim during middle age might stall later-in-life Alzheimer’s. But it probably won’t hurt.
(4) "Maintaining a healthy BMI at midlife is likely to have long-lasting protective effects," said Dr. Madhav Thambisetty of NIH’s National Institute on Aging, who led the study reported in the journal Molecular Psychiatry.
(5) About 5 million people in the U.S. are living with Alzheimer’s, a number expected to more than double by 2050, barring a medical breakthrough, as the population ages.
(6) Alzheimer’s starts quietly ravaging the brain more than a decade before symptoms appear. With a cure elusive, researchers are hunting for ways to at least delay the disease, and lifestyle changes are among the possible options.
(7) To explore obesity’s effects, Thambisetty’s team turned to the Baltimore Longitudinal Study of Aging, one of the longest-running projects to track what happens to healthy people as they get older. They checked the records of nearly 1,400 participants who had undergone regular cognitive testing every year or two for about 14 years; 142 of them developed Alzheimer’s.
(8) The researchers checked how much those Alzheimer’s patients weighed when they were 50 and still cognitively healthy. They tracked BMI, or body mass index, a measure of weight to height. Every step up on the BMI chart predicted that when Alzheimer’s eventually struck, it would be 6
1/2
months sooner.
(9) In other words, among this group of Alzheimer’s patients, someone who had been obese—a BMI of 30—during middle age on average had dementia strike about a year earlier than someone whose midlife BMI was 28, in the overweight range, Thambisetty said. The threshold for being overweight is a BMI of 25.
(10) The Alzheimer’s study didn’t track whether the patients’ BMI fluctuated before or after age 50. There’s no way to know whether losing pounds after that age made a difference in dementia risk, although a healthy weight is recommended for many other reasons.
(11) Some of the Baltimore Longitudinal Study participants underwent brain scans during life and autopsies at death. Those tests found people with higher midlife BMIs also had more of the brain-clogging hallmarks of Alzheimer’s years later, even if they didn’t develop dementia.
(12) Tuesday’s study adds to previous research linking midlife obesity to a risk of Alzheimer’s, but it’s the first to also find those brain changes, a clue important to examine further, said Heather Snyder of the Alzheimer’s Association, who wasn’t involved in the work.
(13) Meanwhile, the Alzheimer’s group has long recommended a healthy weight: "What’s good for your heart is good for your brain," Snyder said.
How is weight in middle age linked to Alzheimer’s disease?
选项
A、Increased risk of Alzheimer’ s.
B、Possibility of developing Alzheimer’ s earlier.
C、Both of A and B.
D、Neither of A nor B.
答案
C
解析
细节题。此题关注的是中年体重超标与阿尔兹海默症之间的关系,文章第一段导语明确指出,不仅与是否会患病有关,还与何时患病有关,故选C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/uitK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Researchershaveestablishedthatwhenpeoplearementallyengaged,biochemicalchangesoccurinthebrainthatallowittoact
Researchershaveestablishedthatwhenpeoplearementallyengaged,biochemicalchangesoccurinthebrainthatallowittoact
[A]try[B]earlier[C]published[D]scientific[E]life[F]weight[G]classified[H]less[I]obese[J]linked[K]later[L]dieting[M]obs
A、March8,1965.B、March18,1965.C、May18,1956.D、August8,1956.B细节题。该访谈开篇Rob就提到“Onthe18thMarch,1965RussianCosmonautA
A、Peoplespendingmoretimeusingsmartphones.B、Peoplecarryingtheirsmartphoneseverywhere.C、Anonprofitorganizationofyou
(1)Themajorityofsuccessfulseniormanagersdonotcloselyfollowtheclassicalrationalmodeloffirstclarifyinggoals,asse
(1)EdnaO’BrienhaslivedinLondonforafewdecades,butshespeaks,asshewrites,inavoiceinflectedwiththerhythmsand
(1)Neoclassicaleconomicsisbuiltontheassumptionthathumansarerationalbeingswhohaveaclearideaoftheirbestintere
(1)Youmaynothaveworntrousersuitssincethe1990s,butthepower-dressingclassicisback,writesHarrietWalker.(2)
随机试题
体现辛开苦降配伍方法的方剂是
颞下颌关节髁突动度检查常采用的方法是
甲公司是一家注册资本为人民币50亿元的大型证券公司,主要从事证券的自营业务、承销业务和经纪业务,下列该公司及工作人员的活动违反《证券法》相关规定的有:()
[问题一]监理工程师应批准工期索赔多少天?[问题三]若每提前一天交工给业主带来的经济效益为人民币2.5万元,试问监理工程师应建议业主采用案例三的赶工方案,还是采用本案例问题二的处理方案?
纳税人、扣缴义务人必须接受税务机关依法进行的税务检查,如实反映情况,提供有关资料,不得拒绝、隐瞒。()
人造石墨制的轴承
下列属于基础货币的有( )。该国当时的货币供给量为( )亿元。
_____thejobtakesasignificantamountoftime,moststudentsagreethattheexperienceisworthit.
20世纪初,美国人比尔斯倡导了()
全国最大的零售商报告了在过去的6个月中巨本的销售量。在这段销售旺盛的时间里,利润反倒比平时要少。这种情况不太寻常,因为通常而言,当销售量增加时,利润也会增加。下列关于过去6个月的说法如果是正确的,哪一项最有助于解释以上不寻常的现象?()
最新回复
(
0
)