首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Whether at home or in a restaurant, meals in Brazil are sacred (神圣的) : a time to eat, but also to share precious moments with fa
Whether at home or in a restaurant, meals in Brazil are sacred (神圣的) : a time to eat, but also to share precious moments with fa
admin
2011-01-24
57
问题
Whether at home or in a restaurant, meals in Brazil are sacred (神圣的) : a time to eat, but also to share precious moments with family and friends. Now, here’s a Brazilian custom I miss enormously: a decent, sit-down, leisurely-paced lunch and/ or dinner. To this day, I have to keep reminding myself, "what’s the big hurry?" and I confess that one of the things I look forward to, when I go to Brazil, is the "family" meal. We have a joke that, if you see people sitting around a table in the US, having lunch for longer than 1/2 hour, it must be a business lunch. And also, sitting at your desk and eating lunch while you work is incomprehensible to most Brazilians, who leave their offices to eat with their colleagues and friends in restaurants and cafes. You guess, lunch is usually a more substantial meal than in the U. S. .
For lunch and, depending on the location, also dinner, Brazilians have wonderful, inexpensive restaurants where home-style meals are sold by kilo. You just pile the food on your plate and someone will weigh it for you. The same goes for desserts. You order drinks from your waiter and pay him at the end of your meal.
Dinner is served much later than in the U. S. . In the big cities, children are a common sight in restaurants at night, since Brazilians will take their kids out to dinner at all hours. As a result of this and the traditional Sunday lunches, Brazilian kids learn table manners at an early age. For many of my Brazilian friends, dinner is a lighter meal of bread, cheese and cold cuts. So expect either type of meal.
What is the author’s attitude towards the eating habits in Brazil?
选项
A、The author doesn’t think much of them.
B、The author likes those in the U. S. better.
C、The author appreciates them very much.
D、The author shows no emotions whatever.
答案
C
解析
推理判断题。由文章第一一段中“…and I confess that one of the things I look forward to.when I go to Brazil,is the’ family’ meal. ”以及作者描述巴西人的饮食习惯时所用的“sacred,precious moments,wonderful,inexpensive,home—style meals.”等褒 义的形容词可知作者是非常欣赏这种风俗的。故选C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/umGC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
A、Becausetherehasbeenalotofpollutionthere.B、Becausetherewasashortageofwater.C、Becausemanyplants,treesandflo
Becauseofrisingcost,wespent______moneyontheprojectashadbeenplanned.
Mrs.CoxteachesEnglishinalargehighschoollocatedintheinnerareaofabigcityontheWestCoast.Eversinceshewasa
Oncesomebodythoughtthatairpollutionaffectedonlytheareaimmediatelyaroundlargecitieswithfactoriesandheavyautomob
Bobtriedinvaintotrickhislittlebrother______somemoneyfromtheirmother’spurse.
Idon’tknowwhetherheis______tospecialtreatmentjustbecauseofhisrank.
(67)Whetherathomeorinarestaurant,mealsinBrazilaresacred(神圣的);atimetoeat,butalsotosharepreciousmomentswit
______wasnotthewaytheeventhappened.
Icouldnothelp______(look)aroundtoseewhathadhappened.
Weatherchangeswhenthetemperatureandtheamountofwaterintheatmospherechange.Wecanseeandfeelwatercomingfromthe
随机试题
简述流行的三方面含义。
妊娠高血压综合征的病因学说中,下列哪项与之无关
背景资料:某高速公路全长120km,设计行车速度100km/h,双向四车道。其中有一座分离式隧道,隧道左线起讫桩号为ZK2+815~ZK3+880,全长1065m;右线起讫桩号为YK2+840~YK3+750,全长910m。隧道最大埋深400m
符合开立一般存款账户、专用存款账户和临时存款账户条件的,银行应办理开户手续,并于开户之日起()个工作日内向中国人民银行当地分支行备案。
检验检疫机构对代理报检单位实行年度审核制度。()
关于系统抽样正确的是()。
【2018下】材料:高一女生马英前几天向班主任廖老师倾诉了自己的烦恼。她感觉自己喜欢上了班里的男生周勇。上课时,她总是走神,不由自主地看周勇在干什么;下课后,她的目光总是跟随周勇的身影,如果看不到周勇,她就会心神不定,看不进去书。她对自己目前的状况非常忧
儿童期心理发展出现的危机主要来源于()
在现实经济生活中,一个生产者生产的商品卖不掉,它的生产就无法继续进行。请用简单商品经济基本矛盾的理论分析这一现象。
WhichofthefollowingisNOTmentionedasaregularitemonthewoman’sfast-fooddiet?
最新回复
(
0
)