首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Since its founding in 1948, McDonald’s has grown from a family burger(汉堡包)stand to a global fast-food chain, with more than 30,0
Since its founding in 1948, McDonald’s has grown from a family burger(汉堡包)stand to a global fast-food chain, with more than 30,0
admin
2016-08-30
56
问题
Since its founding in 1948, McDonald’s has grown from a family burger(汉堡包)stand to a global fast-food chain, with more than 30,000 locations in 118 countries.
With 58 million daily customers worldwide, McDonald’s is now so ubiquitous around the globe that The Economist publishes a global ranking of currencies’ purchasing power based on the prices charged at the local McDonald’s, called the Big Mac Index(巨无霸指数). That’s not to say that every nation carries the same menu items: choices vary widely depending on location. Some Asian locations serve fried shrimp in a Big Mac roll, while McDonald’s in India doesn’t serve beef at all, relying instead on burgers made from vegetables, rice and beans.
Not everyone in the world has been happy to greet Ronald McDonald when he moves to town. Many see McDonald’s as a symbol of American economic and cultural chauvinism(沙文主义), and European nations in particular have viewed American-style fast food as an insult to their national food. A French farmer, Jose Bove, became something of a national hero in 1999 after he and a group of people destroyed a McDonald’s under construction to protest globalization and " bad food. " The next year, a bomb exploded in a French McDonald’s, killing a 27-year-old employee. No one claimed responsibility.
But regardless of whether you like their food or their policies, McDonald’s is still widely seen as one of the true pioneers of peaceful globalization.
From Paragraph 2, we can conclude that______.
选项
A、McDonald’s designs its menu to suit the local people
B、millions of young adults got their first job with McDonald’s
C、the McDonald’s menu sticks to old-fashioned favorites such as the Big Mac
D、the low prices of McDonald’s bring tens of millions of people through its doors every day
答案
A
解析
分析题。题干问的是“我们可以从第二段得出什么结论?”根据定位句可知麦当劳的菜单并不是全球一样的,通过亚洲某些国家和印度的例子,表明菜单会根据当地的情况加以变化以适应当地人的需求。B、C、D均未提及,故选A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/v0RO777K
0
成人本科学位英语
相关试题推荐
Itiswisetorememberthatyoudonothavetobuyanythingfromanysalesperson.Yououghttobuyonlythosethingsyoureally
JamesClevelandOwenswasthesonofafarmerandthegrandsonofblackslaves.HisfamilymovedtoClevelandwhenhewas9.The
JamesClevelandOwenswasthesonofafarmerandthegrandsonofblackslaves.HisfamilymovedtoClevelandwhenhewas9.The
TheInternethasbrought______bigchangesinthewaywework.
Enoughsleepisimportanttohealth.Theamountofsleep【C1】_______dependsontheageofthepersonandtheconditionsinwhich
Enoughsleepisimportanttohealth.Theamountofsleep【C1】_______dependsontheageofthepersonandtheconditionsinwhich
Thepoliticianurgedthatallcitizens______tothepollsonelectionday.
BusDriver:Movetothebackofthebus,please.Thereareplentyofseats.Passenger:_________BusDriver:Fortycents.Dropit
Ofthethousandsofdifferentkindsofanimalsthatexistintheworldmanhaslearnedtomakefriendswithanenormousnumber.
WehavequiteabitofinformationaboutancientEgyptianmedicine.Doctors’instructionshavebeenfoundtotellus【C1】______th
随机试题
检查者用钝尖物在被检查者外踝下方由后向前划至跖趾关节处,此方法是检查
甲、乙两国是邻国。乙国近年来不断生产和进口进攻性武器,以增强其武装力量。甲国认为乙国行为对其构成威胁,于是同另一邻国丙国协商,通过其领土向乙国境内发射导弹,丙国同意。甲国于是在丙国境内向乙国发射导弹,将乙国一处正在修建的导弹发射装置摧毁。对于此行为,根据1
下面关于领导及行政领导含义的理解,有()是正确的。
建设节约型社会,很重要的一个方面是要求从业人员树立强烈的()。
下列说法正确的是()。
清凉的天气已经_______了整整一周时间,气象部门提醒,由于春天是雷电和强降水多发季节,市民要及时做好_______,减少因强对流天气造成的损失。依次填入划横线部分最恰当的一项是()。
当x→0时,f(x)=ln(1+x)一(ax2+bx)与g(x)=xtanx是等价的无穷小,则常数a,b的取值为
计算机硬件系统中,完成解释指令、执行指令的部件是_________。
Youwillhearpartofaconversationbetweentwocompanyemployees,awomancalledRoseandamancalledSteve.Foreachquestio
Though______mainlyfortheinventionofthetelephone,AlexanderGrahamBelldevotedhislifetohelpingthedeaf.
最新回复
(
0
)