首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
During the fall months at high school guidance counseling programs, juniors run to the stage to participate in the exercise, whi
During the fall months at high school guidance counseling programs, juniors run to the stage to participate in the exercise, whi
admin
2022-01-13
9
问题
During the fall months at high school guidance counseling programs, juniors run to the stage to participate in the exercise, which will help them understand that it is not "where you go" that matters. They hold posters featuring the names and faces of famous people while their peers and parents shout out with confidence the names of elite colleges they assume the celebrities attended.
The "oohs" and "aahs" follow as the audience learns that Steven Spielberg, Steve Jobs and Bill Gates dropped out of college, that Oprah Winfrey is an alumna (女毕业生) of Tennessee State and that Ken Burns graduated from Hampshire College. If a few stressed students and their anxious parents benefit from this information, it is a worthwhile exercise.
Even better is giving the students an assignment to identify the happy, successful people in their own circle of family, friends, co-workers and neighbors and challenging them to go and ask "if or where they went to college?" as a means of broadening the conversation in their search for a life after high school.
The key to success in college and beyond has more to do with what students do with their time during college than where they choose to attend. A long-term study of 6,335 college graduates published by the National Bureau of Economic Research found that graduating from a college where entering students have higher SAT scores—one marker of elite colleges—didn’t pay off in higher post-graduation income. Researchers found that students who applied to several elite schools but didn’t attend them—either because of rejection or by their own choice—are more likely to earn high incomes later than students who actually attended elite schools.
In a summary of the findings, the bureau says that "evidently, students’ motivation, ambition and desire to learn have a much stronger effect on their subsequent success than average academic ability of their classmates. "
The late author Loren Pope, who wrote Locking Beyond the Ivy League and Colleges That Change Lives noted that the greater the opportunity for engagement and critical, creative and collaborative learning with faculty, peers and community, the more likely the chance for future success.
According to Loren Pope, the chance for future success more depends on____
选项
A、faculty, peers and community around
B、the motivation, ambition and desire to learn
C、the average academic ability of the classmates
D、the chance for participation and critical, creative and cooperative learning
答案
D
解析
由题干中的Loren Pope和the chance for future success定位到末段。推理判断题。由定位段可知,罗伦.波普注意到,接触的机会越多,与老师、同学和社团一起进行批判式学习、创造性学习和合作性学习的机会越多,就越有可能在未来取得成功,故正确答案为D)。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/v577777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Researchershaveidentified1.4millionanimalspeciessofar—andmillionsremaintobediscovered,named,andscientificallyde
WhyAreAsianAmericansMissingfromOurTextbooks?A)Istillremembermyfourth-gradesocialstudiesproject.Ourclasswas
A、Itcostsnomorethanthenormalconstruction.B、Itdoesapoorjoboffacingextremeweather.C、Itholdsupmuchbettertoex
A、Eatingfruits.B、Makingfriends.C、Drinkingalcohol.D、Doingexercise.D短文最后提到,其他研究已经表明“锻炼”已被证明能够避开和治疗焦虑和抑郁。故选D。
A、HespeaksgoodEnglishandhasinterestinbusiness.B、Hehasworkedinanimport-exportcompanyforyears.C、Someofhisclas
UniversalHealthCare,Worldwide,IsWithinReachA)Bymanymeasurestheworldhasneverbeeninbetterhealth.Since2000t
A、Itusesthelatestaviationtechnology.B、Itfliesfasterthanacommercialjet.C、Itisasafermeansoftransportation.D、It
A、Spaceexplorationhasseriousconsequences.B、Indiahasmanyspaceexplorationprograms.C、Thereisquitealottolearnabout
A、Recorddetailsofspaceexploration.B、Monitorthechangeoflunarweather.C、Studytheeffectofradiationandvacuumonits
A、Theyarepoorattechnologyskills.B、Theyarekeenonhightechnology.C、TheyoftenlistentoNationalPublicRadio.D、Theyf
随机试题
下列叙述中,正确的是()。
关于中央银行的说法,错误的是()。
下列哪项不属于红细胞过度破坏引起的贫血
乳房与脏腑经络的关系中,男子乳头属乳房与脏腑经络的关系中,男子乳房属
除另有规定外,应检查溶出度的颗粒剂是()。
预防阵发性夜间呼吸困难发作,最主要的护理措施是
下列战略中,()战略的前提思想是企业业务的专一化,能以更高的效率和更好的效果为某一狭窄的细分市场服务,从而超越在较广阔范围内竞争的对手们。
目前在电话通信系统中,连接用户交换机与市电信局的中继线一般均用()。
IP地址块192.168.133.128/26的子网掩码可写为()。
以下内容中不属于VBA提供的数据验证函数是______。
最新回复
(
0
)