首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Diamond-producing rivers are disappearing because of climate change. B、Diamond couldn’t be formed without great heat and press
A、Diamond-producing rivers are disappearing because of climate change. B、Diamond couldn’t be formed without great heat and press
admin
2021-07-14
62
问题
The diamond is considered the most famous and valuable jewel in the world.
Diamonds were made as a result of great volcanic heat and pressure. A volcano is a mountain with a hole in the top. When a volcano is very active it sometimes explo’des and causes great damage.
Diamonds were pushed towards the surface of the earth—millions of years ago—by a number of great volcanic explosions. It is in the narrow volcanic pipes that diamonds are found. They are also found among the sand and stones of certain riverbeds, and in a few places on the floor of the sea, for they were washed down the mountainsides by the rain.
Diamonds are very rare. There are not many diamond pipes or diamond-producing rivers in the world During the last century, adventurers from Europe went to Brazil, because they had heard that there were diamonds in the River Amazon. Most of these early diamond miners died of illness or were lost forever in the great forests. But some returned home rich.
The earliest known diamonds were found in India many centuries ago. The most recent and exciting discoveries have been made in Eastern Russia. But most of the world’s diamonds now come from the Congo, from Tanzania—which has the largest diamond mine in the world—and from South Africa.
9. What does the speaker say about diamonds?
10. Where can diamonds be found?
11. What happened to most of the adventurers from Europe?
12. According to the speaker, in which country were the earliest known diamonds found?
选项
A、Diamond-producing rivers are disappearing because of climate change.
B、Diamond couldn’t be formed without great heat and pressure of the volcano.
C、Earthquakes brought some diamonds up to the surface of the earth.
D、Explosion of the volcano can damage diamonds as well.
答案
B
解析
选项都与钻石的情况有关,可猜测题目的内容。短文说,钻石是火山热和压力的产物,所以B正确。B中的heat and pressure是录音原词。重要信息往往不止出现一次,后文中的great volcanic explosions再次强调成因。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/v5J7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
高速公路(expressway)是一个国家走向现代化的桥梁,也是发展现代交通业的必要条件。
A、Becausetheyarenotaccustomedtoit.B、Becausetheyarenotpsychologicallypreparedforit.C、Becausetheirgenesdifferfr
A、Becausetheycan’taffordto.B、Becausetheythinksmallhousesaremorecomfortabletolivein.C、Becausebighousesareusua
A、It’squitedifferentwhenpronouncedinFrenchandEnglish.B、TowritewithoutusingitisdifficultbothinEnglishandinF
Wearelockedinagenerationalwar,whichwillgetworsebeforeitgetsbetter.Noonewantstoadmitthis,becauseit’sugly
Wearelockedinagenerationalwar,whichwillgetworsebeforeitgetsbetter.Noonewantstoadmitthis,becauseit’sugly
A、Hecan’tfindhisofficekey.B、Hehasmisplacedsomeexams.C、Heisunabletospeakout.D、Hedoesn’tenjoyteaching.C①所有选项都
A、Theymayfeelexhausted.B、Theymayfeelverynervous.C、Theymayhaveheartache.D、Theymaysufferacold.A①由选项可知,本题询问They可能
A、Reluctant.B、Positive.C、Ambitious.D、Indifferent.A①四个选项都是观点态度的词,推测此题问某人态度。②当女士要求男士做清洁时,男生说:“我讨厌打扫!”。可见男士的态度是不情愿的,选A。
A、Theynevercamebackhomewithdesireddiamonds.B、Theylostthehard-earneddiamondsontheirwaybackC、Theyweresentenced
随机试题
下列哪项临床表现提示肾上腺皮质癌?
关于ASAⅢ级患者的术前评估,正确的是
【背景资料】某新建港口工程,其中包括一条600m长防波堤,2座5万t级码头。防波堤为抛石斜坡堤结构,大块石护面,堤身处原泥面下为厚薄不均的淤泥,码头为重力式沉箱结构。该项目的EPC承包商经过经济技术比较确定:(1)防坡堤堤心石填筑采用爆炸(爆破)排淤
( )不是钢中的有害元素。
(),中信证券首次推出了北京中信证券大厦和深圳中信证券大厦两栋办公楼作为标的物的房地产投资信托基金,计划期限为3~5年,通过将投资者以风险偏好进行分类,分为优先级和次级。
已知:甲、乙、丙三个企业的相关资料如下。资料一:甲企业历史上现金占用与营业收入之间的关系如下表所示。资料二:乙企业2017年12月31日资产负债表(简表)如下表所示。该企业2018年的相关预测数据为:营业收入20000万元,新增留存收益100万元
在优抚医院和光荣院社会工作的现实辨识小组中,社会工作者扮演的角色是()
曾以一部《通史》详述罗马对外扩张的历史学家是()
甲、乙、丙、丁四个人。甲向乙借款10万元,将自己的家用电器作为抵押,并与乙订了抵押合同,但没有登记。之后,甲又向丙借款10万元,将已经抵押了的家用电器转移丙占有作为质押。后来甲经营失利,无力偿债。其间,丙把家用电器损坏,交由丁修理,修理费用2万元,丙没有支
设,则f(x)=()
最新回复
(
0
)