首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Depressing. B、Refreshing. C、Painful. D、Delightful. A男士在谈到圣诞节的天气时,提到有一点点令人压抑,因此答案为A。B“令人耳目一新的”、C“令人痛苦的”和D“令人高兴的”与男士的描述不符。
A、Depressing. B、Refreshing. C、Painful. D、Delightful. A男士在谈到圣诞节的天气时,提到有一点点令人压抑,因此答案为A。B“令人耳目一新的”、C“令人痛苦的”和D“令人高兴的”与男士的描述不符。
admin
2017-10-31
53
问题
M: [8]When I say I live in Sweden, people always want to know about the seasons.
W: The seasons?
M: Yeah, you know how cold it is in winter? What it is like when the days are so short?
W: So what is it like?
M: Well, it is cold, very cold in winter. Sometimes as cold as 26 degrees below centigrade. And of course when you go out, you wrap up warm. [8]But inside, in houses, it’s always very warm, much warmer than at home, [9] Swedish people always complain that when they visit England, the houses are cold even in a good winter.
W: And what about the darkness?
M: Well, yeah, around Christmas time there’s only one hour of daylight, so you really look forward to the spring. [10]It is sometimes a bit depressing, but you see the summers are amazing. From May to July in the North of Sweden the sun never sets. It’s still light at midnight. You can walk in the mountains and read a newspaper.
W: Oh, yeah, the land of the midnight sun.
M: That’s right, but it’s wonderful. You wanna stay up all night. And the Swedes make the most of it. Often they start work earlier in summer and then leave at about 2 or 3 in the afternoon, so that they can really enjoy the long summer evenings. [11]They like to work hard, but play hard, too. I think Londoners work longer hours, but I’m not sure this is a good thing.
8. What do we learn about the man from the conversation?
9. What do Swedish people complain about when they visit England in winter?
10. How does the man describe the short hour of daylight around Christmas in Sweden?
11. What does the man say about the Swedish people?
选项
A、Depressing.
B、Refreshing.
C、Painful.
D、Delightful.
答案
A
解析
男士在谈到圣诞节的天气时,提到有一点点令人压抑,因此答案为A。B“令人耳目一新的”、C“令人痛苦的”和D“令人高兴的”与男士的描述不符。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/v6a7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
TheBritishgovernmentrecentlyannouncedaproposaltointroducehealthcareaccessfeesformigrantsandlong-termvisitorsth
A、Themandidn’twantthewomantohaveherhaircut.B、Thewomanfollowedtheman’sadvice.C、Thewomaniswearinglonghairno
A、Angry.B、Indifferent.C、Satisfied.D、Regretful.A男士最终未能达到退款目的,赌气说店家可以将这件衬衣送到宠物店卖给小狗穿。由此可知他很气愤,选A。
A、Sydney.B、Paris.C、Tokyo.D、NewYorkCity.C短文提到,新加坡取代去年位于榜首的东京,成为生活成本最高的城市,故选C。
A、Happymoods.B、Goodmemory.C、Properreasoning.D、Sometraining.D短文开头提到,心智技能会随着人变老而自然减弱,然而研究似乎表明,通过一些训练可以增强这些(心智)技能。故选D。
Althougheachbabyhasanindividualscheduleofdevelopment,generalpatternsofgrowthhavebeenobservedThreeperiodsofdev
Howdoesfoodaffectmoodandmind?Theanswermaylieinthechemistryofthebrainandnervoussystem.Moleculescalledneurot
A、Itcancausenodamagesatall.B、Itcancausedamagestothecomputersystems.C、Itcancopyyourfilesincomputers.D、Itca
A、Innewsweeklies.B、Inalocaleveningpaper.C、Innewspapers’Sundayeditions.D、InoverseaseditionsofU.S.magazines.C题目问
A、Theyenjoythesamerightswithmen.B、Theyareoftenforcedtomarryatayoungage.C、Theyhavesuchrightsaseducationand
随机试题
共同市场与政治联盟都实现了
该患者最可能的诊断是该病的典型病理表现为
图1为某设备工程承包商的某分部工程的实施网络设划,箭线上方括号内为直接费率(千元/天),箭线下方括号内为最快持续时间(天),计划工期为24天。设备监理工程师审核后,提出要求工期22天,建议承包商进行调整。问题1.请指出该网络计划
下列选项中耐火等级应为一级的是()
商业银行存放在中央银行,主要用于支付清算、头寸调拨或者作为资产运用的备用资金,称之为()。
任何测量误差都可以表示为_______与_______的代数和。
电磁波是能量的一种。()
设教学数据库中有一个关于教师任教的关系模式R(T#,C#,CNAME,TEXT,TNAME,TAGE),其属性为教师工号、任教的课程编号、课程名称、所用的教材、教师姓名和年龄。如果规定:每个教师(T#)只有一个姓名(TNAME)和年龄(TAGE)
下列关于进程的叙述中,()是正确的。
A、Theyarelesslikelytobeoverweightinadulthood.B、Theymaybegivenoxygensuppliesincaseofillness.C、Theyhavemorec
最新回复
(
0
)