首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
It is still sometimes difficult to understand why those between ages 10 and 18 would endanger their lives by joining armed force
It is still sometimes difficult to understand why those between ages 10 and 18 would endanger their lives by joining armed force
admin
2014-02-25
60
问题
It is still sometimes difficult to understand why those between ages 10 and 18 would endanger their lives by joining armed forces or rebel groups and become fighting soldiers. The recently published book, Young Soldier, Why They Choose to Fight By Rachel Brett and Irma Specht, tries to find an answer.
There is no doubt that children fight in most armed conflicts today. While international attention focuses largely on those who are forced into battles, thousands more enlist(应征入伍)voluntarily.
In an attempt to understand the young who take up arms, Brett and Specht interviewed 53 boy and girl soldiers and ex - soldiers around the world, Afghanistan, Colombia, the Republic of the Congo for example. All interviewees were involved with armed forces or armed groups before the age of 18 and all classified themselves as volunteers.
What these two field officers heard is " I joined involuntarily - if you have nothing, you volunteer for the army". Other reasons young people gave are self- defense, revenge, poverty, and unemployment.
But while it is common knowledge that most child soldiers come from poor and disadvantaged backgrounds, Young Soldiers shows that the issue is far more complex. Many poor children do not join the army. The environmental, educational, social, cultural, and highly personal factors determine whether someone decide to join up or not.
The batdefield is not a place for children. One young soldier described being there as "too sad an experience". The authors hope that by understanding why teenagers join up, those child soldiers should know how to discourage others from the same tragedy.
The writers of Young Soldiers probably expect that______.
选项
A、child soldier would leave armed forces
B、they could find more than 53 interviewees
C、no more children would join armed forces
D、there would be no wars in the world
答案
C
解析
从文意看,作者是希望孩子远离军队的,并且除了他采访的53个人外还有好多,作者希望世界上没有战争,C的说法太绝对了
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/v8FC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
TheRedCrossis【B1】______organizationwhichcaresforpeoplewhoarein【B2】______ofhelp.AmaninaParishospitalwhonee
TheRedCrossis【B1】______organizationwhichcaresforpeoplewhoarein【B2】______ofhelp.AmaninaParishospitalwhonee
Ifyouareinneedofhelp,you’dbetternot______(hesitation)totellme.
Wewerecompletely______whenwefinallyreachedthedestination.
Foryears,childrenintheindustrialareasofEuropeandAmericaseldomlefttheirsmokycitiestoseethebeautiesofthecoun
Ivaguelyremember______somethinglikethat.
HeknowslittleofEnglish,______ofFrench.
Humanfeelingsareaffectedbycolorunconsciously.Manufacturershavediscoveredbytrialanderrorthatsugarsellsbadlying
Thepersonwhocanseeashipwithoutsomefeelingofexcitementmusthaveverylittleimagination.Eventheideaofleavingthe
Linda:HereyougoWehaveyourcocktailandthere’ssalad,friedchicken,Frenchfriesandvanillaicecreamfordessert.Eatt
随机试题
关于走私犯罪,下列哪些说法是正确的?()
利用甲醛值法测定酱油中氨基酸态氮的含量时,加入甲醛溶液后应立即滴定,放置时间过久则甲醛聚合影响测定结果的准确性。
加工超硬材料工件时,必须加大后角,才能保证切削刃的锋利。()
2己性分析方法涉及的分析不包括【】
杆型卡环适用于
手太阴络于
《绿色施工导则》中规定:结构施工、安装装饰装修阶段,作业区目测扬尘高度应小于()米。
根据《期货从业人员执业行为准则(修订)》,期货从业人员在(),应当遵守保守秘密的行为准则。
你办公室的同事小王经常说其他同事坏话,导致同事们因为他的原因,都不来你的办公室,疏远了你。你怎么办?
差分方程满足条件y0=5的特解是__________·
最新回复
(
0
)