首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
In Shanghai, a growing number of foreign - funded banks are looking for local people to fill executive positions(行政主管的岗位)rather
In Shanghai, a growing number of foreign - funded banks are looking for local people to fill executive positions(行政主管的岗位)rather
admin
2014-02-25
58
问题
In Shanghai, a growing number of foreign - funded banks are looking for local people to fill executive positions(行政主管的岗位)rather than people from their own countries as they did in the past. U. S. -based Citibank(花旗银行)put a job announcement in a local newspaper last week calling for executive trainees. It was part of Citibank’ s business plan in China to draw local professionals(专业人员). Demand for personal banking services has been on the rise since China joined the World Trade Organization at the end of 2001. The move does not only happen to Citibank. Many other foreign - funded banks in the city have made similar decisions. The U. K. ’ s Standard Chartered last year employed over 30 graduates from Chinese universities and colleges as executive trainess. They are expected to take up managerial positions at the bank’s Shanghai branch after a two - year training program overseas.
The Hong Kong and Shanghai Banking Corporation(HSBC)has announced it will employ more new graduates in China in the coming year. Local people account for over 92 % of the office workers in its Shanghai operation.
According to the passage, after they have been employed the Chinese graduates would______.
选项
A、be trained for 2 years in Shanghai
B、be sent to overseas for training
C、do some work of executives in Shanghai
D、take up managerial positions at the branch
答案
B
解析
细节题。从原文第一段句末They ale expected to…after a two—year training program overseas可知,大学毕业生首先要送往国外受训两年,而非留在上海受训,所以A不正确,而C和D则是受训归国之后的事,因此应排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/vAFC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
TheRedCrossis【B1】______organizationwhichcaresforpeoplewhoarein【B2】______ofhelp.AmaninaParishospitalwhonee
Ifthewholesurgery______beforehandcarefully,therewouldhavebeenabetterresult.
Acontractisanagreementbetweentwoormorepeople【71】onepersonagreestodosomethingbyaspecifieddateinreturnfors
FewAmericansremaininonepositionoroneplaceforalifetime.Wemovefromtowntocitytosuburb,fromhighschooltocolle
They______onatripintothedesertinthefollowingyear.
Thistextistakenfrom______.Forsomepeople,itmaybebetter______.
You’dbetterspeakslowly;otherwiseyouwillfailtomakeyourself(understand)______.
Thepersonwhocanseeashipwithoutsomefeelingofexcitementmusthaveverylittleimagination.Eventheideaofleavingthe
Thepersonwhocanseeashipwithoutsomefeelingofexcitementmusthaveverylittleimagination.Eventheideaofleavingthe
Thefiremusthave______aftertheshopwasclosed.
随机试题
甲男一晚在偏僻的地方遇到独身行走的乙女,遂上前用匕首逼迫将乙强奸,然后并不放其走,想将其拐走卖给老家某山区的邻居。随后甲带乙至X城市,但感到麻烦,就联系在该市开娱乐城的老乡,强迫乙女卖淫。案发后被判处18年有期徒刑,服刑10年后被假释,假释考验期内第3年,
律师顾某为涉嫌强奸罪的方某辩护,以下事项中顾某可以做的有:()
在计算机系统中,操作系统是()。
净资产是客户总资产减去负债总额后的余额,是客户真正拥有的财富价值,以下有关客户净资产的说法错误的是( )。
下列关于财产保全的表述,错误的是()。
人力资源管理共享服务中心的工作特点是()。
金融衍生工具价值主要依据原生金融工具的()确定。
根据所给资料,回答以下问题。2010一2013年,吉林省城乡居民收入上涨最快的年份是:
对于居住在河边的人们来说,河流是个秘密。①谁能有柔软之极雄壮之极的文笔为河流谱写四季歌?我不能,你恐怕也不能。我一直喜欢阅读所有关于河流的诗文篇章,所有热爱河流关注河流的心灵都是湿润的,②有时候那样的心灵像一盏渔灯,它无法照亮岸边黑暗的天空,但是那
新开发的数据库管理系统中,数据库管理员张工发现被用户频繁运行的某个查询处理程序使用了多个表的连接,产生这一问题的原因在于(6)。在保证该处理程序功能的前提下提高其执行效率,他应该(7)。
最新回复
(
0
)