首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Trees are useful to man in three important ways: they provide him with wood and other products: they give him shade:and they hel
Trees are useful to man in three important ways: they provide him with wood and other products: they give him shade:and they hel
admin
2017-03-25
60
问题
Trees are useful to man in three important ways: they provide him with wood and other products: they give him shade:and they help to prevent droughts and floods.
Unfortunately, in many parts of the world, man has not realized that the third of these services is the most important. In his eagerness to make money from trees, he has cut them down inlarge numbers, only to find that without them he has lost the best friends he had. And besides, he is usually too careless to plant and look after new trees. So the forests slowly disappear.
This does not only mean that man will have fewer trees. The results are even more serious: for where there are trees, their roots break up soil — allowing the rain to sink in — and also bind the soil, thus preventing it from being washed away easily: but where there are no trees, the ran falls on hard ground and flows away, causing floods and canying away the rich top-soil. When all the top-soil is gone, nothing remains but worthless desert.
Two thousand years ago a rich and powerful country cut down its trees to build warships, with which to gain itself an empire. It set up the empire but, without its trees, its soil became poor and it grew weak. When the empire fell to pieces, the home country found itself faced with floods and starvation.
Why does land become desert after all trees are cut down?
选项
A、Because nothing remains on land except floods
B、Because there are no longer trees to keep the rain and protect the top-soil
C、Because too much rain sinks in and washes away the top-soil
D、Because roots of the trees break up the soil
答案
B
解析
事实细节题。第二段最后一句话提到当顶屋土壤被冲走,就只剩下沙漠。而土被冲走是因为没有森林保存雨水,所以选B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/vBCO777K
0
成人本科学位英语
相关试题推荐
War,moneyandpowerareafewthingsthatcountriesandpeopleareconcernedabout.【C1】______Iagreethatthosethingsareimpo
Someofthemembersdemandedtoknowwhytheyhadbeenkept______thetruefactsuntiltheyreachedthecriticalstage.
ItwasaquarterpastnineasMariehurriedintotheofficebuildingwhereshewasgoingtowork.Herhusmovedslowlyalongthr
ItwasaquarterpastnineasMariehurriedintotheofficebuildingwhereshewasgoingtowork.Herhusmovedslowlyalongthr
Ofthethousandsofdifferentkindsofanimalsthatexistintheworldmanhaslearnedtomakefriendswithanenormousnumber.
Ofthethousandsofdifferentkindsofanimalsthatexistintheworldmanhaslearnedtomakefriendswithanenormousnumber.
Americanswhoremember"thegoodoldclays"arenotaloneincomplainingabouttheeducationalsysteminthiscountry.Immigrant
Americanswhoremember"thegoodoldclays"arenotaloneincomplainingabouttheeducationalsysteminthiscountry.Immigrant
72.Ahundredyearsago,thegamewenowcallfootballdidnotexist.Americanfootballstartedduringagamebetweentwocolleg
Thecarwasgoingtoofastonawetroad,______itcrashedandthedriverwasinhospital.
随机试题
(2017年4月多选第28题)组织结构的构成要素有()
致病性大肠杆菌肠炎的特点为( )霉菌性肠炎的特点为( )
检察一体原则是指各级检察机关、检察官依法构成统一的整体,下级检察机关、下级检察官应当根据上级检察机关、上级检察官的批示和命令开展工作。据此,下列哪一表述是正确的?(2016年卷一47题)
施工单位在使用()等自升式架设设施前,应当组织有关单位进行验收,也可以委托具有相应资质的检验检测机构进行验收。
根据下列小题的具体要求,对固定资产进行相关设置与核算。计提折旧。计提本月固定资产折旧。
阅读下列材料,回答以下问题小李正在找工作,现有一家大型跨国企业向她发出了邀请,且人力资源经理强调企业为雇员提供了诱人的企业年金,但小李对企业年金的了解却不多,于是她向理财规划师进行了相关咨询。企业年金法人受托机构应具备注册资本不少于()亿
依次填入下列横线处的词语,最恰当的一组是()。法律作为上层建筑。其产生和发展都要受到经济基础的决定和社会发展的_________,因此依法治国也不可能_________、_________地推进,必然要受到经济、政治、社会、文化、科技等各方面因素的
[A]abolish[B]accelerate[C]ambiguity[D]bring[E]dispense[F]evidence[G]expenditure[H]inquiry[I]irrational[J]lead[K]outpace[L]shif
A、Gatheringnon-relevantmaterials.B、Stealinganotherperson’sideas.C、Sharingnotewithsomeoneelse.D、Handinginassignment
Unlessmeasuresaretakenatonce,thereisapossibilitythatalltheoceansoftheworldwillbedeadbythenextcentury.How
最新回复
(
0
)