首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Government activities may have damaged environmental impacts. A whole range of policies, from farm- price support to protection
Government activities may have damaged environmental impacts. A whole range of policies, from farm- price support to protection
admin
2013-10-11
65
问题
Government activities may have damaged environmental impacts. A whole range of policies, from farm- price support to protection for coal-mining, do environmental damage and often make no economic sense. For example, more intensive farming tends to worsen soil erosion, which threatens the productivity of land in both rich and poor countries. The United States, where the most careful measurements have been done, discovered in 1982 that about one-fifth of its farmland was losing topsoil at a rate likely .to diminish the soil’ s productivity.
Government policies have frequently added to the environmental damage that farming can cause. In the rich countries, subsidies for growing crops and price supports for farm output drive up the price of land. To in- crease the output of crops per acre, a farmer’s easiest option is to use more of the most readily available in- puts: fertilizers and pesticides. Fertilizer use doubled in Denmark in the periond 1960-1985 and increased in the Netherlands by 150 percent.
In the late 1980s and early 1990s some efforts were made to reduce farm subsidies. The most dramatic ex- ample was that of New Zealand, which scrapped most farm support in 1984. The end of fertilizer subsidies had been followed by a fall in fertilizer use, and it also stopped land-clearing and over-stocking, which in the past had been the principal causes of erosion. Farms began to diversify. The one kind of subsidy whose removal appeared to have been bad for the environment was the subsidy to manage soil erosion.
In less enlightened countries, and in the European Union, the trend has been to reduce rather than eliminate subsidies, and to introduce new. payments to encourage farmers to treat their land in environmentally friendlier ways. It may sound strange but such payments need to be higher than the existing incentives for farmers to grow food crops. Farmers, however, dislike being paid to do nothing. In several countries, they have become interested in the possibility of using fuel produced from crop residues either as a replacement for petrol or as fuel for power stations. Such fuels produce far less carbon dioxide than coal or oil, and absorb carbon dioxide as they grow. They are therefore less likely to contribute to the greenhouse effect. But they are rarely competitive with fossil fuels unless subsidized—and growing them does no environmental harm than other crops.
By the mid-1980s, farmers in Denmark ______.
选项
A、used 50 percent less fertiliser than Dutch farmers
B、used twice as much fertiliser as they had in 1960
C、applied fertiliser much more frequently than in 1960
D、more than doubled the amount of pesticide they used in just 3 years
答案
B
解析
细节理解题。考对数字的理解,对应第二段:Fertilizer use doubled in Denmark in the period 1960-1985 and increased in the Netherlands by 150 percent. 因此答案为B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/vBGK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Bearsvaryasmuchincharacterandhabitsasthey【C1】______insize.Althoughafewkinds,suchasgrizzliesandpolarbears,a
ManyforeignstudentscometostudyintheU.S.,some______byscholarships,othersbytheU.S.government’sAgenpyforInternati
It’ssaidthemostexcitingkindofeducationisalsothemostpersonal.Nothingcan【C1】______thejoyofdiscoveringsomething
Wemightmarvelattheprogressmadeineveryfieldofstudy,butthemethodsoftestingaperson’sknowledgeandabilityremain
Inthesentence"James,thephilosophyprofessor,hascometoouruniversity",theitalicizedwordisusedasa(n)______.
Norrishasdecidedto______forsomeeveningclassesnexttermnowthathehassettleddowninNewYork.
NosoonerhadItoldhimthetruth______thatIshouldhaveremainedsilent.
Igrewupdeprivedofhugs.Neitherofmyparentswasthecuddlytype.Greetingsinvolvingkissingcausedmetowince,andhuggi
Noonecanusecellphonesinanyareasatthehospital______equipmentmightbeaffectedbytheinterferencefromcellphones.
随机试题
青春期与围绝经期功血治疗原则的不同点是()
酚妥拉明是
Justtellmewhatsubjectyou’dlikemeto______sothatIcouldgetsomenotesready.
开展党的群众路线教育实践活动的主要任务是聚焦到()上。
整个人类社会都离不开警察,原始社会以及将来的共产主义社会都会有警察的存在。( )
歌德评价帕格尼尼“在琴弦上展现了火一样的灵魂”。巴黎人为他的琴声陶醉,忘记了当时正在流行的霍乱。在维也纳,一个盲人听到他的琴声,以为是一个乐队在演奏,当得知这只是一个叫帕格尼尼的意大利人用一把小提琴奏出的声音时,盲人大叫一声:“这是个魔鬼!”这段文
英国每日邮报报道.在前往Azasskava洞穴的探险中,参与者发现了雪人的脚印,以及各种雪人用来表示他占领领地的标记——折断的树枝,另外在位于克麦罗沃地区某洞穴发现了灰色“头发”样本。据此.俄罗斯当局宣称雪人正生活在西伯利亚。下列哪项如果为真,最能质疑俄罗
ThereisasubstantialbodyofevidenceshowingthatHIVcausesAIDS—andthatantiretroviraltreatment(ART)hasturnedtheviral
在OSI七层协议中,_____________充当了翻译官的角色,确保一个数据对象能在网络中的计算机间以双方协商的格式进行准确的数据转换和加解密。
Themantowhomwehandedtheformspointedoutthattheyhadnotbeen______filledin.
最新回复
(
0
)