首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Show Love by Knitting My mother knew how to knit, but she never taught me. She assumed, as did many women of her generation,
Show Love by Knitting My mother knew how to knit, but she never taught me. She assumed, as did many women of her generation,
admin
2010-01-13
49
问题
Show Love by Knitting
My mother knew how to knit, but she never taught me. She assumed, as did many women of her generation, that knitting was no longer a skill worth passing down from mother to daughter. A combination of feminism, consumerism and household gadgetry made many women feel that such homely accomplishments were now obsolete. My Grandmother still knitted, though, and every Christmas she made a pair of socks for my brother and me, of red wool. They were the ones we wore under our ice skates, when it was really important to have warm feet.
Knitting is a nervous habit that happens to be productive. It helped me quit smoking by giving my hands something else to do. It is wonderful for depression because no matter what else happens, you are creating something beautiful. Time spent in front of the television or just sitting is no longer time wasted.
I love breathing life into the patterns. It’s true magic, finding a neglected, dog-eared old book with the perfect snowflake design, buying the same German town knitting worsted my grandmother used in the exact blue to match my daughter’s eyes, taking it on the train with me every day for two months, working feverishly to get it done by Christmas, staying up late after the stockings are filled to sew in the sleeves and weave in the ends.
Knitting has taught me patience. I know that if I just keep going, even if it takes months, there will be a reward. When I make a mistake, I know that a temper tantrum will not fix it, that I just have to go back and take out the stitches between and start over again.
People often ask if I would do it for money, and the answer is always a definite no. In the first place, you could not pay me enough for the hours I put into a sweater. But more important, this is an activity I keep separate from such considerations. I knit to cover my children and other people I love in warmth and color. I knit to give them something earthly that money could never buy.
Knitting gives my life an alternative rhythm to the daily deadline. By day I can write about Northern Ireland or the New York City Police Department and get paid for it, but on the train home, surrounded by people with laptops, I stage my little rebellion. I take out my old knitting bag and join the centuries of women who have knitted for love.
What is NOT her purpose for knitting according to this passage? ______.
选项
A、It saves money.
B、It activates one’s life.
C、It enriches one’s life.
D、It is a pleasant pastime.
答案
A
解析
此题要求回答:什么不是编织的目的。文中第二段第三句说:It is wonderful for depression because no matter what else happens,you are creating something beautiful.当你意志消沉时,编织对你有好处,因为无论发生什么事情,你都在创造美的事物(排除B)。文中第二段第四句说:Time spent in front of the television or just sitting is no longer time
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/vCGd777K
本试题收录于:
职称英语综合类基础题库职称英语分类
0
职称英语综合类基础
职称英语
相关试题推荐
HomeSchoolingAllchildrenintheUnitedStateshavetoreceiveaneducation,butthelawdoesnotsaytheyhavetobeeducate
ComputersinCarsYou’refarfromhomeonalonelyroad.Shadowyforestsstretchawayonbothsides.Athickmist(雾)makesit
Accordingtothepassage,someengineersaretryingtoimprovethehandlebarsbecause______.Thepassageimpliesthat______.
Accordingtothepassage,someengineersaretryingtoimprovethehandlebarsbecause______.Inparagraph2,theauthormentio
Accordingtothepassage,inbuyingasecond-handvehicleitismostimportanttoknow______."Anindependenttechnician"int
Accordingtothepassage,inbuyingasecond-handvehicleitismostimportanttoknow______.Allofthefollowingaremention
ComputerMouseThebasiccomputermouseisanamazinglycleverinventionwitharelativelysimpledesignthatallowsustop
Thelittlegirlgraspedhermother’sarmasshecrossedthestreet.
MotherNatureShowsHerStrengthTornadoes(龙卷风)andheavythunderstormsmovedacrosstheGreatLakesandintoTrumbullCountyo
"Salty"RicePlantBoostsHarvestsBritishscientistsarebreedinganewgenerationofriceplantsthatwillbeabletogrowin
随机试题
按约见方式,约见顾客的方法有()
α-螺旋每上升一圈相当于几个氨基酸
A.咳喘,咯痰稀白B.咳喘,痰多泡沫C.咳喘,咯痰色黄D.咳嗽,痰少难咯E.咳喘,痰多易咯
A、胎膜早破B、先兆流产c、前置胎盘D、胎盘早剥E、异位妊娠患者,女,39岁。既往高血压病2年,妊娠35周出现无诱因阴道流血,伴下腹疼痛,血常规示Hh89g/L。该患者可考虑诊断为
[2011年,第79题]点电荷+q和点电荷-q相距30cm,那么,在由它们构成的静电场中()。
已知工作A的紧后工作是B和C,工作B的最迟开始时间为14,最早开始时间为10;工作C的最迟完成时间为16,最早完成时间为14;工作A的自由时差为5天,则工作A的总时差为()天。
物业管理招投标的原则包括()。
A.seetheworldB.alientoC.atrandomD.liveinA.residentsinthesecommunitieswerephoned【T13】______andaskedthe
AnswerthequestionsbelowusingNOMORETHANTHREEWORDSfromthepassageforeachanswer.Writeyouranswersinboxes22-26on
A、Sheisnotinterestedinthearticle.B、Shehasgiventhemanmuchtrouble.C、Shewouldliketohaveacopyofthearticle.D、
最新回复
(
0
)