首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The founders of the Republic viewed their revolution primarily in political rather than economic or social terms. And they talke
The founders of the Republic viewed their revolution primarily in political rather than economic or social terms. And they talke
admin
2010-05-14
52
问题
The founders of the Republic viewed their revolution primarily in political rather than economic or social terms. And they talked about education as essential to the public good--a goal that took precedence over knowledge as occupational training or as a means to self- fulfillment or self-improvement. Over and over again, the Revolutionary generation, both liberal and conservative in outlook, asserted its conviction that the welfare of the Republic rested upon an educated citizenry and that schools, especially free public schools, would be the best means of educating the citizenry in civic values and the obligations required of everyone: in a democratic republican society. All agreed that the principal ingredients of a civic education were literacy and the inculcation of patriotic and moral virtues, some others adding the study of history and the study of principles of the republican government itself.
The founders, as was the case of almost all their successors, were long on exhortation and rhetoric regarding the value of civic education, but they left it to the textbook writers to distill the essence of those values for school children. Texts in American history and government appeared as early as the 1790s. The textbook writers turned out to be very largely of conservative persuasion, more likely Federalist in outlook than Jeffersonian, and almost universally agreed that political virtue must rest upon moral and religious precepts. Since most textbook writers were New Englanders, this meant that the texts were infused with Protestant, and above all, Puritan outlooks.
In the first half of the Republic, civic education in the schools emphasized the inculcation of civic values and made little attempt to develop participatory political skills. That was a task left to incipient political parties, town meetings, churches, and the coffee or ale houses, where men gathered for conversation. Additionally, as a reading of certain Federalist papers of the period would demonstrate, the press probably did more to disseminate realistic as well as partisan knowledge of government than the schools. The goal of education, however, was to achieve a higher form of unum for the new Republic. In the middle half of the nineteenth century, the political values taught in the public and private schools did not change substantially from those celebrated in the first fifty years of the Republic to the textbooks of the day, their rosy hues if anything became golden. To the resplendent values of liberty, equality, and a benevolent Christian morality were now added the middle-class virtues-- especially of New England--of hard work, honesty and integrity, the rewards of individual effort, and obedience to parents and legitimate authority. But of all the political values taught in school, patriotism was preeminent; and whenever teachers explained to school children why they should love their country above all else, the idea of liberty assumed pride of place.
The author states that textbooks written in the middle part of the nineteenth century ______.
选项
A、departed radically in tone and style from earlier textbooks
B、mentioned for the first time the value of liberty
C、treated traditional civic virtues with even greater reverence
D、were commissioned by government agencies
答案
C
解析
细节题。在文章最后一段的中间,作者提及了在19世纪中叶,教材的内容没有什么改变,所以A的内容明显是错误的。D的内容在文中没有提及。B的内容对文章是个错误的理解,也是错的,所以唯有C的内容才能反映出问题的答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/vElO777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
Ifirstly【B1】______towritetheletterwhentheproducercalledbecauseFOOCwasaboutotherpeople’s【B2】______and【B3】______.
GeorgeBushwaswidelyquotedoninternational【B1】______buthadratherlesstosayaboutthePlanof【B2】______totacklethe"s
ThedirtylittlesecretaboutEurope’s"GrandTourofContemporaryArt"thissummeristhattheresimplyisn’tenoughgoodartt
ForquiteafewyearswehavebeentalkingaboutaddictiontotheInternet.Nowweareputtingtogether【C1】______thosestudents
OfallthetroublesthatUStroopsmayfacewhentheycomehome,gettingtheiroldjobsbackshouldnotbeone.UncleSamsuppos
TheArchbishopofCanterbury’sstoryseemedratherextraordinary.Herewasadeeplymoral,responsible,successfulfamilymanwh
PartofthenewdesignistobeconcernedwiththefollowingEXCEPTAccordingtothepassage,thenewdesignworkinvolves
Whydoestheauthorsayatthebeginning"ThemiserablefateofEnron’semployeeswillbealandmarkinbusinesshistory..."?
Swiftinventedfamous______inhisworldfamousGulliver’sTravels.
A、theycannothavesufficientoilproduction.B、theydon’thavesubstantialoilproduction.C、Indiahastripleditsoilconsumpt
随机试题
某关系数据库系统中,设有“选修操作系统”的学生关系A,“选修电子商务”的学生关系B,那么,求“选修操作系统”而没有“选修电子商务”的学生,则需要对这两个关系进行______运算。
女性,55岁,3小时内呕血800ml。查体:血压80/54mmHg,脉搏128/min,呼吸32/min,目前的处理原则是
在温度高时容器内压力大,不应剧烈震动,开启前应充分降温,以免药液冲的挥发性大的药品是加水溶解后,在25℃放置24小时即大部分失效的是
OGFC混合料所属的沥青混合料结构类型是()。
商业银行内部审计的主要内容不包括()。
东方公司是一家中等规模的地方炼油企业,产品包括汽油、柴油等主要产品及其副产品,在本省以及周边省份出售给经销商或终端客户。东方公司面临的竞争压力既来自国有特大型炼油企业,还来自本省数量众多的其他炼油企业。为了掌握销售主动权和吸引客户,公司销售政策规定:对于
对长度为n的线性表进行顺序查找,在最坏情况下需要比较的次数为( )。
______
Testinghasreplacedteachinginmostpublicschools.Myownchildren’sschoolweekisframedbypretests,drills,tests,andre
__________(只有当新的淘金人潮进入这片区域后)didgoldlandbecometroublingscarce.
最新回复
(
0
)