首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
As any middle-class parent knows, unpaid work experience can give youngsters a valuable introduction to a secure job. The govern
As any middle-class parent knows, unpaid work experience can give youngsters a valuable introduction to a secure job. The govern
admin
2022-10-01
50
问题
As any middle-class parent knows, unpaid work experience can give youngsters a valuable introduction to a secure job. The government has recognized it too, abandoning rules in 2011 that had formerly stopped 16 to 24-year-olds from doing unpaid work while claiming unemployment benefit. But moving from that to forcing them to work without pay in order to collect these benefits has proved a big step.
More than one million young people in Britain are unemployed, the highest number since the mid-1980s. Keen both to cut the welfare bill and to avoid the depressed future wages that may result from early unemployment, the government has introduced an ambitious program of reform to get youngsters off welfare and into work. A key part of it is ensuring that no one gets benefit from the government for long; ministers are keen to avoid what happened after the early-1980s recession (衰退), when unemployment continued in some parts of the country for a long time after the economy began to improve.
To help young people into work, ministers had persuaded lots of employers, including bakery chains, bookshops and supermarkets, to take on unemployed youths, who receive work experience but no pay, with the prospect of a proper job for those who
shine
. Some 35,000 youngsters participated last year; half found paid work soon after finishing the scheme.
The idea of getting young adults used to showing up for work is popular with voters: according to a survey published in February, about 60% of people support the program. Equally attractive was the option of compelling them to work: Under the existing arrangements youngsters could choose whether or not to accept a place, but if they dropped out after the end of the first week, they stood to lose up to two weeks’ benefits.
Yet the scheme has also polarized(两极分化的) opinion; a third of people are consistently opposed. Following a noisy "Right to Work" campaign that accused employers of co-operating secretly with the government in "forced labor", several firms dropped out of the program. To prevent this from getting worse, Chris Grayling, an employment minister, admitted that young people could leave their work experience at any time without being punished for doing so. This not only halted the flight of employers (for now, at least) but also enabled him to announce that new firms have agreed to take part in the program.
According to the author, the British government is trying to________.
选项
A、punish young people if they are not cooperating with it
B、reform the unemployed youngsters
C、avoid the economic slowdown
D、reduce welfare spending
答案
D
解析
文章第二段第二句“Keen both to cut the welfare bill and to avoid the depressed future wages…”。推理题。根据文章第二段的第二句,意为政府既想削减福利开支,同时又想避免年轻人因早期失业而导致将来收入减少…,故只有D项符合。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/vIcD777K
0
成人本科学位英语
相关试题推荐
Inthepast20yearsalone,threecoronaviruseshavecausedmajordiseaseoutbreaks.FirstcametheoriginalSARSvirusin2002.
Inthepast20yearsalone,threecoronaviruseshavecausedmajordiseaseoutbreaks.FirstcametheoriginalSARSvirusin2002.
TheInternetaffordsanonymitytoitsusers,ablessingtoprivacyandfreedomofspeech.Butthatveryanonymityisalsobehind
Davidfrankstartedworkingfortipswhenhewas11yearsold,delightingrestaurantdinersinNewYorkwithhismagictricks.A
Inflationisn’tnew,butpricerisescanstillshock.IrecentlyholidayedintheHamptons,atonybeachareaoutsideNewYork,
Weighingyourselfregularlyisawonderfulwaytostayawareofanysignificantweightfluctuations.【C1】________,whendonetoo
Duringthelast15years,theEarth’ssurfacetemperatureroseatarateof0.04℃adecade,farslowerthanthe0.18℃)increase
Howshouldwetellthestoryofthedigitalcentury,nowtwodecadesold?Wecouldfocus,asjournalistsdo,onthedestruction
InEnglish,thewordforthesniffingappendageonourfaceisnose.Japanesealsohappenstousetheconsonantninthisword(
DaffodilsbloomandchocolateeggsmeltasthelongEasterweekenddrawsnear.Alongsidesuchpleasuresisanother,equallyseas
随机试题
慢性粒细胞白血病最显著的体征是
女性,52岁,在行右侧改良乳腺癌根治术加放射治疗后欲行乳房再造。该患者左侧乳房较大且轻度下垂。下列哪种手术方案最容易达到术后双侧乳房的对称
“世有伯乐,然后有千里马。千里马常有,而伯乐不常有。”历朝历代为了避免“千里马”被埋没,都致力于探索最合适的选拔与任用人才的制度。下列涉及人才选拔与任用的成语与其出现的朝代,对应正确的是:
()是国际债券的重要风险。
美国心理学家韦克斯勒在20生纪50年代依据统计学原理提出了______的概念。______是确定个体在相同条件下团体中的______,它实质上是将个体的成绩和同年龄给被试的平均成绩比较而得出的______。
“娃娃家”游戏中,“爸爸”“妈妈”只顾在毛毯上打闹,李老师假扮“客人”,敲门进去后说:“宝宝饿了,爸爸妈妈准备了什么好吃的给宝宝呢?”“爸爸”立刻说去买菜,“妈妈”开始哄宝宝……李老师在该游戏中运用的介入策略是()。①参与式介入 ②材
国民经济是一个有机整体,如同一部机器,各个部件各有功能,其正常运转是由部件和总体性能决定的,能快不快就会浪费机器,盲目求快就会损坏机器。这段话支持了这样一种观点,即()
我国的四大高原中,海拔最高的是:
矛盾的同一性和斗争性相互联结、相辅相成。关于矛盾的同一性与斗争性,下列说法正确的是
Afterfinalexamination,collegestudentswhohavelefttheirhomesforalongtimelookforwardto______assoonaspossible.
最新回复
(
0
)