首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
医学
A little information is a dangerous thing. A lot of information, if it’s inaccurate or confusing even more so. This is a problem
A little information is a dangerous thing. A lot of information, if it’s inaccurate or confusing even more so. This is a problem
admin
2018-02-26
47
问题
A little information is a dangerous thing. A lot of information, if it’s inaccurate or confusing even more so. This is a problem for anyone trying to spend or invest in an environmentally sustainable way. Investors are barraged with indexes purporting to describe companies eco-credentials, some of dubious quality Green labels on consumer products are ubiquitous, but their claims are hard to verify. The confusion is evident from the New Scientists’ analysis of whether public perception of companies’ green credentials reflect reality. It shows that many companies considered "green" have done little to earn that reputation, while others do not get sufficient credit for their efforts to reduce their environmental impact. Obtaining better information is crucial, because decisions by consumers and big investors will help propel us towards a green economy.
At present, it is too easy to make unverified claims. Take disclosure of greenhouse gas emission, for example. There are voluntary schemes such as a Carbon Disclosure Project, but little scrutiny of the figures companies submit, which means investors may be misled.
Measurements can be difficult to interpret, too, like those for water use. In this case, context is crucial: a little from rain-soaked Ireland is not the same as a little drawn from the Arizona desert.
Similar problems bedevil "green" labels attached to individual products. Here, the computer equipment rating system developed by the Green Electronics Council shows the way forward. Its criteria come from the IEEE, the world’s leading, professional association for technology.
Other schemes, such as the "sustainability index" planned by US retail giant Walmart, are broader. Devising rigorous standard for a large number of different types of products will be tough, placing a huge burden on the academic-led consortium that is doing the underlying scientific work.
Our investigation also reveals that many companies choose not to disclose data. Some will want to keep it that way. This is why we need legal requirements for full disclosure of environmental information, with the clear message that the polluter will eventually be required to pay. The market forces will drive companies to lean up their acts.
Let’s hope we can rise to this challenge. Before we can have a green economy we need a green information economy—and it’s the quality of information, as well as the quality, that will count.
From the New Scientists analysis it can be inferred that in many cases______.
选项
A、eco-credibility is abused
B、a green economy is crucial
C、an environment impact is lessened
D、green credentials promote green economy
答案
A
解析
细节题。从《新科学家》的分析可以推断出在很多情况下______。根据题干定位到文章第一段第五句。第六句话话告诉我们该分析表明大多数企业被认为是环保型,但名不副实,因而答案为A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/vJT3777K
本试题收录于:
医学博士外语题库考研分类
0
医学博士外语
考研
相关试题推荐
Justbeforedawnwereceivedacallthatanunresponsiveinfantwasbeingbroughtbyemergencymedicalservicestoourhospital.
A、Easytodigest.B、Richinnutrition.C、Highinbloodcholesterol.D、Freeofharmfulsubstances.B录音开头讲到鸡蛋是anextensivesupplie
Biotechnologyisexpectedtobringimportantadvancesinmedicaldiagnosisandtherapy,insolvingfoodproblems,inenergysavi
Toomuchalcoholdullsyoursenses,butastudyinJapanshowsthatmoderatedrinkershaveahigherIQthanteetotalers.Res
Toomuchalcoholdullsyoursenses,butastudyinJapanshowsthatmoderatedrinkershaveahigherIQthanteetotalers.Res
A、Sheoveractedtotheman.B、Shecriedoverherfailure.C、Shemadeasuccessofherdiet.D、Shewasjealousoftheman.A男士说:“
A、Thrilled.B、Refreshed.C、Exhausted.D、Depressed.C根据文中we’veactedforhours,Let’sgetsomethingtoeat,We’dbeabletofeelbe
ThetemperaturesaresomewhatlowerthantheaveragetemperatureinMaythisyear.
Havingafewtoomanydrinkscanmeanmorethanjustablackoutorabadhangover.Peoplewhoengageinbingedrinkingarecourt
Thebiosphereisthenamebiologistsgivetothesortofskinonthesurfaceofthisplanetthatisinhabitablebylivingorgani
随机试题
主动脉弓的分支有
热痉挛病人最突出的临床表现是
患者,男性,72岁。吸烟指数1200,近半年有咳嗽,痰中带血丝,近2个月出现声嘶。查体:右锁骨上窝触及一肿大淋巴结,质硬,无压痛。则可能的诊断为
脾的功能是肺的功能是
海关的任务不包括()
网点机构营销渠道不包含()。
甲公司预计2015年度持有的以公允价值进行后续计量的资产的公允价值将大幅度下降,为减少公允价值大幅度波动对公司损益的影响,甲公司决定进行如下会计政策变更。(1)2015年1月1日,甲公司将所持有乙公司股票从交易性金融资产重分类为可供出售金融资产,并将其作
Napogaisa12-year-oldgirlinGhana,Africa.Itishardforherfamilytogetcleanwater.Everymorning,sheleaveshomeat
ThefollowingisaJobAdvertisement.Afterreadingit,youshouldgivebriefanswerstothe5questions(No.56throughNo.60)
A、WaterB、CropsC、MoneyD、TreesB此题考查听细节的能力。此题并不难,对话中的暗示很多,只要考生抓住了thefarmersdon’thavearearealproblemwiththeelephants
最新回复
(
0
)