首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
In the late morning of April 20th, 1999 a pair of teenagers, Dylan Klebold and Eric Harris, walked into the cafeteria at Columbi
In the late morning of April 20th, 1999 a pair of teenagers, Dylan Klebold and Eric Harris, walked into the cafeteria at Columbi
admin
2013-06-26
38
问题
In the late morning of April 20th, 1999 a pair of teenagers, Dylan Klebold and Eric Harris, walked into the cafeteria at Columbine High School in Colorado and began gunning down their classmates. The two senior-year students killed 13 people in a 45-minute rampage before turning their weapons on themselves. The massacre remains the deadliest high-school shooting in American history.
In the days after the killings it emerged that, besides enjoying violent movies, the two liked playing "Doom" , a bloody video game from the mid-1990s in which the heavily armed players use shotguns and rocket launchers to dispose of armies of zombies and demons. Parents, politicians and psychiatrists worried that exposure to virtual violence had prepared the ground for the real-world killings. Two years later the parents of some of the victims sued dozens of gaming companies, including id Software, the developers of "Doom" , alleging that their products had contributed to the murders.
The massacre fed long-standing worries about video games, particularly in America, the industry’s biggest national market. The critics say there is a crucial difference between films, plays or books, where the players are just passive onlookers, and video games, where they are active participants in the simulated slayings. That, the argument goes, makes it more likely that they will resort to violence in the real world, too.
But the evidence is hard to pin down. Violent crime in America, Britain and Japan, the three biggest video-game markets, has dropped over the past decade at the same time as sales of video games have soared. That does not, by itself, exonerate the industry—after all, without games violent crime might have fallen still further. And several studies purport to show that playing violent video games raises aggression levels. But Chris Ferguson, a psychologist at Texas ASM International University, points out that much of this work is of poor quality. In a meta-analysis published in 2007, he found no evidence that games made their players violent. Indeed, after decades of research, he has concluded that violence in any media has little or no effect on their consumers.
Again, critics point to the interactive nature of video games, which allows their designers to tweak risks and rewards to make them irresistible. Some countries, including China and South Korea, are attempting to limit the number of hours that youngsters can play online games. Even games developers themselves have expressed concern about online games that rely on keeping players hooked. But there is no suggestion that games are addictive in the sense that they create physical dependence in their players. That makes them akin to other compelling but legal pastimes, such as gambling, following a football club or collecting stamps.
There is a long tradition of dreadful warnings about new forms of media, from translations of the Bible into dialects to cinema and rock music. But as time passes such novelties become uncontroversial, and eventually some of them are elevated into art forms. That mellowing process may already be under way as the average game-player gets older.
By mentioning cinema and rock music in the last paragraph, the author intends to illustrate that______.
选项
A、games will ultimately be elevated into a form of art as time passes
B、people will become more tolerant of video games as they become older
C、people’s prejudice against games stems from an instinctive resistance to new media forms
D、the controversy around video games is as fierce as that around cinemas and rock music in history
答案
C
解析
本题考查对文章最后一段内容的理解。作者通过对上文的驳斥,在最后一段中明确理论。历史上,每当新型的媒体出现的时候,围绕这些新鲜事物总会产生很多的争议,例如电影和摇滚乐就经历了从牛鬼蛇神到高雅艺术的接受过程。因此,本段举例的目的是为了说明对于电子游戏的争议只是人们对于新媒体的本能抵抗,这种抵抗终将随着时间的流逝而慢慢淡化。[C]答案正确。[A]答案利用elevated into art forms设置于扰,虽然电影和摇滚乐都在经历了批判之后升华为高雅的艺术形式,但这并不一定会是游戏发展的结局。[B]答案利用文章最后的the average game-player gets older设置干扰,作者想要说明的并不是随着年龄的增大人们对于电子游戏的包容性会更强,而是随着时间的流逝,社会对于电子游戏的接受度会提升。[D]答案只是提到了表面现象,而未触及作者举例的根本目的。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/vOd4777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Whyaren’ttheUniversityCollegesandInstitutesjustcalled"University"?Thesimpleransweristhat,withafewexceptions,t
AllSumeriancitiesrecognizedanumberofgodsincommon,includingtheskygod,thelordofstorms,andthemorningandevenin
AllSumeriancitiesrecognizedanumberofgodsincommon,includingtheskygod,thelordofstorms,andthemorningandevenin
AllSumeriancitiesrecognizedanumberofgodsincommon,includingtheskygod,thelordofstorms,andthemorningandevenin
StephenM.Saland,chairmanoftheStateSenateEducationCommittee,isaconservativeupstateRepublican,andStevenSanders,c
Everyonemusthavehadatleastonepersonalexperiencewithacomputererrorbythistime.Bankbalancesaresuddenlyreported
Americansusuallyconsiderthemselvesafriendlypeople.Theirfriendships,however,tendtobeshorterandmorecasualthanfri
GeneralWesleyClarkrecentlydiscoveredaholeinhispersonalsecurity—hiscellphone.Aresourcefulblogger,hopingtocall
AsprofessoranddeanoftheDepartment,youhaveonestudentapplyingforapositioninafirmrelatedtolaw.Writeareferen
ThistextismainlyintendedtoAmericansmayfindthemselvesinasocietycharacterizedby
随机试题
社会主义初级阶段是指任何国家进入社会主义都必须经历的起始阶段。
下列各项,不属阳虚患者小便异常症状的是
1995年颁布的《保险法》第91条规定:“保险公司的设立、变更、解散和清算事项,本法未作规定的,适用公司法和其他有关法律、行政法规的规定。”2009年修订的《保险法》第94条规定:“保险公司,除本法另有规定外,适用《中华人民共和国公司法》的规定。” 请
在我国,宪法明文规定的监督宪法实施的国家机关是:()
下列经济业务引起资产与负债同时减少的是()。
设立于某经济特区的甲中外合资化妆品有限公司为增值税一般纳税人。2001年初开业。注册资本800万元,至2006年底享受的“两免三减半”优惠政策已执行到期。2008年以前适用的企业所得税税率为15%,从2008年起适用低税率优惠过渡政策。2012年度相关生产
条形码和扫描技术在物流管理中主要运用在()。
教育心理学拥有自身独特的研究课题,即()。
下列程序的输出结果是()。#include<stdio.h>main(){inta=0,i;for(i=1;i<5;i++){switch(i){case0:case3:a+
Gettingemployedisnolongeraneasytaskforundergraduatestudents.Thatiswhysomehavetakentheinitiativetoworkforfr
最新回复
(
0
)