首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Read the following text and answer questions by finding information from the right column that corresponds to each of the marked
Read the following text and answer questions by finding information from the right column that corresponds to each of the marked
admin
2012-11-11
101
问题
Read the following text and answer questions by finding information from the right column that corresponds to each of the marked details given in the left column. There are two extra choices in the left column.
Shoppers who have flocked to online stores for their holiday shopping are losing privacy with every mouse click, according to a new report. The study by the Washington-based Electronic Privacy Information Center scrutinized privacy policies on 100 of the most popular online shopping sites and compared those policies with a set of basic privacy principles that have come to be known as "fair information practices".
The group found that none of the 100 Websites met all of the basic criteria for privacy protection, which include giving notice of what information is collected and how it is used, offering consumers a choice over whether the information will be used in certain ways, allowing access to data that give consumers a chance to see and correct the information collected, and instituting the kind of security measures that ensure that information won’t fall into the wrong hands.
"This study shows that somebody else, other than Santa, is reading your Christmas list," said Jeff Chester, executive director of the Center for Media Education, which also worked on the survey.
The online privacy of children is protected by Federal Trade Commission rules, but adults do not share the same degree of privacy protection. The movement, like the online shopping industry, favors self-regulation over imposition of further movement restrictions on electronic commerce. Marc Rosenberg, executive director of the privacy group, said the study shows that self-regulations have failed, "We need legislation to enforce fair information pretences," he said. "Consumers are at greater risk than they were in 1997," when the group released its first report.
The survey also asked whether the 100 Websites used "profile-based" advertising, and whether the Websites incorporate "cookies" technology, which gives Websites basic information on visitors. Profiling is the practice of gathering in then used to create targeted advertising on Websites. All but 18 of the top shopping sites did display a privacy policy, a major improvement over the early days of electronic commerce, when such policies were scarce.
But that did not satisfy the privacy group. "Companies are posting privacy policies, but these policies are not the same thing as fair information practices," Rosenberg said.
The sites also did not perform well by other measures, the group said it found that 35 of the sites feature profile-based advertising, and 87 percent use cookies. The group concluded that the phonies that were posted "are typically confusing, incomplete, and inconsistent". The report, "Surfer Beware III: Privacy Policies without Privacy Protection", is the third such survey by the group, it called for further development of technologies that help consumers protect their privacy and even anonymity (匿名) when exploring the Internet.
A. the online shopping industry should regulated themselves
B. offer Websites basic information of those who visit the sites
C. new technology should be developed to protect privacy of visitors on the sites
D. electronic commerce must be highly restricted by government
E. their online privacy are protected by Federal Trade Commission rules
F. privacy policies on 100 of the most popular online shopping sites
G. allow consumers to access to data and correct the information collected
Government believes in that ______.
选项
答案
A
解析
首先,从语法上讲,该题要求从选项中寻找一个完整的句子做that的宾语从句。因此只有A、C、D满足要求。通过government回原文定位,原文中的表述为“The movement, like the online shopping industry, favors self-regulation over imposition of further movement restrictions on electronic commerce,”由此,答案应该是A。选项A里的regulate themselves是与原文中的self-regulation对应的。选项D刚好与选项是相反的表述。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/vVe4777K
0
考研英语二
相关试题推荐
Oneofthequestionsthatiscomingintofocusaswefacegrowingscarcityofresourcesofmanykindsintheworldishowtodiv
Heisquitesurethatit’s______impossibleforhimtofulfillthetaskwithintwodays.
Accordingtothepassage,thefactthatyoungpeopleseemtobelosinginterestinscience______.Thesecondparagraphismain
WholesalepricesinJulyrosemoresharplythanexpectedandatafasterratethanconsumerprices,【1】thatbusinesseswerestill
Isitpossiblethattheideaswehavetodayaboutownershipandpropertyrightshavebeensouniversalinthehumanmindthatit
Isitpossiblethattheideaswehavetodayaboutownershipandpropertyrightshavebeensouniversalinthehumanmindthatit
Beautyhasalwaysbeenregardedassomethingpraiseworthy.Almosteveryonethinksattractivepeoplearehappierandhealthier,h
Beautyhasalwaysbeenregardedassomethingpraiseworthy.Almosteveryonethinksattractivepeoplearehappierandhealthier,h
Theterm"Followyourpassion"hasincreasedninefoldinEnglishbookssince1990."Findsomethingyoulovetodoandyou’llnev
Inthefirstyearsofthe21stcentury,noareaoftheAmericaneconomyhasexcitedmoreemotionthanthepropertymarket.First
随机试题
人力资源战略与组织经营战略的匹配。
高钾血症多发生在
事故应急救援系统的应急响应程序按过程可分为接警、()和应急结束等几个过程。
在基金市场上存在着许多不同的参与主体,依据所承担的责任与作用的不同,可以将基金市场的参与主体分为()。①基金当事人②基金服务机构③基金的监管机构和自律组织④其他机构
有限责任公司股东会普通决议的形成,需要经代表()以上表决权的股东通过。
某厂生产白水泥,对每一窑生产的水泥都需要测定其抗压强度,以确定水泥标号,一般是将水泥出窑后做成的试块养护28天所测得的数据为准。但是水泥不可能堆放28天后再出厂,所以考虑用7天的抗压强度x来预测28天的抗压强度y。现在统计了26窑的数据,求得的结果为:=2
下列选项中属于入境旅游业务的是()。
我国公民享有的政治自由有
A.条件(1)充分,但条件(2)不充分B.条件(2)充分,但条件(1)不充分C.条件(1)和(2)单独都不充分,但条件(1)和条件(2)联合起来充分D.条件(1)充分,条件(2)也充分E.条件(1)和(2)单独都不充分,两个条件联合起来也不充分
Readthetextbelowaboutthesalaryoffernegotiation.Inmostofthelines(34-45),thereisoneextraword.Itiseithergram
最新回复
(
0
)