首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Gentz, a 34-year-old German who is a co-founder of Zalando—a European clone of Zappos, the online US shoes and fashion retailer
Gentz, a 34-year-old German who is a co-founder of Zalando—a European clone of Zappos, the online US shoes and fashion retailer
admin
2019-11-20
77
问题
Gentz, a 34-year-old German who is a co-founder of Zalando—a European clone of Zappos, the online US shoes and fashion retailer owned by Amazon. He wanted to expand his company into the world’s largest digital market. But after the meetings with Chinese, Gentz decided China’s approach to online fashion was far ahead of anything available elsewhere. He marveled at how Chinese consumers freely chatted with—and bought from—brands and stylists on WeChat, a local Internet messenger, while online retailers, independent delivery companies and fashion houses routinely joined forces. We wanted to take that experience back to Europe, Gentz said.
Zalando’ s approach of borrowing from its Chinese counterparts represents a new strategy of looking East, not West, for inspiration. In overhauling its successful European online fashion store into a digital platform, Zalando differs from others trying to match Amazon and its logistics and technological prowess. The German company previously focused on handling all sales and inventory by itself. But in addition to selling directly to consumers, it now wants to remake itself into a digital shopping mall, allowing fashion houses and retailers to make sales as well, often with limited input from Zalando. These efforts are made in roughly a year.
Zalando’s inspiration from China, though, comes with challenges. Despite domestic dominance, Chinese players like Alibaba have yet to successfully replicate their business model overseas. Alibaba just has hired local country managers and brought its payment service to Europe, mostly to serve Chinese visitors. Online shopping habits in Europe also are somewhat different from those in China. And Amazon and European competitors, including ASOS and Yoox Net-a-Porter, may yet
outmuscle
Zalando with their traditional takes on e-commerce.
To compete with Amazon and others, Zalando has spent heavily on a network of logistics hubs that dot the European landscape. For Nicolas Borg, a Zalando strategy executive who previously worked at eBay, the next stage will most likely be chatbots, or humanlike interactions powered by artificial intelligence, to offer fashion advice to consumers on the likes of Facebook Messenger. "In the future, what will matter is not where the purchase happens, but how you can influence it, " Borg said. "That is our biggest challenge, " he added. "How do we change the online experience?"
After Gentz’s meeting with Chinese, the following aspect of Chinese way to online fashion makes Gentz feel so surprised EXCEPT that______.
选项
A、Chinese consumers can buy goods from stylists directly
B、Chinese consumers can communicate with designer freely
C、fashion companies have their own delivery companies
D、independent delivery companies cooperate with fashion companies
答案
C
解析
细节题。根据题干关键词定位到文章第一段第三、四句But after the meetings….He marveled…。题干中surprised是原文关键词marveled的同义转换。A、B两项均是原文的同义改写,C项“时尚公司有自己的物流公司”与原文independent delivery companies and fashion houses routinely joined forces(独立的物流公司与时尚公司通力合作)表述不一致,D项内容与原文independent delivery companies and fashion houses routinely joined forces所表达意思一致,故本题选C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/vZe4777K
0
考研英语二
相关试题推荐
ThewriterwarnsAmericansthat______.Whatistheconclusionofthispassage?
ThewriterwarnsAmericansthat______.Accordingtothepassage,ithaslongbeenbelievedthat______.
Thebesttitleforthispassagewouldbe______.Accordingtotheauthor,whichofthefollowingisNOTnecessarilythecase?
Amajorreasonforconflictintheanimalworldisterritory.Themaleanimal(21)anarea.Thesizeoftheareaissufficientt
YouhavejustcomebackfromtheU.S.asamemberofaSino-Americanculturalexchangeprogram.WritealettertoyourAmerican
Leadingdoctorstodayweighinonthedebateoverthegovernment’sroleinpromotingpublichealthbydemandingthatministersi
WilltheEuropeanUnionmakeit?Thequestionwouldhavesoundedstrangenotlongago.Noweventheproject’sgreatestcheerlead
WilltheEuropeanUnionmakeit?Thequestionwouldhavesoundedstrangenotlongago.Noweventheproject’sgreatestcheerlead
Theterm"businessmodel"firstcameintowidespreadusewiththeinventionofthepersonalcomputerandthespreadsheet(空白表格程序)
YouaresupposedtopickyourfriendElainefromGuangzhouBaiyunAirportyesterdaymorning.However,duetosomereasons,youc
随机试题
受区域性一级构造运动控制的沉积旋回称为()旋回。
患儿4d,母乳,吃奶少,不哭,体温不升,皮肤中度黄疸,脐周红肿,脐周少许分泌物稍臭,腹软,肝肋下3cm,脾肋下2cm。哪项治疗是最正确的()
分子中有2个甲氧墓、1个亚甲二氧基为分子中有2个亚甲二氧基为
A、奥美拉唑B、硫糖铝C、丙谷胺D、西沙必利E、多潘立酮可阻断多巴胺受体,促进胃肠动力的药物是()
马歇尔稳定度试验试件数目一般为()。
建设项目环境影响评价分类管理名录,由()环境保护行政主管部门制定并公布。
小学生钱某屡次在学校偷盗其他同学的财物。学校对钱某的正确处理方式是()。
为更好地教学,提升自身素质,某学校青年教师刘某利用假期时间攻读了研究生,也开始了他的因教促学、以学促教的学习活动,历经三年,他获得了硕士学位。此后,他以“学习、学习、再学习”为励志语,并将其付诸于实践中。多年来,他在教学和科研方面取得了优异成绩,多次被评为
下列测验中,()用逻辑分析法编制的。
下列叙述中正确的是
最新回复
(
0
)