首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
15 Million Americans Suffer from Social Anxiety Disorder Social anxiety disorder prevents some 15 million Americans from le
15 Million Americans Suffer from Social Anxiety Disorder Social anxiety disorder prevents some 15 million Americans from le
admin
2010-01-14
73
问题
15 Million Americans Suffer from Social Anxiety Disorder
Social anxiety disorder prevents some 15 million Americans from leading normal social and romantic lives, a new survey finds.
The disorder leaves many isolated, ashamed and often misdiagnosed. Thirty-six percent of those with social anxiety disorder have symptoms for 10 years or more before seeking help, the Anxiety Disorders Association of America reports.
"Social anxiety disorder is when somebody has an intense, persistent and irrational fear of social or performance situations," Jerilyn Ross, the association’s president and CEO, said during a teleconference Wednesday.
"The condition causes people to avoid common, everyday situations and even other people for fear of being judged or criticized or humiliated or embarrassing themselves," Ross said.
Social anxiety disorder can interfere with daily routines and job performance, Ross noted. "It also makes it very difficult for people to develop friends and romantic partnerships," she said.
People with this disorder recognize their fear is excessive and irrational, Ross noted. "But they feel powerless to do anything about it," she said.
Social anxiety disorder can start in the early teens, Dr. Mark H. Pollack, director of the Center for Anxiety and Traumatic Stress Disorders and a professor of psychiatry at Harvard Medical School, said during the teleconference.
"This is a disorder that starts affecting people early on," Pollack said. "The typical age of onset is early adolescence, age 12 or 13, and many individuals report a history of anxiety dating back to earlier childhood."
"The disorder also has physical symptoms, including heart palpitations, feelings that their throat will close up, sweating, blushing, faintness, trembling and stammering," Ross said.
"Among people with the disorder, 75 percent said the condition affected their ability to do normal activities. In addition, 69 percent said they didn’t want people to think they were crazy, and 58 percent said they were embarrassed by their condition, "Ross said.
However, when the condition is diagnosed and treated, many reported improvement in their lives. In fact, 59 percent who were receiving treatment said treatment had a positive effect on their ability to have a romantic relationship. In addition, 39 percent who had received treatment said knowing that treatment can be successful aided their decision to get help, Ross noted.
43. Which is NOT true of people with social anxiety disorder?
选项
A、They’re often isolated and ashamed.
B、They find it difficult to make friends.
C、They often fail to get timely treatment.
D、They tend to judge or criticize other people.
答案
D
解析
短文第二段和第五段提到了前三项,只有第四项是不对的,他们不是常常评判或者批评别A,而是害怕遭到别人的评判或批评,故选D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/vcmd777K
本试题收录于:
职称英语卫生类A级题库职称英语分类
0
职称英语卫生类A级
职称英语
相关试题推荐
Youwillhearfivepeoplegivingreasonswhychildrenlearntheirmothertonguesowell.Beforeyoulisten,readthelistof
Mostyoungchildrenareawarewhenadvertisementsarebeingshownontelevision.Parentsarespendingincreasingamountsofthe
DEALINGWITHWASTEPLASTICEveryyearpeoplethrowawaymillionsoftonnesofplasticbottles,boxesandwrapping.Thesecr
TheDailyNewsisofferingfreeflightstoanumberofEuropeancities.Youmustwritetothenewspaperforaspecialapplicati
EconomicGrowthTheeconomyofanationrequires(46).Totaloutputmustgrowifthecountryistoabsorbabout1.5millionne
AAddressingaVarietyofBehavior-affectingFactorsBImportanceofImmunizationCRelationshipwithOtherHealthServicesD
HowOneSimpleMovementCanLetSliptheSecretsoftheMindBodylanguageisthequiet,secretandmostpowerfullanguageofal
Inthepast,doctorscouldn’tdoanythingaboutstomachulcers.Peoplewhoeatalotofspicyfoodarealsosusceptibletostom
ThepolicemanagedtotrackdownthemaninNewYork.
NeighborDisputesDisputeswithyourneighborscanbecommon,anditiseasytounderstandwhypeoplecareaboutthemsomuc
随机试题
甲与乙准备进行一个游戏:向空中扔三枚硬币,如果它们落地后全是正面向上或全是反面向上,乙就给甲钱;但若出现两正面一反面或两反面一正面的情况,则由甲给乙钱。乙要求甲每次给10元,那么,从长远来看,甲应该要求乙每次至少给()元才可考虑参加这个
采用一个字节表示,128原码为_______。
下列关于腱反射的描述,正确的是
工程变更支付的方式为()。
()可办理转账结算和存人现金,但不能支取现金。
假定某2年期零息债券的面值为:100元,发行价格为85元,某投资者买入后持至到期,则其到期收益率是()。
家长在子女心目中的地位是重要的,形象是高大的,这充分体现了家庭教育具有()。
历年的黄金周社会各方面都会呈现火爆态势,尤其是在经济方面体现得最为突出,而在黄金周结束后则会出现一个明显的回落,因此有很多人认为黄金周是造成随后月份经济疲软的一大诱因。如果以下各项为真,最能质疑上述观点的是:
防火墙的基本功能是:根据一定的安全规定,检查、过滤网络之间传送的报文分组,以确定这些报文分组的【 】。
在窗体上画一个命令按钮和一个文本框,其名称分别为Command1和Text1,把文本框的Text属性设置为空白,然后编写如下事件过程:PrivateSubCommand1_Click()a=InputBox("Enteran
最新回复
(
0
)