首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The belief that American expansion westward and southward was inevitable and just was first called manifest destiny by a Democra
The belief that American expansion westward and southward was inevitable and just was first called manifest destiny by a Democra
admin
2010-07-14
51
问题
The belief that American expansion westward and southward was inevitable and just was first called manifest destiny by a Democrat, the newspaperman John L. O’Sullivan. The annexation(兼并) of Texas, O’Sullivan wrote in 1945, was" the fulfillment of our yearly multiplying millions. "Americans had thought similarly for decades, but during the 1840s they used expression to hurry the inevitable process along and to justify war and threats of war in the quest for more territory.
Americans had been hungry for new lands ever since the colonists first turned their eyes westward. Agrarian(农业的) Democrats saw the west as remedy for urbanization and industrialization. Enterprising Whigs looked to the new commercial opportunities the West offered. Both parities reflected the popular mood as the proportion of Americans living west of the Appalachians grew from one-quarter to one-half between 1830 and 1860.
A fierce national pride also pushed the quest for western laud. North or South, Whig or Democrat. Americans were convinced that theirs was the greatest country on earth, with a special rule to play in the world. What better evidence of such a role cold there be than expansion from coast to coast?
Americans also idealistically believed that westward expansion would extend American freedom and democracy. The occupation of new territory, they reasoned, would bring the benefits of America’s republican system of government to less fortunate people. Of course such idealism was selfish, and it contained an undercurrent of racism as well. Indians were perceived as savages best removed from their homes east of the Mississippi and Central and South Americans were also seen as inferior peoples, fit to be controlled or conquered. Thus the same racism that justified slavery in the South and discrimination in the North supported expansion in the West.
Finally, the expansionist fever of the 1840s was fed by the desire to secure the nation from perceived external threats. Expansion, some believed, was necessary to preserve American independence.
The author’s attitude towards westward expansion is ______.
选项
A、strongly condemning
B、mildly criticizing
C、indifferent
D、supporting
答案
A
解析
文中提到美国的idealism是自私的,与altruistic(利他的)正相反。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/vdKK777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Wecaninferfromthepassage______.WhichofthefollowingstatementsisTRUEaccordingtothesecondexample?
A、Theyprefertocarrycashwhentravelingabroad.B、Theyusuallycarrymanythingsaroundwiththem.C、Theywouldrathertravel
A、Paris.B、Copenhagen.C、NewYork.D、London.D文中的细节有两个,—个是“CoxscoredavictoryontsidetheU.S.”“Coxhopestowinagaininnex
WhenIgotowork,______(我喜欢乘公汽而不是自己驾车).
A、It’sdull.B、It’ssimple.C、It’stiring.D、It’scomplicated.B女士认为总的来说农村的生活没有城市生活复杂,所以应选B。
HeartheMusic,AvoidtheMoshPitArtistsFindTheirAudienceOnlineMusicianSuzanneVega
A、Authority.B、Agoodrelationship.C、Goodluck.D、Independence.D
A、AskJoantorecommendagoodrestaurant.B、EatdinneratJoan’shouse.C、Asktheirfriendsabouttherestaurant.D、Gotother
Noonereallythrivesinawhollyinstitutionalized(制度化的)environmentorinapurelyintellectualcareer.Thistruthmighthave
A、Childrenareunfamiliarwitheachother’sproblems.B、Childrenaredeprivedoftheopportunitytoentertheadultworld.C、The
随机试题
男性,57岁,因急性下壁心肌梗死入院。检查:血压90/60mmHg,心率42次/分,律齐,最可能的心律失常是
临床上区分高位肛瘘与低位肛瘘的标志为
应用洋地黄治疗心衰时,幼儿心率减慢每分钟低于多少次应立即停药,并报告医师( )。
()是商业银行的一大特色。
将以下6个句子重新排列组合,最连贯的是()。(1)而大量新建筑不是增强而是削弱了城市的文化身份和特征,使城市景观变得生硬、浅薄和单调。(2)它表现出每个城市过去的丰富历程,也体现城市未来的追求和发展方向。(3)城市形象
(南京大学2015)ABC企业计划进行长期股票投资,企业管理层从股票市场上选择了两种股票:甲公司股票和乙公司股票,ABC企业只准备投资一家公司的股票。已知甲公司股票现行市价为每股6元,上年每股股利为0.2元,预计以后每年以5%的增长率增长。乙公司股票现行市
CharacteristicsofAmericanCultureI.PunctualityA.Goingtothetheaterbe(1)_____twentyminutesprior(1)______B.Eate
A、Womenwouldearnmorethanmen.B、Whitemenwouldearnmorethanblackmet.C、Therewouldbelessdiscrimination.D、Blackmen
Upto80percentoftimespentonlineatworkiswasted,accordingtoanewstudyfromKansasStateUniversity.Itsuggeststhat
A、Copperandiron.B、Copperandtin.C、Ironandtin.D、Copperandzinc.B短文提到:“过了一些时候,人类知道了如何制造我们现在称之为青铜的东西。青铜是铜和锡的合金。”B正确。具体的物质
最新回复
(
0
)