首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、When they are on holidays. B、On Sunday morning. C、On Saturday night. D、As soon as they have information. BWhen do most people
A、When they are on holidays. B、On Sunday morning. C、On Saturday night. D、As soon as they have information. BWhen do most people
admin
2009-04-23
105
问题
If you plan to remain in the United States for any length of time, you will soon find it too expensive to stay in a hotel and will want to find another place to live in. As is true in cities everywhere in the world, the farther you live outside the city, generally the lower the rents will be. However, traveling to and from the city by bus, car, or train may make it as expensive as living in the city.
Naturally, it is easier to join in the life of a city if one is close to the center. For this reason, you may prefer to live as close, to the center of the city as possible. Or, you may prefer to rent a place for only a month or two until you become more familiar with the area.
Your best source of information about either houses or apartments is likely to be the local newspaper. Usually, the week’s most complete listing of houses or apartments to rent appears in the Sunday newspaper, which in many cities, can be obtained late Saturday night. Many people looking for houses or apartments believe that they have a better chance of finding a place to live in if they have all the information as soon as possible. On Sunday morning, they are ready to call or visit.
选项
A、When they are on holidays.
B、On Sunday morning.
C、On Saturday night.
D、As soon as they have information.
答案
B
解析
When do most people so visiting houses or apartments?
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/vdR7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
3月1日,某投资者开仓持有3张3月份的恒生指数期货合约多头头寸和2张4月份的恒生指数期货合约空头头寸,其开仓价分别为15125点和15200点,该日结算价分别为15285点和15296点。3月2日,若该投资者将所持合约全部平仓,平仓价分别为15
A、StudentsfromAmerica.B、StudentsfromEngland.C、StudentsfromAustralia.D、StudentsfromJapan.A
A、Itwillhavemoreearthquakes.B、Itisbecominglargerslowly.C、Itisdividedbyalargeplate.D、Itwillbecomeevendeeper.
A、Hemadeuphismindtoworkforthedisable.B、Hedecidedtoworkinanautocompany.C、Heunfortunatelyhadacaraccident.D
J根据lovedone,died和feelsad定位到J段。第1、2句说。不幸的事情发生的时候(如所爱之人去世或者失去工作),感到悲伤是正常和健康的。应该感到悲伤、抑郁。本题句子的natural对应原文的normal。
A、Peoplearemoreawareofreadingthanbefore.B、Peopleareabletogetinformationmoreeasily.C、Peoplespendmuchlesstime
A、Itisbeginningtoappear.B、Itisrathermaturenow.C、Ithasbeenappliedwidely.D、Ithasreplacedhumanlabor.C短文开头提到,从苹果
A、Ahomefire.B、Anexplosion.C、Amurder.D、Acaraccident.D从选项内容可猜测题目与某起灾难有关。短文说,RayAnderson目睹卡车司机闯红灯撞了另一辆车,故答案是D。
IntheBritishMuseumonaSundayafternoon,ancientfaceslookbackatchildrenandadultsalike.Insidetheirglasscases,pha
Shynessisthecauseofmuchunhappinessforagreatmanypeople.Allkindsofpeopledescribethemselvesasshy:short,tall,d
随机试题
既能补脾益气、润肺止咳,又能缓急止痛、清热解毒、调和药性的药物是()
简述创建良好政治环境的措施。
城镇中发现甲类传染病和乙类传染病中的艾滋病、肺炭疽病病人、病原携带者和疑似病人时,国家规定的报告时间是
与固定桥基牙牙周潜力有关的因素中不包括
周老太自年轻时丈夫去世后,就独自抚养两个儿子长大成人。儿子成家单独生活后,因周老太年老体弱,两个儿子都不愿意赡养,周老太伤心至极,向人民法院起诉,要求人民法院为其与儿子分家析产并责令儿子支付赡养费。一审人民法院经过审理判决两个儿子每人向周老太一次性支付赡养
采取单一制国家结构形式的国家是()。
()不是生活消费品配送网络的特点。
甲、乙、丙、丁四人参加一项体育比赛,有人问他们,谁的成绩最好。甲说“不是我”,乙说“是丁”,丙说“是乙”,丁说“不是我”。如果四人的回答只有一人符合实际,且四人成绩没有并列情形,那么谁的成绩最好?
根据我国《宪法》的规定,自治州、自治县制定的自治条例和单行条例须()。
窗体有6种类型;纵栏式窗体、______、数据表窗体、主/子窗体、图表窗体和数据透视窗体。
最新回复
(
0
)