首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The energy crisis,which is being felt around the world,has dramatized how the careless use of the earth’s resources has brought
The energy crisis,which is being felt around the world,has dramatized how the careless use of the earth’s resources has brought
admin
2013-01-12
82
问题
The energy crisis,which is being felt around the world,has dramatized how the careless use of the earth’s resources has brought the whole world to the brink of disaster. The over-development of motor transport,with its increase of more cars,more highways,more pollution,more suburbs,more commuting, has contributed to the near destruction of our cities. The disaster has arrived in the form of the energy crisis.
Our present situation is unlike war,revolution or depression. Worldwide resources exploitation and energy use have brought us to a state where long range planning is essential. What we need is not a continuation of our present serious state,which endangers the future of our country,our children,and our earth, but a movement forward to a new norm in order to work rapidly and effectively on planetary problems.
This country has been falling back under the continuing exposures of loss of morality and the revelation that lawbreaking has reached into the highest places in the land. There is a strong demand for moral revival and for some devotion that is vast enough and yet personal enough to enlist the devotion of all. In the past it has been only in a way in defense of their own country and their own ideals that any people have been able to devote themselves wholeheartedly.
This is the first time that we have been asked to defend ourselves and what we hold dear in cooperation with all the other inhabitants of this planet,who share with us the same endangered air and the same endangered oceans. There is a common need to reassess our present course,to change that course and to devise new methods through which the world can survive. This is a priceless opportunity.
To grasp it we need a widespread understanding of nature if the crisis confronting us—and the world—is a crisis that is no passing inconvenience, no byproduct of the ambitions of the oil producing countries, no environmentalists’ mere fears,no by product of any present system of government. What we face is the outcome of the invention of the last four hundred years. What we need is a transformed life style. This new life style can flow directly from science and technology,but its acceptance depends on a sincere devotion to finding a higher quality of life for the world’s children and future generation.
According to the last paragraph,what contribution does the author feel people must now make?
选项
A、Search for new energy sources
B、Outlaw motor transportation
C、Accept a new life style
D、Adopt a new form of government
答案
C
解析
本题的四个选项中,只有C项为正确答案。这可从文中最后一段的内容推知,即作者认为人们现在必须做的事是接受一种新的生活方式。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/vf9O777K
0
考博英语
相关试题推荐
Aperson’scalorierequirementsvary______hislife.
(66)GNPbecomesanobsoletemeasureofprogressinasocietystrivingtomeetpeople’sneedsasefficientaspossibleandwitht
Onthememorableoccasion,thesoldiers______theColonelwhenhearrived.
Mybossinsistsonseeingeverythingin______beforehemakesadecision.
Anypersonwhoisin______whileawaitingtrialisconsideredinnocentuntilhehasbeendeclaredguilty.
Everythingweeatanddrinkcontainssomesalt;wecanmeetthebody’sneedforitfromnaturalsourceswithoutturning______t
Predictionsoflargepopulationsofrobotsinindustryhaveyettocometrue.Foradecadeormore,manufacturersofbigrobots
Whyisthere______trafficonthestreetstodaythanyesterday?
Idon’tunderstandwhypeople______suchabeautifulgardenwithcansandbottles.
Thetwonewspapersgavedifferent______ofwhathappened.
随机试题
毛果芸香碱引起调节痉挛是因为激动
电力系统承受大扰动能力的第二级安全稳定标准是()。
新办的劳动就业服务企业,当年安置城镇待业人员达到规定比例的,可在()年内减征或者免征所得税。
工程建设监理的基本目的是( )。
甲公司系药品制造企业,其为增值税一般纳税人。甲公司于20×2年1月31日经董事会会议通过,决定研制一项新型药品,该药物目前国内尚无同类产品,预计需要3年时间才能完成。甲公司为研制新型药品发生了如下交易或事项:(1)20×2年2月20日从国外购入相关
学生力克难题后产生自豪感,这种体验是()
设已知线性方程组Aχ=β有解但解不唯一.试求:(1)a的值;(2)正交矩阵Q,使QTAQ为对角矩阵.
以下关于单选按钮和复选框的叙述中,正确的是()。
A、 B、 C、 A询问祝贺方式的how疑问句→回答方案
Aperson’shomeisasmuchareflectionofhispersonalityastheclotheshewears,thefoodheeatsandthefriendswithwhomh
最新回复
(
0
)