首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Google is a world-famous company, with its headquarters in Mountain View, California. It was set up in a Silicon Valley garage i
Google is a world-famous company, with its headquarters in Mountain View, California. It was set up in a Silicon Valley garage i
admin
2010-01-26
47
问题
Google is a world-famous company, with its headquarters in Mountain View, California. It was set up in a Silicon Valley garage in 1998, and inflated(膨胀) with the Internet bubble. Even when every thing around it collapsed the company kept on inflating. Google’s search engine is so widespread across the world that search became Google, and google became a verb. The world fell in love with the effective, fascinatingly fast technology.
Google owes much of its success to the brilliance of S. Brin and L. Page, but ’also to a series of fortunate events. It was Page who, at Stanford in 1996, initiated the academic project that eventually became Google’s search engine. Brin, who had met Page at a student orientation a year earlier, joined the project early on. They were both Ph. D. candidates when they devised the search engine which was better than the rest and, without any marketing, spread by word of’ mouth from early adopters to, eventually, your grandmother.
Their breakthrough, simply put, was that when their search engine crawled the Web, it did more than just look for word matches; it also tallied(统计) and ranked a host of other critical factors like how websites link to one another. That delivered far better results than anything else. Brin and Page meant to name their creation Googol (the mathematical term for the number 1 followed by 100 zeroes), but some one misspelled the word so it stuck as Google. They raised money from prescient(有先见之明的) professors and venture capitalists, and moved off campus to turn Google into a business. Perhaps their biggest stroke of luck came early on when they tried to sell their technology to other search engines, but no one met their price, and they built it up on their own.
The next breakthrough came in 2000, when Google figured out how to make money with its invention. It had lots of users, but almost no one was paying. The solution turned out to be advertising, and it’ s not an exaggeration to say that Google is now essentially an advertising company, given that that’s the source of nearly all its revenue. Today it is a giant advertising company, worth $100 billion.
Apart from a series of fortunate events, what is it that has made Google so successful?
选项
答案
The brilliance of S.Brin and L.Page
解析
文章第二段开头提到Google owes much of its success to the brilliance of S.Brin and L. Page,but al so to a series of fortunate events,可见Coogle成功的因素有二:一是the brilliance of S.Brin and L.Page,一是a series of fortunate events,所以问题问的除了后者,还有什么促成了Google的成功,答案应为前者 The brilliance of S.Brin and L. Page。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/vfdK777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Whatisthepassagemainlyabout?AccordingtotheUSNationalCenterforHealthStatistics,theincreasedobesityintheUSis
Decision-makingisacomplexbusinesssubjectwhichcombinesthemostcomplicatedelementsoftheoperationaland(36)______asp
Manypeoplesuspectthatcreditcardslurepeopleto______.InPara.3,inadditiontotheadvantagesofnoneedtocarrycash
A、Amancarefulwithmoney.B、Abook-lover.C、Anoisyreader.D、Atrouble-maker.AWhatkindofpersonistheman?
Freud’sconceptsincluded______.AccordingtoFreud’sdevelopmentalconceptsatwhichstageofdevelopmentistheindividualLE
Accordingtothepassage,whyarehandwrittendocumentshardofaccessontheweb?ThebreakthroughinDr.Manmatha’sprogrami
Inthe17thcentury,awriterexplainedthetheoryaboutthefunctionoflaughtersupportedbymostpeople.Laughterisakind
Whatisthemainpurposeofthepassage?Accordingtothepassage,whohasthegreatestdegreeofcontrolinanadministeredsy
Bysaying"ideasoftenbecomeobsoleteovernight"(Para.1),theauthormeans______.Whichtechnologycompanywillhaveaguara
A、Burnsthatspreadovertheentirebody.B、Adiseasethatcausessevereburns.C、Arecentfireinthearea.D、Contagiousdiseas
随机试题
我国《环境噪声污染防治法》规定,在城市范围内从事生产活动确需排放偶发性强烈噪声的,必须事先向当地主管机关提出申请,经批准后方可进行。该机关是()
社会主义国家的改革,其性质应该是()
A.输血早期B.输血中期C.输血后期D.输血后1~2hE.输血后1周血管内溶血反应多发生于
四格表资料中,甲组人群的阳性数为a、阴性数为b,乙组人群的阳性数为c、阴性数为d,两组总的合计数为n,如果H0成立,则乙组人群的理论阴性数是
空间尺寸指住宅工程室内具有独立使用功能的自然间内部净空尺寸,主要包括净开间、进深和净高。()
招标控制价的编制依据有()。
一般而言,德育目标的确立主要依据()
对于被判处有期徒刑或者拘役的罪犯,如有严重疾病需要保外就医的以及怀孕或者正在哺乳自己未满一周岁婴儿的妇女,可以暂予监外执行的,由罪犯犯罪行为地的公安机关执行。()
《天朝田亩制度》和《资政新篇》的共同的局限性在于():①对当时社会矛盾的认识是不现实的②带有强烈的小农意识③没有学习西方的政治制度④缺乏实现的社会环境
2009年10月,甲被某市第一高中聘为会计。甲根据校长办公会的安排,将学校收取的学杂费存人以甲的名义开设的银行账户。2014年5月,校长乙虚构因公借款理由,指示甲从该账户中提取15万元现金。乙将这笔钱借给弟弟开茶楼。2014年12月,乙归还了15万元现金,
最新回复
(
0
)