首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
The Online Autocar Rents Traffic When eBay, now the world’s biggest auction website, went online in 1995, many expected it t
The Online Autocar Rents Traffic When eBay, now the world’s biggest auction website, went online in 1995, many expected it t
admin
2014-06-13
66
问题
The Online Autocar Rents Traffic
When eBay, now the world’s biggest auction website, went online in 1995, many expected it to fail. Why would anyone buy used items from perfect strangers? Two new services WhipCar, which was launched in London on April 21st, and RelayRides, which will start up in Boston, Massachusetts, early this summer will face similar skepticism. Both aim to get car-owners to rent their vehicles to strangers when not using them themselves.
At heart, both offerings are online exchanges. Car-owners and drivers register, contact one another through the site and agree to a rental contract. To ensure that both parties are trustworthy, WhipCar asks, among other things, for details of both the rented car’s registration and the renter’s license, and checks them against official data. It also provides insurance for the duration of the rental and a replacement car if there is an accident. In addition to these measures, RelayRides only accepts cars that have gone through a safety check and installs a device that allows them to be unlocked with a special card. This way, owners and renters do not have to meet, as they do with WhipCar.
Both firms allow owners to set the price, taking a 15% cut. Even with the insurance premium and other fees added in, the firms expect the rental price to be lower than using a conventional car-rental firm or an urban car-sharing club. WhipCar provides suggestions for the prices different cars might fetch in various neighborhoods. Shortly after the site went live an Audi A4 in central London cost £ 10 ($ 15) an hour or £ 41 a day.
Will the idea take off? The main hurdle will be car-owners’ reluctance to share so personal a possession and the requirement to keep it clean. The firms must also overcome a problem all exchanges face: attracting enough members to make the service useful.
Yet cars are expensive, underused assets. On average, a British car is driven for less than an hour a day but costs about £ 5, 500 a year to own—a sum many would love to reduce in these straitened times. Drivers, for their part, are ever more willing to share a car. By 2016 some 4. 4 million Americans will he members of a car-sharing club, nearly ten times as many as today, projects Frost & Sullivan, a consultancy. On April 21st two big clubs, Britain’s Streetcar and America’s Zipcar, announced that they would loin forces. Pooling assets, it seems, is all the rage.
Which of the following is NOT the common feature of eBay and the two new services, WhipCar and RelayRides?
选项
A、The feasibility of their service is/was doubted of.
B、All of them serve as an intermediary.
C、All of them offer auction services.
D、All of them are operated online.
答案
C
解析
推理判断题。根据题干关键词,eBay,WhipCar,RelayRides定位到原文首段和第二段:第一段第一句提到eBay是网上拍卖交易:When eBay,now the world’s biggest auction website…,第二段提到WhipCar和RelayRides提供租赁服务:At heart,both offerings are online exchanges.故选[C]项。[A]项“它们服务的可行性都受到质疑”,[B]项“三者都是中介性质”和[D]项“三者都通过网络进行”均是其共同点。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/vgO4777K
0
考研英语一
相关试题推荐
ReadthefollowingtextcarefullyandthentranslatetheunderlinedsegmentsintoChinese.ThetakingoftheBastillefortress
Theconceptionofpovertyandwhatto【1】aboutithavechangedoverthedecades.UnderSocialDarwinismthelazyandthe【2】weres
NodolloutshinesBarbie’scelebrity.IfalltheBarbiesandherfamilymembers-Skipper,Francieandtherest-soldsince1959w
ErnestHemingwaywasoneofthemostimportantAmericanwritersinthehistoryofcontemporaryAmericanliterature.Hewasthe【1
ThistextismainlyintendedtoHomer’sepicsismentionedinParagraph1inorderto
WhichofthefollowingheadingsisthatofParagraphTwo?Whichofthefollowingstatementsisincorrect?
WelearnfromthetextthattheworkoftheINSItcanbeinferredfromthetextthattheINS
Astrictvegetarianisapersonwhoneverinhislifeeatsanythingderivedfromanimals.(46)Themainobjectiontovegetarianis
Persons’remarksarementionedatthebeginningofthetextto______.By"Gossipalsoisaformofsocialbonding"(Para.5),Pr
Ifyouwereaskedtosendonethingrepresentingyourcountrytoaninternationalexhibition,whatwouldyouchoose?Why?Uses
随机试题
请根据下图所示网络结构回答下列问题。如果该网络内服务器群的IP地址为192.168.64.15—192.168.64.33,并且采用一种设备能够对服务器提供如下保护措施:发送到服务器群的数据包将被进行过滤检测,如果检测到恶意数据包时,系统发出警报并阻
[*]
弯沉代表值大于设计验收的弯沉值时,相应分项工程为不合格。()
对建筑地基进行换填垫层法施工,正确的是()。
TBM施工方法的优点有()。
水泥混凝土拌和物的和易性包括()。
下列人力资源供需平衡方法中,速度快、员工受伤程度高的是()。
关于货币均衡水平的说法,正确的是()。
在理发店的以下各项活动中,属于外部后勤的是()。
评价中心技术主要包括()
最新回复
(
0
)