首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
The destruction of our natural resources and contamination of our food supply continue to occur, largely because of the extreme
The destruction of our natural resources and contamination of our food supply continue to occur, largely because of the extreme
admin
2019-09-30
88
问题
The destruction of our natural resources and contamination of our food supply continue to occur, largely because of the extreme difficulty in affixing legal responsibility on those who continue to treat our environment with reckless abandon. Attempts to prevent pollution by legislation, economic incentives and friendly persuasion have been met by lawsuits, personal and industrial denial and long delays—not only in accepting responsibility, but more importantly, in doing something about it.
It seems that only when government decides it can afford tax incentives or production sacrifices is there any initiative for change. Where is industry’s and our recognition that protecting mankind’s great treasure is the single most important responsibility? If ever there will be time for environmental health professionals to come to the frontlines and provide leadership to solve environmental problems, that time is now.
We are being asked, and, in fact, the public is demanding that we take positive action. It is our responsibility as professionals in environmental health to make the difference. Yes, the ecologists, the environmental activists and the conservationists serve to communicate, stimulate thinking and promote behavioral change. However, it is those of us who are paid to make the decisions to develop, improve and enforce environmental standards, I submit, who must lead the charge.
We must recognize that environmental health issues do not stop at city limits, county lines, state or even federal boundaries. We can no longer afford to be
tunnel-visioned
in our approach. We must visualize issues from every perspective to make the objective decisions. We must express our views clearly to prevent media distortion and public confusion.
I believe we have a three-part mission for the present. First, we must continue to press for improvements in the quality of life that people can make for themselves. Second, we must investigate and understand the link between environment and health. Third, we must be able to communicate technical information in a form that citizens can understand. If we can accomplish these three goals in this decade, maybe we can finally stop environmental degradation, and not merely hold it back. We will then be able to spend pollution dollars truly on prevention rather than on bandages.
We can infer from the first two paragraphs that the industrialists disregard environmental protection chiefly because _____.
选项
A、they are unaware of the consequences of what they are doing
B、they are reluctant to sacrifice their own economic interests
C、time has not yet come for them to put due emphasis on it
D、it is difficult for them to take effective measures
答案
B
解析
推理判断题。根据文章第一段和第二段:个人和企业拒绝和长期拖延在防治污染方面承担责任或采取行动。似乎只有政府下决心提供税收优惠政策或牺牲生产,情况才会开始有所改变。由此可得出企业忽视环境保护主要是考虑其经济效益。因此,只有B项与文中所表达的意思相符。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/vle4777K
0
考研英语二
相关试题推荐
Educationbeginswithteachers.Yetteachingseemstobelosingitsappealformanyofthebestandbrightestcollegestudents.
Thelawofsupplyanddemandwilleventuallytakecareofashortageor______ofdentists.
Robertseldomhastheopportunitytodatewithher.Becauseherfamily______hertostayoutafterdarkness.
A.TheconsequenceoflosingbonesB.AbetterlabthanonearthC.TwodifferentcasesD.Multipleeffectsformwei
Nameshavegainedincreasingimportanceinthecompetitiveworldofhighereducation.Ascollegesstriveformarketshare,they
Nameshavegainedincreasingimportanceinthecompetitiveworldofhighereducation.Ascollegesstriveformarketshare,they
Nameshavegainedincreasingimportanceinthecompetitiveworldofhighereducation.Ascollegesstriveformarketshare,they
Nameshavegainedincreasingimportanceinthecompetitiveworldofhighereducation.Ascollegesstriveformarketshare,they
Itisknownthattextmessage(手机短信)hasbothadvantagesanddisadvantages.Somepeoplethinkitisablessing,whileothersregar
随机试题
恩格斯在谈到巴尔扎克的《人间喜剧》时说,“从这里所学到的东西,比从当时所有职业的历史学家、经济学家和统计学家那里学到的全部东西还要多”。这说明了艺术具有______功能。()
男性,55岁,2周前体检发现左肺上叶肿块,直径约3cm,边界较清楚。入院手术切除后病理诊断为结核瘤。肿块中央部分为
男性,32岁,既往有胃病史。近一周来常感上腹部不适,4小时前突发上腹部剧烈疼痛,伴有恶心、呕吐。查体:腹部压痛、肌紧张,肝浊音缩小。X线检查可见膈下游离气体。首先考虑
1998年试题【试题要求】1.任务描述图示木夹板门(图2.3—1)按指定的剖面线位置及剖视方向,绘出构造节点详图,包括与240mm砖墙及过梁的关系,要求构造合理。2.设计任务与构造要求(1)图示木夹板门,中悬亮窗,下部有百叶,双面胶合板门。(
宋代东京汴梁城的特点是()。
根据第五次全国人口普查的结果,我国男性占总人口的51.63%,女性占总人口的48.37%,那么人口的性别比为( )。
资料(一)威达电子电工股份有限公司是2005年在深交所上市的公司,主要从事磁性材料、半导体材料、电动机、电热设备工业自动化装置、电子电工产品制造设备的研发、生产和销售,母公司为科威股份有限公司(以下简称科威公司)。威达股份于2014年1
约公元前2070年,()建立了我国第一个奴隶制王朝夏朝。
下列情形构成挪用公款罪的是()。
Arapidmeansoflong-distancetransportationbecameanecessityfortheUnitedStatesassettlementspreadfartherwestward.F
最新回复
(
0
)