首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Maasai Mara is a part of the southwestern tourist circuit and the most popular and visited game reserve in Kenya. The annual wil
Maasai Mara is a part of the southwestern tourist circuit and the most popular and visited game reserve in Kenya. The annual wil
admin
2018-04-17
47
问题
Maasai Mara is a part of the southwestern tourist circuit and the most popular and visited game reserve in Kenya. The annual wildebeest migration to Maasai Mara is the world’s greatest wildlife spectacle, something not to be missed especially if you’ re visiting Kenya between August and October. Millions of wildebeests, zebras and gazelles from the Serengeti plains migrate across the Tanzania border and the Mara River to reach Maasai Mata grazing fields from late June. The game reserve abounds with bird-life since close to about 452 odd species have been recorded.
Maasai Mara has a good range of accommodation from five-star lodges to luxury-tended camps. To keep the tempo of your adventure going, Spartan tented camps and campsites within the game reserve are the best choice. Game walks and night game runs were tests to our bravery! Night fails quickly in the tropics and as the temperature drops, the campfire becomes the focus of your tour. You can keep count of the sightings of mammals, reptiles and birds.
Insects and hyenas provide the background music while the night sky is a symphony of stars.
Lake Naivasha, Magadi, Victoria and Elementaita are accessible from the Maasai Mara Game reserve. Kenya’s priceless treasury of wildlife owes its existence to contrasts in the country’ s terrain, which ranges from ruffed snow covered peaks of Mount Kenya, the Highland, the Great Rift Valley and its lakes as well as the sunburnt sands of the coast. Each of these geographical regions is home to different types of wildlife that are unique to each area.
Kenya has an amazing wealth of bird life. We could get to see many bird species in Kenya. This again is due to its variety of habitats. Many migratory birds are also spotted here. According to our guide, more than six million birds migrate to Kenya during the Northern Hemisphere winter. These migrants along with the local species of birds make Kenya an ornithological paradise.
Why are there many bird species in Kenya?
选项
A、Because it is an ornithological paradise.
B、Because it has many lakes.
C、Because it is winter in the northern hemisphere.
D、Because it has a variety of habitats.
答案
D
解析
文章最后一段第三句:“This again is due to its variety of habitats”说明,多样的栖息环境吸引了各类鸟类的到来。因此正确答案为D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/vpiC777K
本试题收录于:
英语题库成考专升本分类
0
英语
成考专升本
相关试题推荐
Apetisananimalthat【21】inyourhouse.OverhalfthefamiliesinNorthAmericaownpets.Themostpopular【22】axedogs,fisha
Ialwayshaveadifficulttimechoosingoriginalbirthdaypresents.Myimaginationneverseemstogetbeyondties,handkerchiefs
Alittleboyinvitedhismothertoattendhisschool’sfirstteacher-parentmeeting.Tothelittleboy’s【21】,shesaidshewould
PeopleinBritainarelivinglongerandare【56】,【57】moreandmoremoneyisbeingspentonconsumergoods,【58】thelateststati
Inthefuture,peoplewillmainlydependon______energy.
Communicationtechnologiesarefarfromequalwhenitcomestoconveyingthetruth.Thefirststudytocomparehonestyacrossa
Ontelevisionallovertheworldthereareprogrammesabouttheworkofthepolice.Theyarepopularbecausetheyareusuallyve
Perhapsthereisonlythemoontocomparewithit.OfalltheachievementsofAmericanengineering,onlythelandingonthemoon
Therearenoinevitableoutcomesofsocialclassinchildrearing.Atthesametime,thereisnoquestionthatsocialclassisi
Enoughsleepisimportanttohealth.Theamountofsleep【C1】______dependsontheageofthepersonandtheconditionsinwhichs
随机试题
下列关于消毒剂的毒理学第一阶段试验结果的判定中,不正确的是
该患儿的诊断是首选的急救措施为
患者,女性,35岁,人工流产后出现双手指关节痛3个月,伴晨僵约1小时左右,对症用中药治疗效果不佳;查体双手第1、2掌指关节(MCP)肿胀,压痛明显,第4近端指间关节(PIP)肿胀,压痛明显;X线示关节间隙正常,双手骨质疏松,可见小囊性破坏样改变此患者最
A.腹水比重1.018,李凡他(Rivalta)试验阳性C.乳糜样腹水D.腹水细胞总数>1000×106/L,分类以中性粒细胞为主E.腹水细胞总数为100×106/L,分类以间皮细胞为主
石灰工业废渣稳定土可分为()几类。
某种规格的绝缘材料,规定其击穿电压不低于1200V,已知样本均值X=4000V,样本标准差s=1000V,则该工序的过程能力指数CpL约为()。
南的趵突泉、大明湖、历下亭合称“济南三胜”。( )
爱因斯坦说:“踏着别人的脚步,就看不到自己的脚印。”谈谈你对这句话的理解。
根据继承人继承遗产的方式,可以将继承分为()。
Inspiring,chicandeffortlesslyelegant—that’swhatdesignersatLondonFashionWeekhailedKateMiddleton’sstyle,ashersa
最新回复
(
0
)