首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Your boss holds your future prospects in his hands. Some bosses are hard to get along with. Some have excellent qualifications b
Your boss holds your future prospects in his hands. Some bosses are hard to get along with. Some have excellent qualifications b
admin
2019-06-08
43
问题
Your boss holds your future prospects in his hands. Some bosses are hard to get along with. Some have excellent qualifications but no idea when it comes to dealing with people. Of course, not all bosses are like that.
The relationship you have with your boss can be a major factor in determining your rise up the career ladder. Your boss is not only your leader, he is also the person best equipped to help you do the job you are paid to do. He can inform you of company direction that may affect your professional development.
Your boss also needs you to perform at your best in order to accomplish his objectives. He needs your feedback in order to provide realistic and useful reports to upper management. But how does this help you establish a meaningful working relationship with your boss?
The key is communication. Learn and understand his goals and priorities(优先的事). Observe and understand your boss’s work style. If he has not been clear with his expectations, ask! Likewise, ask for feedback and accept criticism gracefully. And if he understands that you do not view your job as just something to fill the hours between 9 and 5, he may be more likely to help you.
In short, getting along with your boss requires getting to know his likes and dislikes and learning to work with his personality and management style.
The main idea of the first paragraph is that _____.
选项
A、bosses are hard to deal with
B、bosses have good character
C、bosses determine your career future
D、bosses must have similar personality
答案
C
解析
根据题目要求定位到第一段。通常在英语文章的段落中,第一句为主题句。该段第一句提到,你的上司将你的前途握在手中(holds your future prospects in his hands)。C项的表述与之同义。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/vz4K777K
本试题收录于:
大学英语三级A级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级A级
大学英语三级
相关试题推荐
Thedecision______,thenextproblemwaswhentostarttheproject.
Acompanyneedsstaffnotonlywhohavetherightqualificationsandexperience,butalsowhoarehappytofitinwiththecompa
Peopleindifferentpartsoftheworldhaveverydifferentideasaboutwhatisgoodtoeat.Evenwhenpeopleindifferentcountr
Theguestpaid(little)______moneythanheshouldfortheroom.
Theydealtwiththeproblem______(intelligence).
Wearenotshortofrawmaterialsatthemoment,butweneedreliable(equip)______.
Imagineyourselfasawinner,______willmakegreatcontributionstoyourfuturesuccess.
Lifeexpectancyisrisinginmuchoftheworld.Butdoctorsareseeinganothertrendthatisdisturbing.Somepeoplearechoosing
Whatisthepurposeofthespeaker?Togivesomeadviceonhowto______abookstore.
随机试题
续流二极管只是起到了及时关断晶闸管的作用,对输出电压值、电流值没有影响。()
最容易导致上肢缺血性肌挛缩的骨折是
患者因急性肾衰竭入院,医生为其采血化验做离子检查。以下对检验结果影响最大的是
以下哪项指标并非建筑石膏的技术要求?[2017--025]
【2017年真题】关于工程竣工结算的说法,正确的有()。
下列有关长期债券筹资的说法中,错误的是()。
市场风险指新产品/业务因()的不利变动而可能使商业银行发生损失的风险。
关于市场认可度有待提高的说法,错误的是()。
被誉为“艺术之母”的是()。
如果城市中心的机场仅限于供商业航班和安装了雷达的私人飞机使用,多数私人飞机将被迫使用郊外的机场。这样,在城市中心机场,私人飞机数量将会减少,空中碰撞的风险也就降低了。以下哪项如果为真,最有力地支持了上面的结论?
最新回复
(
0
)