首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Surfing(浏览) the Internet can be as addictive(上瘾的) as drugs, alcohol or gambling, a researcher from University of Pittsburgh said
Surfing(浏览) the Internet can be as addictive(上瘾的) as drugs, alcohol or gambling, a researcher from University of Pittsburgh said
admin
2019-05-23
40
问题
Surfing(浏览) the Internet can be as addictive(上瘾的) as drugs, alcohol or gambling, a researcher from University of Pittsburgh said last month.
In a study of almost 400 men and women in Canada, researchers found Internet addiction caused people to spend 40 hours or more a week online. Most of them often got involved in role-playing games or chat room discussion. One 17-year-old boy was so addicted to the Internet activities that his parents had to admit him to a hospital for 10 days’ treatment.
One woman was described by friends and family as a perfect wife and mother. She became so addicted to the Internet that she would not cook or clean and was neglecting her children and husband, because she was spending as much as 12 hours a day talking to people on the Internet. Finally her husband said," Choose me or the computer." She divorced him.
Kimberly Young, an assistant professor of psychology at the University of Pittsburgh, found that 76 percent of the subjects(调查对象) in the study spend an average of 40 hours a week on the Internet.
Of 396 people who met Young’ s criteria(标准) for addicted Internet users, 157 were men, 239 women. The men were younger with an average age of 29, the women average 43 years of age. The largest group of addicted users of the Internet was people who were not working outside home, housewives, students and those who were disabled(残疾) or retired.
According to this research, people who are likely to become addicted Internet users are______.
选项
A、those who are busy with their work
B、those who want to make friends
C、those who are not employed
D、those who are fond of talking
答案
C
解析
推理判断题。由文章最后一句可知,网络成瘾者多是不外出工作者、家庭主妇、学生、残疾人和退休者。他们的共同点就是没有正式的工作。故选C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/vzDC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
Informationaboutthenewsystemiseasyto______ontheInternet.
BeforetheageoftheInternet,weusedto_______ourholidaysthroughtravelagents.
Totellyouthetruth,it’sveryhardforustohelpthemgetridofInternetaddiction.Butwe________onthisproblemtryingt
Physics______myfavoritesubjectwhenIstudiedintheuniversity.
Ourdaughterdidn’tknowwhatto______whenshefirstenteredtheuniversity,asshehadn’tmakeuphermindaboutherfuture.
Thelegallimitfordrivingafterdrinkingis80milligramsofalcoholin100millilitersofbloodintheU.S.whentested.But
Thelegallimitfordrivingafterdrinkingis80milligramsofalcoholin100millilitersofbloodintheU.S.whentested.But
随机试题
无淋巴转移的癌是
但头汗出,多因( )
具有降气止呕的花类药物是
A.交替脉B.水冲脉C.短绌脉D.奇脉E.重脉搏房颤()
职工因工作遭受事故伤害或者患职业病需要暂停工作接受工伤医疗的,在停工留薪期内,(),由所在单位按月支付。
以下关于法律责任的选项中,具有救济功能的有()
TheannualconsumptionofCoco-Colapercapitaintheregionalmarketsmentionedinthepassageranksinthefollowingorder.
Weknowthatitisimpossibletosetupalimitednumberoftypesthatwoulddofulljusticetothepeculiaritiesofthousandso
Onemajorobstacletoeconomicdevelopmentispopulationgrowth.Thepopulationsofmostdevelopingcountriesgrewataratemuc
A、Thestategovernment.B、Thefederalgovernment.C、Thelocalgovernment.D、TheNationalAcademyofScience.B
最新回复
(
0
)