首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
For this part, you are allowed 30 minutes to write a short essay entitled The Changes of Urban Green Coverage Ratio based on the
For this part, you are allowed 30 minutes to write a short essay entitled The Changes of Urban Green Coverage Ratio based on the
admin
2018-02-08
40
问题
For this part, you are allowed 30 minutes to write a short essay entitled The Changes of Urban Green Coverage Ratio based on the statistics provided in the bar graph below. Please convey the information in the graph. You should write at least 120 words but no more than 180 words.
选项
答案
The Changes of Urban Green Coverage Ratio (1)As is shown in the graph, the green coverage ratio of a city is continuously rising from 44.4% in 2013 to 46.8% in 2016.(2)This phenomenon implies that the city government is paying increasing attention to the green coverage ratio. (3)I believe the changes are caused by the following reasons.(4)Firstly, environment deterioration in cities is a great threat to people’ s health, so we have to increase green coverage ratio in urban areas.(5)Secondly, more modern buildings and infrastructures in cities leave a little space for many other species. Thus, making green lands shows human being’s care for other species.(6)Third, green space embodies the harmony between human beings and the nature. The past economic development makes us realize that the quality of people’s life depends on how we treat the nature. (7)The changes of urban green coverage ratio suggest that nature becomes increasingly important in modern society. It is certain that green open space will make a city suitable for living.
解析
第一段描述图表并指出反映的问题。
第二段分析问题产生的原因。
第三段总结全文,再次点明主题。
(1)总体概括了2013年~2016年城市绿化覆盖率的变化。
(2)点出文章主题,引出下文。
(3)下文详细阐述引起这种变化的原因。
(4)(5)(6)层次分明,条理清晰。
(7)总结全文。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/w0a7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Foritssalad.B、Foritspies.C、Foritscheese.D、Foritsfries.B选项均是“介词For+食物”,可推断提问与为了吃什么有关。女士说想看馅饼的菜单,说这是她为什么来这家餐馆吃饭的主要原因
Theinnervoiceofpeoplewhoappearunconsciouscannowbeheard.Forthefirsttime,researchershavestruckupaconversation
A、Itcanhelpcatchstolencars.B、Itcanpackagefood.C、Itmakescarsrunfaster.D、Itgivesinformationtothedrivers.A短文中提
A、4.B、2.C、6.D、8.C文中共出现4和2这两个相关数字。文章开头提到有4名持枪分子被击毙,2名士兵丧生,二者相加即可得出交战双方丧生的人数。故答案是C项。
A、Theywanttoreducecosts.B、Studentsthereneverwastefood.C、Theywanttoreducefoodwaste.D、Theuniversitywantstobuy
A、Theyhaveunwrittenregulations.B、Theyneverpunishtheviolators.C、Theyhavethepromisingprospects.D、Theyhavestrictru
舞龙(thedragondance)广受全国各民族人民的喜爱。早在商代(theShangDynasty),就已经出现了人们聚在一起祭龙求雨的记载;此后各朝代的诗文中都有大量关于舞龙的描述。时至今日,舞龙仍是喜庆节日场合最常见的娱乐方式。全国的舞龙有
A、Thedangeroustwistsandturnsalongthecourse.B、ThechangeableweatherinasingledayinNorthGermany.C、Thepreparation
A、Theyhelpusseetheimportantvaluesofaculture.B、Theyguideusinhandlinghumanrelationships.C、Theyhelpusexpressou
随机试题
幽门梗阻所致的呕吐常发生在
下列组合,选择错误的是
肾不纳气所致的喘证,主要症状有()。
【2013专业案例真题下午卷】有一栋写字楼,地下一层,地上10层,其中1~4层带有裙房,每层建筑面积3000m2;5~10层为标准办公层,每层面积为2000m2,标准办公层每层公共区域面积占该层面积的30%,其余为纯办公区域,请回答下列问题。在四层有一
某单位的企业主管给某员工下达了一项任务,要求在规定的时间内完成。期间,该主管有事出差了,他回来那天正好是给员工布置任务的完成日期,以下是他们之间的对话。主管:月初布置的任务完成了吗?员工:我的工作需要财务部门提供数据支持,但财务部门未及时提供,所
以下事项不影响主营业务收入确认金额的是()。
我国法律规定的未成年人是指未满()周岁的公民。
正是因为有了充足的奶制品作为食物来源,生活在呼伦贝尔大草原的牧民才能摄人足够的钙质。很明显,这种足够的钙质,对呼伦贝尔大草原的牧民拥有健壮的体魄是必不可少的。以下哪项情况如果存在,最能削弱上述断定?
1923年,陈独秀说:“五四运动虽然未能达到理想的成功,而在此运动中最努力的革命青年,逐接受世界的革命思潮,由空想而实际运动,开始了中国革命之新的方向”。陈独秀所说的“中国革命之新的方向”是指
ThecultureoftheUnitedStatesisaWesterncultureoriginallyinfluencedbyEuropeancultures.Ithasbeendevelopedsince
最新回复
(
0
)