首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
A paper in the Lancet, shamelessly timed to coincide with the Olympic games, compares countries’ rates of physical activity. The
A paper in the Lancet, shamelessly timed to coincide with the Olympic games, compares countries’ rates of physical activity. The
admin
2017-08-31
21
问题
A paper in the Lancet, shamelessly timed to coincide with the Olympic games, compares countries’ rates of physical activity. The study it describes, led by Pedro Hallal of the Federal University of Pelotas, in Brazil, is the most complete portrait yet of the world’s busy bees and couch potatoes.
It suggests that nearly a third of adults are not getting enough exercise. That rates of exercise have declined is hardly a new discovery. Since the beginning of the industrial revolution, technology and economic growth have conspired to create a world in which the flexing of muscles is more and more an option rather than a necessity.
But only recently have enough good data been collected from enough places to carry out the sort of analysis Dr. Hallal and his colleagues have engaged in. In all, they were able to pool data from 122 countries, covering 89% of the world’ s population. They considered sufficient physical activity to be 30 minutes of moderate exercise five days a week, 20 minutes of vigorous exercise three days a week, or some combination of the two. There are common themes in different places.
Unsurprisingly, people in rich countries are less active than those in poor ones, and old people are less active than young ones. Less obviously, women tend to exercise less than men—34% are inactive, compared with 28% of men. But there are exceptions. The women of Iraq and Finland, for example, move more than their male countrymen.
Six Americans in ten are sufficiently active by Dr. Hallal’ s definition, compared with fewer than four in ten Britons. In an accompanying analysis of people’ s habits, Dr. Hallal found equally wide differences. In South-East Asia fewer than a quarter sit for at least four hours each day; in Europe 64% do. And even neighbors may differ. Only 2% of Swiss walk to work, whereas 23% of Germans do so. These high rates of inactivity are worrying.
Paradoxically, human beings seem to have evolved to benefit from exercise while eschewing it whenever they can. In a state of nature it would be impossible to live a life that did not provide enough of it to be beneficial, while over-exercising would use up scarce calories to little advantage. But that no longer pertains. According to another paper in the Lancet, insufficient activity these days has nearly the same effect on life expectancy as smoking.
Which of the following is NOT mentioned by Dr. Hallal and his colleagues as part of ways of sufficient physical activity?
选项
A、Do exercise less than an hour everyday.
B、Do moderate exercise 30 minutes, five days a week.
C、Do vigorous exercise 20 minutes, three days a week.
D、A combination of B and C.
答案
A
解析
根据题干关键词定位到第三段。该段第三句提到“他们(Hallal博士和他的同 事)认为,充足的体育锻炼应该是每周五天进行半小时的适量运动,或是每周三天进行20 分钟的激烈运动,或者对这两者进行适当结合”,故B项、C项、D项与原文意思相符,根据 题干可排除。A项“每天运动不到1小时”不符合文意,故A项为正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/w2IZ777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Insomecountries,societalandfamilialtreatmentoftheelderlyusuallyreflectsagreatdegreeofindependenceandindividual
Insomecountries,societalandfamilialtreatmentoftheelderlyusuallyreflectsagreatdegreeofindependenceandindividual
Whohasn’twantedtomasternotjusttwolanguagesbut10?TakeGiuseppeMezzofanti,a19th-centurypriestwhowassaidtobe【C1
Whohasn’twantedtomasternotjusttwolanguagesbut10?TakeGiuseppeMezzofanti,a19th-centurypriestwhowassaidtobe【C1
Whohasn’twantedtomasternotjusttwolanguagesbut10?TakeGiuseppeMezzofanti,a19th-centurypriestwhowassaidtobe【C1
Atschoolwewentoveroursocialnetworkingguidelines.【C1】______theobvious—don’tbeinappropriatewithstudentsthroughtext
People’sfinancialhistoryhasastrongimpactontheirtasteforrisk.LookingatsurveysofAmericanhousehold【C1】______from1
People’sfinancialhistoryhasastrongimpactontheirtasteforrisk.LookingatsurveysofAmericanhousehold【C1】______from1
"AMZN"isafour-letterwordtomanybooksellers.Theonlineretailerhasbeen【C1】______ofkillingthebooksellingindustry.It
"AMZN"isafour-letterwordtomanybooksellers.Theonlineretailerhasbeen【C1】______ofkillingthebooksellingindustry.It
随机试题
A.变更注册B.注销注册C.重新注册D.不予注册E.暂缓注册医师因考核不合格被责令暂停执业活动3~6个月,期满后再次考核仍不合格的,由县级以上卫生行政部门对其
关于思维奔逸,下列正确的是
清朝统治集团中倡导洋务的首领是()
患者男性,突发腹泻、呕吐2天,于8月6日来诊,每日大便20次以上,呕吐多次,呈喷射状,上厕所时晕厥1次;无明显发热、腹痛等。该患者脱水,体重下降13%,烦躁不安,皮肤弹性消失,口唇极干,有肌肉痉挛,脉搏细速,收缩压80mmHg,尿少。该患者处于霍乱哪一
药品检验中所用药品标准物质是
当模板的面板材料为覆面竹胶合板时,应符合下列规定:表面应平整光滑,具有防水、耐磨、耐酸碱的保护膜,厚度不应小于()mm。
企业向租赁公司租入一台设备,价值500万元,合同约定租赁期满时残值5万元归租赁公司所有,租期为5年,年利率10%,租赁手续费率为2%,若采用后付租金的方式,则平均每年支付的租金为()万元。[已知:(P/F,12%,5)=0.5674,(P/A,1
甲与乙签订了一份电脑买卖合同,甲为卖方,乙为买方。合同约定:甲将电脑发货给丙,因为乙与丙也签订了一份电脑买卖合同,乙为卖方,丙为买方。现因为甲发给丙的电脑存在质量问题,引发纠纷。丙应向()追究违约责任。
关于固定资产,下列说法中正确的有()。
A、16B、45C、88D、90D
最新回复
(
0
)