首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Modern mass-production methods lower the cost of making goods, and thus give us better values. At the same time, American ingenu
Modern mass-production methods lower the cost of making goods, and thus give us better values. At the same time, American ingenu
admin
2014-07-25
54
问题
Modern mass-production methods lower the cost of making goods, and thus give us better values. At the same time, American ingenuity(独创性)and science are constantly at work improving the quality of products. In this way, better quality products at good values are continually being brought to the people of all income groups.
As an example of how this worked, when facial tissues(面巾纸)were first put on the market in 1924, they were made in limited quantities and sold at 65 cents per box of 200. People liked these facial tissues immediately and began asking for them when they went into different stores. Because there was such a demand for the product, manufacturers began making tissues in larger and larger quantities. Because the manufacturers were making tissues in greater quantities, their production costs were lowered, so that the price of tissues went down. In the meanwhile, the quality of facial tissues was constantly improving, because more manufacturers went into the business of making tissues, and each manufacturer strove to make his product better than his competitors’. Today, instead of costing 65 cents, a box of 200 tissues costs around one-third of that price, and they are both softer and stronger.
When people are free to compete—when they are free to make more things and make them better—everyone benefits.
When the demand for facial tissues increased, ______.
选项
A、the supply was quickly exhausted
B、its price went up
C、the manufacturers tried to improve their quality
D、more manufacturers went into the business of making tissues
答案
D
解析
事实细节题。根据定位句,由于面巾纸的需求量增加,越来越多的厂商投入面巾纸的生产,故面巾纸的质量也在不断地提高。因此,最直接的结果是厂商增加,应选D。A项未提到,文中说供应有限(limited),未说供应枯竭,B项价格上涨,与原文意思正好相反。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/w2xO777K
0
成人本科学位英语
相关试题推荐
(80)Ishallneverforgetthedaywhentheearthquaketookplace.Thetimewasabout5o’clockintheafternoonandIwasdrivi
NorthemEuropeansarewillingtopayalotofmoneyandputupwithalotofinconveniencesforthesunbecausetheyhavesoli
Thedoctorsoonmadetheworriedpatientfeel______ease.
Therewerenotickets______forSunday’sperformance.
Complainingaboutfaultygoodsorbadserviceisnevereasy.Mostpeopledislikemakingafuss.Butifsomethingyouhavebought
SobeforeKissingerleft,weagreedonasinglecodeword--Eureka--whichhewoulduseifhismissionweresuccessful.(Passage
Althoughhelikesplayingtennis,heis______butagoodtennisplayer.
—HowdoyoufeelabouttakingthejobinLosAngeles?—______?It’sthebiggestcompanyinthecountry.
Whenhesawme(passing)(by),hestopped(talking)(with)me.
Secondaryandhighereducation______availabletoallhighschoolgraduatesinthiscountrysofar.
随机试题
某商业建筑,东西长100m,南北宽60m,建筑高度26m,室外消火栓设计流量为40L/s,南侧布置消防扑救面。沿该建筑南侧消防扑救面设置的室外消火栓数量,不宜少于()个。
患者因受精神刺激突发二便失禁,骨酸痿厥或遗精。其病机是患者因受精神刺激而气逆喘息,面红口赤,呕血,昏厥卒倒。其病机是
下列有抗原性的纤维蛋白溶解药是
外加剂储存时应当至少离地的高度和离墙的距离分别是()。
下列各项中,可能与“应付职工薪酬”科目贷方对应的有()。
沂源:苹果:水果
某种商品有小箱和大箱两种包装,一大箱这种商品有400件,张和王同时开始制造这种商品,制造一小箱和一大箱这种商品后,张比王多做50件。如果王此时的效率提高100%,并与张再共同制造一大箱这种商品,则王制造的总件数比张多50件。问一小箱这种商品有多少件:
下列成语及其出处的对应关系错误的是()。
Manhasbeenstoringupusefulknowledgeabouthimselfandtheuniverseattheratewhichhasbeenspiralingupwardfor10,000y
【B1】【B8】
最新回复
(
0
)