首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The housing market is expected to be busier than usual this winter as some home buyers rush to act before the Federal Reserve ra
The housing market is expected to be busier than usual this winter as some home buyers rush to act before the Federal Reserve ra
admin
2021-12-15
52
问题
The housing market is expected to be busier than usual this winter as some home buyers rush to act before the Federal Reserve raises interest rates—which some analysts say could happen as early as December.
Some consumers who haven’t yet been able to save the money for a down payment may be tempted to raid their retirement accounts for the cash. Indeed, first-time home buyers have several options for tapping their nest eggs before retirement without having to pay the 10 percent penalty charged for early withdrawals.
For people with decent retirement savings, borrowing or withdrawing from a retirement account can be a way to diversify investments by buying an asset that can add to their total net worth. But people considering the move should take into account all of the costs they might face, including interest, lost investment growth and potential penalties if plans fall apart.
In most cases, the home in question doesn’t actually have to be a person’s first home. Generally, the IRS requires that a person using retirement funds to buy a home must not have owned a home in the past two years. The house must be the person’s main home.
The specific requirements for dipping into savings vary depending on the type of retirement account. Savers using 401 (k) plans can take loans of up to 50 percent of their vested account balance, with a maximum of $ 50,000, to help pay for a main home. Savers can also withdraw up to $ 10,000 from a traditional IRA or a Roth IRA penalty-free to buy a first home for themselves, their spouse or their children.
For most savers using retirement funds to buy a home, one of the biggest downsides is that the move cuts down on the amount of time their savings are invested in stocks and other markets. While borrowers are using the money to make an investment, the growth potential for the property may not be as large as the potential growth the cash might have seen had it stayed invested, says Meghan Murphy, a director with Fidelity Investments.
People who borrow from their retirement accounts one time may also be tempted to borrow again, Murphy says, creating a dangerous habit of serial borrowing. Plus, people who have taken loans from their 401 (k) s are also more likely to take hardship withdrawals, which are allowed to help pay for emergencies and which are subject to taxes and a 10 percent penalty.
At the end of the day, what’s best will depend on a person’s situation. Taking away $ 10,000 from a retirement account won’t necessarily make or break a person’s retirement. But savers should understand the full consequences of the move before they decide.
What may be a potential threat for people who borrow from retirement accounts?
选项
A、They may have less time to think about investing in stocks.
B、They may lose the opportunity to increase the cash property.
C、They may face severe penalties while paying for house-purchase.
D、They may form a habit of borrowing from retirement accounts.
答案
D
解析
由题干中的a potential threat定位至第七段。推理判断题。第七段第一句提到,大多数使用养老金购置房产的存款者都有可能会再次进行借款,继而养成持续借款的危险习惯,而随后作者也提到有些借款可能会面临税收惩罚,因此养成借款习惯是一种潜在威胁,故答案为D)。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/w3x7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
ThePacificislandnationofPalauhasbecomehometothesixthlargestmarinesanctuaryintheworld.Thenewmarinereserve,n
A、Itoriginatedwithcowboys.B、Itsmarkethasnowshrunk.C、Itslistenersaremostlyyoungpeople.D、Itremainsaswidespreada
A、Towinoverthemajorityofpassengersfromairlinesintwentyyears.B、ToreformrailroadmanagementinwesternEuropeancoun
A、Wewishtohideourindifferencetotheirmisfortune.B、Wesimplycannothelpreactinginstinctivelythatway.C、Wethinkits
A、Theyfeeltiredoftheirwork.B、Theyaretoobusytotakecareoftheirfamily.C、Theycanmakeabalancebetweentheirwork
A、Napsmayhelptoimproveworkefficiency.B、Napsmayhelpworkersworkforlongerhours.C、Napsmaystopworkersdevelopinghe
A、Growingindifferenceofcollegestudentstootherpeople.B、Ever-increasingInternetaddictiononcollegecampuses.C、Sharpdr
J此处需填入形容词或分词,修饰jobinsecurity(工作不安全感)。overatwo-yearperiod提示空格处的词应与时间相关,chronic“长期的”符合语境。
A、Thelossofidentityandself-worth.B、Fearofbeingreplacedordiscarded.C、Freedomfrompressureandworldlycares.D、Thep
随机试题
下列属于龟鹿二仙膏的药物组成的有()
该工程评价的重点是()。生态环境现状调查与评价的主要内容包括()。
设备运杂费通常由()构成。
()是依照企事业单位的有关规章制度,为了保证员工尽职尽责地完成本岗位各项工作任务,对其岗位职责内可行使的权力范围和内容所作的界定。
有两位需要输血的患者,一位是当地农民,一位是知名企业家,医生按照申请单的先后顺序为患者配血,而不考虑患者的社会地位。那么医疗机构临床用血应当遵循()。
在法律运行中,最大量、最经常的工作,是实现国家职能和法律价值的重要环节的是()
AlthoughtherearemanyskillfulBraillereaders,thousandsofotherblindpeoplefinditdifficulttolearnthatsystem.Theya
若对音频信号DR20kHz采样率、16位量化精度进行数字化,则每分钟的双声道数字化声音信号产生的数据量约为()。
Australiahasalwaysbeenacontinentwithfewpeoplemainlybecause
A、Givingseverepunishmentstotrafficviolators.B、Encouragingpeopletotravelonpublicbuses.C、Controllingthepurchaseof
最新回复
(
0
)