首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Sometime in the next century, the familiar early-newspaper on the front gate will disappear. And instead of reading your newspap
Sometime in the next century, the familiar early-newspaper on the front gate will disappear. And instead of reading your newspap
admin
2023-03-13
70
问题
Sometime in the next century, the familiar early-newspaper on the front gate will disappear. And instead of reading your newspaper, it will read to you. You’ ll get up and turn on the computer newspaper just like switching on the TV. An electronic voice will distribute stories about the latest events, guided by a program that selects the type of news you want. You’ ll even get to choose the kind of voice you want to hear. Want more information on the brief story? A simple touch makes the entire text appear. Save it in your own personal computer if you like. These are among the pre-dictions from communication experts working on the newspapers of the future. Pictured as part of broader home-based media and entertainment systems, computer newspapers would unite print and broadcast reporting, offering news and analysis with video images of news events.
Most of the technology is available (可用的) now, but convincing(说服) more people that they don’ t need paper to read a newspaper is the next step. But resistance to computer newspapers may be stronger from within journalism.
Since it is such a cultural change, it may be that the present generation of journalists and publishers will have to die off before the next generation realize that the newspaper industry is no longer a newspaper industry. Technology is making the end of traditional newspapers unavoidable.
Despite technological advances, it could take decades to replace newsprint with computer screens. It might take 30 to 40 years to complete the changeover because people need to buy computers and because newspapers have established financial(财经的) interests in the paper industry.
What is the best title for this passage?
选项
A、Computer Newspapers Are Well Liked
B、Newspapers of the Future Will Likely Be on Computer
C、Newspapers Are out of Fashion
D、New Communication Technology
答案
B
解析
主旨大意题。作者在本文中介绍了一种新型报纸。就是说在未来,人们可能不再从传统意义上的报纸上获得新闻,而是从电脑屏幕上。而且随着科技的发展,新的技术不断增加,这种技术会逐渐代替报纸。所以本文主要说了报纸的转变,所以正确的答案为B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/w70D777K
本试题收录于:
公共英语二级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语二级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Mostmalesintheanimalkingdomdolittleparenting.Sometimes,though,parentalinvestmentbyamalepaysoff.Songbirdchicks
Peoplewhousuallychowdownonchillipeppersmayliveforlongerandhaveasignificantlyreducedriskofdyingfromcardiovas
Peoplewhousuallychowdownonchillipeppersmayliveforlongerandhaveasignificantlyreducedriskofdyingfromcardiovas
Peoplewhousuallychowdownonchillipeppersmayliveforlongerandhaveasignificantlyreducedriskofdyingfromcardiovas
Iftheonlineserviceisfreethenyouaretheproduct,technicianssay.GoogleandFacebookmakea【C1】________collectingperson
Iftheonlineserviceisfreethenyouaretheproduct,technicianssay.GoogleandFacebookmakea【C1】________collectingperson
Iftheonlineserviceisfreethenyouaretheproduct,technicianssay.GoogleandFacebookmakea【C1】________collectingperson
OneafternoonIwassittingatmyfavoritetableinarestaurant,waitingforthefoodIhadordered.SuddenlyI【C1】________that
You’dthinkPaulineHordwouldhaveservedhertimebynow.Afterall,sherecentlycelebratedher90thbirthday,andbythetim
随机试题
持仓限额制度是指交易所规定会员或客户可以持有的,按单边计算的某一合约投机头寸的最大数额。()
Scientistswhostudythebrainhavefoundoutagreatdealabouthowwelearn.Theyhave【C1】______thatbabieslearnmuchmorefr
对于以下各项中,可以考虑有绞窄性肠梗阻,除了()
若级数在x=一2处收敛,则此级数在x=5处()。
取得建造师注册证书的人员是否担任工程项目施工的项目经理,由_______决定。()
我国陆地边界全长()。
美国社会学家帕森斯认为:在公元前的第一个千年之内,“哲学的突破”以截然不同的方式分别发生在希腊、以色列、印度和中国等地。下列思想观点产生于这一时代的是()。
毛泽东提出中国共产党人能够跳出中国历史上历代王朝“其兴也勃焉”、“其亡也忽焉”周期律的新路子是指
Ifthelengthofeachsideofanequilateraltrianglewereincreasedby50percent,whatwouldbethepercentincreaseinthear
A.heightB.compensateC.whereasD.imbibeE.reflectF.degreeG.strategyH.replenish
最新回复
(
0
)