首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
财经
Demands for stronger protection for wildlife in Britain 80me hide the fact that similar are felt ill the rest Europ@E@Studies by
Demands for stronger protection for wildlife in Britain 80me hide the fact that similar are felt ill the rest Europ@E@Studies by
admin
2015-10-07
29
问题
Demands for stronger protection for wildlife in Britain 80me hide the fact that similar are felt ill the rest Europ@E@Studies by the Council of Europe,of which 2 1 countries are members.have shown that 1 percent of reptile species and 24 percent of butterflies are in danger of dying out.
European concern for wildlife was outlined by Dr.Peter Baum,an expert in the environment and nature resources division of the council,when he spoke at a conference arranged by the administrators of a British national park.The park‘is one of the few areas in Europe to hold the council’s diploma for nature resorves of the highest quality,and Dr.Peter Baktm had come to present it to the park once again.He was afraid that public opinion was turning against national parks,and that those set up in the 1 960s and 1970s could not be set up today.But Dr.Baum clearly remained a strong supporter ofthe view that natural environments needed to be allowed to survive in a peace in their own right.
NO area could be expected to survive both as a true nature reserve and as tourist attraction.he went on.The short view that reserves had to serve immediate human demands for outdoor recreation should be replaced by full acceptance of their importance as places to preserve nature for the future.
“We forget that they are the guarantee of life systems,on which any built—up area uhimately depends,"Dr.Baum went on,“We could manage without most industrial products.but we could notmanage without nature.However,our natural environment areas,which are the original parts of our countryside,have shrunk to become mere islands in a spoiled and highly polluted land mass.”
Dr.Baum,a representative of the Council,visited one particular British national park because__________.
选项
A、he was presenting the park with a diploma for its achievements
B、he was concerned about how the park was being run
C、it was the only national park of its kind in Europe
D、it was the only park which had ever received a diploma from the Council
答案
A
解析
第二段中提到鲍姆博士是来此地再次为该公园颁发证书的。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/wBMc777K
本试题收录于:
英语题库银行系统招聘考试分类
0
英语
银行系统招聘考试
相关试题推荐
Scienceisadominantthemeinourculture.Sinceittouchesalmosteverytacetofourlife.educatedpeopleneedatleastsomeac
(A)Anyonemayborrowbooks,andit(B)costnothing(C)toborrow(D)them.
TheAmericannewspaperhasbeenaroundforaboutthreehundredyears.In1721,theprinterJamesFranklin,Benjamin’Solderbrother,
Thesmugglerinmanywaysisjustanotherinternationalbusinessmanandhisturnoverwoulddocredittomanyinternationalcorpo
Theroughguidetomarketingsuccessusedtobethatyougotwhatyoupaidfor.Nolonger.Whiletraditional“paid”media—suchaste
Bynineo’clock,alltheOlympictorchbearershadreachedthetopofMountQomolangma,_________appearedararerainbowsoon.
DowntownArtisan’ClubArtExhibitPleasemarkSaturday,October21,onyourcalendarssothatyoucanattendtheinaugural
Thisnoticeconcernsallemployeeswhousetheconferencerooms.Startingimmediately,youwillneedtoofficiallyreserveanyc
From:DavidJohnsonTo:EricAndersonHello,Eric.Thanksforyouremail.First,I’dliketosayhowpleasedIwastohe
随机试题
泻白散的功用是
高档原料的质量要从多方面进行检验,包括_______。
某市国有资产管理部门决定将甲、乙两个国有资产公司撤销,合并成立甲股份有限公司,合并后的甲股份有限公司仍然使用原甲公司的字号,该合并事项经有关部门批准。该事例中发生的现象是()
人体内不能合成的脂肪酸是:()
潜伏期平均约需:
下列关于采用稳健型的流动资产筹资策略的叙述不正确的是()。
国家助学贷款实行借款人()的方式。
2
关于配置管理的描述中,错误的是()。
It’sthefirstquestionparentsaskwhentheirchildisdiagnosedwithautism(自闭症).Willhisfuturebrothersorsistershavea
最新回复
(
0
)