首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Because many young people have moved into comfortable apartments. B、Because many old houses in the poor area of the town are n
A、Because many young people have moved into comfortable apartments. B、Because many old houses in the poor area of the town are n
admin
2013-06-15
37
问题
In the United States, many people once lived in large, two-and-three-story homes. Today, many people would like to live in such houses but most people can’t. [26]They don’t have enough money to buy them or even to make the first payment. So, many people rent from month to month. But some Americans really want to live in a house of their own. So they build their own home. They buy a house that is situated in an area where houses are cheaper. It is better to reside in a bad part of town, they think, than not to live in a house at all Or they buy an old house and redesign it. Then they decorate it with old style furniture. Sometimes they can make an old house look more beautiful than a new one. Usually, it is not difficult for people to find an old home to buy. Many older people decide that they don’t need a big home after their children leave. So they sell their house and move into a comfortable apartment. But when people move into a house, they sometimes have problems. [28]Homeowners have to do their own maintenance. For example, if the roof leaks, one cannot ask the landlord to fix it. On the other hand, people can redesign their homes in any way they want without having to be afraid of being thrown out by the landlord.
26. Why don’t many Americans live in large, two-and-three-story houses?
27. Why is it easy to find old houses for sale?
28. What problem will people have after they buy a house?
选项
A、Because many young people have moved into comfortable apartments.
B、Because many old houses in the poor area of the town are not inhabited.
C、Because many older people sell their houses after their children leave.
D、Because many people have quit their old houses to build new ones.
答案
C
解析
短文提到,人们不难发现有老房子可供购买。接着说明原因:很多上了年纪的人决定在孩子们离开后卖掉大房子搬进公寓。所以C正确。根据选项可以预测题目大致是问为什么有很多旧房空出来。答案中的关键词older people,sell,children leave都是听到的原词组合。A错在主语,文中说搬到舒适的公寓里的也是老人,不是年轻人。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/wFn7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
PartⅡReadingComprehension(SkimmingandScanning)Directions:Inthispart,youwillhave15minutestogooverthepassageq
A、Thewomanshouldaskherparentsformoremoney.B、Thewomancanlivewith~100fortherestdays.C、Thewomanshouldbuythe
Canwegeneratethenewculturalattitudesrequiredbyourtechnologicalvirtuosity?Historyisnotveryreassuringhere.Ithas
A、Afarmer.B、Apoliceman.C、Acountrydoctor.D、Anewspaperreporter.C选项表明,本题考查人物身份。说话者提到有一位农夫给他打电话,他从农夫的话中得知someonecalledMi
Wemodernpeopleeatnotonlywhenwearehungrybutalsowhenweareinbadmood.Peopleconsumemoreandmorecaloriestomak
A、Thebuildingmethodthebuildersusetosaveenergy.B、Thelimitoftheflowofairbetweeninsideandoutside.C、Theuseofm
A、Shakespearewasnotinterestedinmakingaprofit.B、Shakespearecouldgetone-tenthoftheprofitsoftheGlobeTheater.C、Sh
A、AskJoetoapologizetotheprofessorforher.B、Skiptheclasstopreparefortheexam.C、Telltheprofessorshe’slostherv
A、Hethinksthewomanshouldn’tspeaksoopenly.B、Hetotallyagreeswiththewoman.C、Hewantstopersuadethewomannottothi
随机试题
A、Hemadeuphismindtoworkforthedisable.B、Hedecidedtoworkinanautocompany.C、Heunfortunatelyhadacaraccident.D
在我国急性胰腺炎主要病因是_______。
A.再生障碍性贫血B.海洋性贫血C.铁粒幼细胞性贫血D.缺铁性贫血E.慢性疾病贫血
小儿生长发育遵循的规律,正确的是
某患者近期发现肝大(肋下4cm),质硬,有大小不等的结节,伴低热、纳差、轻度黄疸,HBsAg(+),ALT40IU/L,AFP800μg/L。最可能的诊断是
安全生产人人有责。建筑施工企业不仅要建立领导层、管理层和执行层所有管理人员的安全生产责任制,同时要建立起从企业到工程项目到作业班组各个岗位的安全生产责任制,要建立起横向到边、纵向到底的安全生产责任体系。()
某寺庙为县一级文物保护单位,是一可能发生固体物质火灾为主的灭火器配置场所。其大雄殿配置有推车式干粉灭火器,周围过道和用房配置有MFZ/ABC4手提式磷酸铵盐(ABC)干粉灭火器。该寺庙大雄殿的计算单元最小需配灭火级别为10A,有两个设置点,一个设置点配置了
关于犯罪中止,下列选项正确的是()
2018年N省规模以上工业增加值比上年增加7.1%,增速比上年提高4.0个百分点。其中,新产品增长强劲。石墨及碳素制品增长42.8%,单晶硅增长1.2倍,多晶硅增长47.1%,汽车增长26.6%。1—11月,N省规模以上工业企业实现利润总额达到1
Youshouldspendabout20minutesonQuestions1-13,whicharebasedonReadingPassage1below.TheConnection
最新回复
(
0
)