首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Each year, more US properties within floodplains are destroyed by flooding than fire. Changing weather patterns, increased urban
Each year, more US properties within floodplains are destroyed by flooding than fire. Changing weather patterns, increased urban
admin
2013-09-23
64
问题
Each year, more US properties within floodplains are destroyed by flooding than fire. Changing weather patterns, increased urban development, and the leveling of forests have reduced the land’s natural ability to absorb water. As flooding becomes a common occurrence, property owners need to face the facts. Flood damage can happen anytime, no matter where you live.
Flood insurance, which is financially backed by the US Government through the National Flood Insurance Program, is available through Homesite Insurance and the Home-site Insurance Agency. The National Flood Insurance Program(NF1P)through the Federal Emergency Management Agency is the primary provider of flood insurance. The Homesite Insurance Company acts as a " Write-Your-Own" company on behalf of the NFIP. "Write-Your-Own" companies sell and service flood policies and the NFIP pays the claims.
Property owners know a Homeowners policy covers fire damage, but most don’t realize that it won’t cover flood or mudslide damage. Rising waters and debris can destroy your home, business, and personal belongings within minutes. Most floods don’t qualify for federal disaster aid. Only floods that are declared national disasters by the President qualify for federal assistance. This assistance is in the form of a grant averaging less than $2, 500, or a federal loan that must be paid back with interest. That’s in addition to payments on your existing mortgage loan!
Only flood insurance protects your home and your belongings from damage caused by rising water or mudflow. Flood insurance is available for the value of the structure minus the land value. Contents coverage is also available, but is optional and must be requested. Even if you’ve had previous flooding, you can still buy flood insurance. If you’ve received disaster assistance before, you must first obtain flood insurance to be eligible for future federal relief.
The average flood policy is only $324 a year—that’s less than $1 a day. Compare that to a typical disaster loan of $50, 000, costing more than $300 a month for over 18 years! Flood insurance pays all covered claims even if a federal disaster is not declared. Claims are paid quickly so victims can recover faster. You can even get a partial payment right away to get started. Flood coverage is available up to $250, 000 for your home, and up to $100, 000 for the contents.
Anyone can buy flood insurance if his/her property is located in a community that participates in the National Flood Insurance Program. Homes, condos, apartments, and business structures are all eligible. Even renters may purchase flood insurance for their possessions. Since flood premiums are set by the US government, your rate is the same from any insurer.
According to the passage, which of the following is CORRECT?
选项
A、Flood insurance pays only those declared by the President as a federal disaster.
B、Flood insurance is easy to buy.
C、Renters cannot purchase flood insurance for their possessions.
D、Flood insurance protects your home from damage caused by fire.
答案
B
解析
推理题。从文章中对洪水保险的各种规定和操作进行了分析,购买这种保险应该是很容易的,所以[B]为正确答案。[A]”洪水保险只对那些被总统宣称为联邦灾难的洪水有效”与倒数第二段“Flood insurance pays all covered claims even if a federal disaster is not declared”文意相悖;[C]”租住房屋者不可为自己的财产投保洪水险”与原文最后一段“Even renters may purchase flood insurance for their possessions.”相悖;[D]”洪水险可以保护你家的房子不受火灾的困扰”与原文不符,故均可排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/wJLK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Wefindthatsomebirds______twiceayearbetweenhotandcoldcountries.
"Iboughtthisshirtfor$35yesterday.""It’sonsaletodayforonlyYoushouldhavewaited.""Ohreally?Buthow______.Iknow?
Inrecentyearsmoreandmorecompanieshaveinvolvedinthetideofincorporatingdownsizingthroughouttheworld.Downsizingi
Cancerissecondonly______heartdiseaseasacauseofdeath.
Whichisnotmentionedinthepassageasanaspectthatfarmingactivitiesaredamaging?
______you______furtherproblemswithyourcomputer,contactyour.dealerforadvice.
Asthecostofgasandoilforhomeheatinghasgoneup,manyAmericanshaveswitchedfromthesefuelstowoodforheatingtheir
Tosurviveintheintensetradecompetitionbetweencountries,wemust______thequalitiesandvarietiesofproductswemaketo
Theyear1066hadaresoundingimpact/onthecourseofEnglishhistory./WilliamtheFirst,DukeofNormandy,/conqueredEngland
Knowingisdiscipline-specific;itdefinesallthosethingswecometolearnwhenwepursuethecraftofourparticulartraining
随机试题
药物配合应用必须禁忌的是
抑制素对下列哪种腺垂体激素的分泌具有很强的抑制作用
有关小儿单纯性肥胖症,以下哪种说法是错误的
对癫痫发作患者的首要处置是
不用取得药品经营企业许可证即可零售经营的是()。
【2013江西真题】人格特质说起源于20世纪40年代的美国,理论的主要代表人物是美国心理学家奥尔波特和()。
甲、乙合谋勒索丙的钱财。甲与丙及丙的儿子丁(17岁)相识。某日下午,甲将丁邀到一家游乐场游玩,然后由乙向丙打电话。乙称丁被绑架,令丙赶快送3万元现金到约定地点,不许报警,否则杀害丁。丙担心儿子的生命而没有报警,下午7点左右准备了3万元后送往约定地点。乙取得
A.It’sreallyfamilyfirst.B.therealworkwillstartwhentheywalkoffthestage.C.thenitwasjustapenalty.D.because
PON包括哪两种网络?EPON使用什么复用技术?
Whenhebentdowntotiehisshoelace,thebeltofhistrousers______.
最新回复
(
0
)