首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
(1) Google has an ambitious vision for spectacles. On June 27th Sergey Brin, one of the company’s co-founders, revealed the next
(1) Google has an ambitious vision for spectacles. On June 27th Sergey Brin, one of the company’s co-founders, revealed the next
admin
2018-05-14
52
问题
(1) Google has an ambitious vision for spectacles. On June 27th Sergey Brin, one of the company’s co-founders, revealed the next stage of Project Glass, its effort to create wireless-connected glasses that allow their wearers to do a host of things, including receiving and responding to messages, and taking and sharing photos and videos. The goal is to get prototypes in the hands of software developers early next year and then to sell a more polished set of specs to consumers in late 2013 or early the following year.
(2) A product of Google’s secretive X Lab, whose mission is to push the boundaries of computing, the glasses were on show at the company’s developer conference in San Francisco along with several other gadgets, including a cheap tablet computer and a new wireless media player for the home. These gadgets attracted plenty of attention, but the longest queues at the event were at booths where folk were trying on Google’s spectacles.
(3) That is hardly surprising because the glasses seem like something out of a science-fiction novel. A tiny transparent display towards the top of one lens allows wearers to see text and images by glancing upwards. And the spectacles can be controlled using either voice commands or a somewhat bulky touchpad integrated into one of the arms. Mr. Brin says the goal is to "get technology out of the way" so people can, say, take videos without having to pull out a camera or smartphone each time they do so.
(4) Google’s glasses reflect a growing interest in wearable computing, which many experts think could be the next big thing in personal technology after smartphones and tablets. But some tech veterans give warning that designing novel devices people feel comfortable wearing is an especially tricky task. "In general, the first attempt at producing new computing paradigms rarely sticks," notes Sumeet Jain of CMEA Capital, a venture-capital firm.
(5) If Google’s glasses are to prove an exception to that rule, the firm will have to meet several challenges. One is to refine their design so that wearers don’t look like nerds from a laboratory. Another is to relieve inevitable concerns around privacy that the glasses will raise. The firm will also need to reassure people their eyeballs won’t be blitzed with advertising, which is Google’s preferred way to mint money. Mr. Brin stresses the aim is to make a profit on the glasses themselves, whose mass-market price will be well below the $ 1,500 developers are paying for a pair. That should make them worth a close look.
The most popular product(s) at Google’s developer conference in San Francisco was/were______.
选项
A、a tablet computer
B、a wireless media player
C、the spectacles
D、smartphones
答案
C
解析
推断题。文章第二段最后一句提到,这些小发明吸引了广泛的关注,但此次活动中排队最长的是谷歌眼镜试戴展位,由排队最长可推断出,在旧金山公司的开发者会议上最受欢迎的产品是谷歌眼镜,所以选[C]。[A]“平板电脑”和[B]“无线媒体播放器”是上一句中提到的小发明,均可排除;[D]“智能手机”在第四段第一句有所提及,但并未指出其参与了此次展出,故排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/wNxK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
AHealthyMixofReading,WritingandTechnologyI.Aboutstudents’readingA.Childrencannot【T1】theInternetinformationwell
GoodWritingEducatorsinEnglish-speakingcountrieshavedevelopedasetofbasiccharacteristicsofgoodEnglishwriting—u
TheDifferencesBetweenAmericanandBritishEnglishI.IntroductionAmericanEnglishandBritishEnglish:thetwo【T1】ofEnglis
A、Shewillbeatbackifhedoesn’tstop.B、Heshouldadjusthisworkingstyles.C、Theycanbecomegoodfriends.D、Shefeelssham
HowtoGettheMostfromYourCollegeProfessorI.【T1】yourprofessors【T1】______1)Usetheschool’s【T2】【T2】______—theprofessor’
TheModernFamilyFatherleavesforworkinthemorningafterbreakfast./Thetwochildrentakethebustoschool,/an
Atfirst,thecompanyrefusedtopurchasetheequipment,butthisdecisionwas_____revised.
ArchaeologistsusingDNAtestingsaidtheyhaveidentifiedamummydiscoveredmorethanacenturyagoasQueenHatshepsut,Egypt
AcenturyagointheUnitedStates,whenanindividualbroughtsuitagainstacompany,publicopiniontendedtoprotectthatcom
Latelastyear,Airbnbannouncedthatit’sgoingafterthemajorhotelchains—whichatfirstsoundedkindofcute,likeaprecoc
随机试题
A.影响胞浆膜通透性B.与核蛋白体30S亚基结合,抑aa-tRNA进入A住C.与核蛋白体50S亚基结合,阻断转肽作用和mRNA位移D.与核蛋白体50S亚基结合,抑制肽酰基转移酶的活性E.特异性地抑制依赖于DNA的RNA多聚酶的活性氯霉素的抗菌作
第一产程活跃期的最大加速期,是指宫口扩张
魏某系收购废旧物品小贩,他答应某钢铁厂的青年工人赵某:如果赵某从厂里偷出钢锭,她将如数收购。赵某遂陆续从厂内共偷出价值3000元的钢锭交于魏某。二人的行为属于:
有关地震的表述下列()正确。
在施工单位的安全生产责任巾,施工单位的()应当经建设行政主管部门或者其他有关部门考核合格后方可任职。
根据企业所得税法的规定,下列关于资产计税基础的说法中正确的有()。
某企业自行建造的一条生产线于2016年6月30日达到预定可使用状态并投入使用,该生产线建造成本为740万元,预计使用年限为5年,预计净残值为20万元。在采用年数总和法计提折旧的情况下,2016年该生产线应计提的折旧额为()万元。
通货膨胀造成的现金流转不平衡,属于季节性临时现金短缺,可以靠短期借款来解决,因为成本升高之后,销售收入也会因售价提高而增加。()
一、注意事项1.《申论》考试,与传统作文考试不同,是对分析驾驭材料的能力与对表达能力并重的考试。2.作答参考时限:阅读材料40分钟,作答110分钟。3.仔细阅读给定的资料,然后按“申论要求”依次作答。二、给定资料1.近些年
A、 B、 C、 D、 C每行图形中各图形的下半部分保持不变,上半部分小图形的数目均成等差数列,故正确答案为C。
最新回复
(
0
)