首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、They have more time to contact with others. B、They feel free from work restrictions.. C、They have a vision of a new job. D、The
A、They have more time to contact with others. B、They feel free from work restrictions.. C、They have a vision of a new job. D、The
admin
2016-06-02
32
问题
As more and more people lose their jobs, now it’s perhaps the time to consider the experience of unemployment. What are the first feelings? Well, losing a job, or not being able to find one, always brings unwelcome changes.(11)As well as the loss of income, many people find the whole routine of their life is destroyed, their contact with other people reduces, their dreams break and their identity as a worker disappears. At first, there may be good feelings too—a new and better job is just around the corner—it is nice to be able to lie in bed in the morning or spend more time with the children. But, unless a better job does turn up, chances are the days start getting longer and time becomes harder to fill for those who cannot find a job for a long time.(12)Many people pass through periods of difficulty in sleeping and eating. They feel irritable and depressed, often isolated and lonely.(13)Despite all these problems though, unemployment can be a chance for a fresh start. You can discover that it provides an opportunity to rethink what you want from life. You can use the time to plan how to find a new job, learn a new skill, develop a new hobby or see if you can start your own business.
11. What’s people’s first negative reaction when they lose a job?
12. Which is an impossible reaction of people out of work for a long time?
13. What is an advantage of unemployment according to the passage?
选项
A、They have more time to contact with others.
B、They feel free from work restrictions..
C、They have a vision of a new job.
D、They find their daily life spoiled.
答案
D
解析
短文开始部分提到,失业或找不到工作往往会带来不好的变化。除了失去了收入来源以外,很多人感到他们的整个生活秩序都被打乱了。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/wQ5K777K
本试题收录于:
浙江省大学英语三级题库大学英语三级分类
0
浙江省大学英语三级
大学英语三级
相关试题推荐
A、Therewastrafficjam.B、Thetrainsweredelayed.C、Hecouldn’tfindabusstop.D、Somethingwentwrongwithhisfriend’smo
Thesocialsciencesareflourishing.Asof2005,therewerealmosthalfamillionprofessionalsocialscientistsfromallfields
Thedoctor______thatIshouldhaveanimmediateoperation.
MarkKellyisoriginallyfromLancashireinEngland.HehasbeenlivinginJapanforsixyearsand,attheweekend,heisafake
MarkKellyisoriginallyfromLancashireinEngland.HehasbeenlivinginJapanforsixyearsand,attheweekend,heisafake
—Excuseme.Haveyoubeenwaitinglong?—Abouttenminutes.—DidyounoticewhethertheNo.7bushasgoneby?—________.I’mwaiti
Experimentsshowthatseasonofbirthdramaticallyaffectsthespeed________whichthebodyclockticks.
1.Thebestandbrighteststudentsfromuniversitiesalloverthecountrycompetetoshowofftheir【D6】__________.2.UniversityC
ThomasMalthuspublishedhisEssayonthePrincipleofPopulationalmost200yearsago.Eversincethen,forecastershavebeingw
Scientistareoftenaccusedofbeingpoorcommunicators,yettherearemanyreasonswhatscientists,inparticular,shouldbea
随机试题
与一般烧伤相比,化学烧伤的特点在于
在线摄影中,将滤线栅置于胶片与肢体之间,焦点到滤线栅的距离与滤线栅焦距相等,并使X线中心线对准滤线栅中心线。使用滤线栅摄影时,冲洗后的照片有的中心有密度而两侧无密度,有的一边高密度,一边低密度。下列叙述错误的是
与常染色体隐性遗传有关的慢性黏膜皮肤念珠菌病是
肝素抗凝的主要作用机制是
财务风险是指()带来的风险。
下列关于Word文档打印的描述,正确的是()。
全国人大代表按照()组成代表团。
新民主主义革命理论是应近代中国革命的现实需要而生的,其原因是
人体每天都需要多种植物性食品,蔬菜、水果中含有人体所需的各种植物营养素。科学家们经过研究发现,人每天要食用十种以上的植物,才能有效地强化身体的免疫力,促进人体的健康。之所以需要多种植物食品,是因为没有哪一种植物食品能够满足人体所有的营养需求。比如说,不是一
Madewithwildsementrichosanthis(—食品名)growingintheremotemountainsatthesouthbankofTaihuLake,theproducthasfragra
最新回复
(
0
)