首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The entrance rate of medical schools of the US in 2001 was ______.
The entrance rate of medical schools of the US in 2001 was ______.
admin
2009-03-16
59
问题
The entrance rate of medical schools of the US in 2001 was ______.
In the United States, those people who want to become doctors must attend four years of college or university. They usually study biology, chemistry and other sciences. There are 125 medical colleges in the United States, but it is difficult to gain entrance m them. In 2001, about 35 000 students applied to medical schools in the United States, but only about 17 000 were accepted. A medical education is also very costly and it costs as much as 30 000 dollars for each year.
After entering medical school, students spend the next four years studying only medical sciences. The first two years of medical school are spent mainly in class. The students learn about the body and all its systems. They learn about chemistry and medicines. And they begin studying diseases and how to recognize and treat them. Many students say the first year of medical school is the most difficult. They must remember a great deal of information for example, many schools require that students remember the names of every bone in the body.
By the third year of medical school, students are ready to use their knowledge to begin helping sick people in a hospital. These students work trader the guidance of experienced doctors. Students observe the treatment of patients. They also examine patients and advise treatment. As the students watch and learn, they think about the kind of medicine they would like to practice when they become doctors.
During the fourth year of medical school, students begin seeking to enter a medical training program in a hospital. This training program is called a medical residency. Medical school graduates face strong competition to gain a resident position at the hospitals they want most. Hospitals want the top medical school graduates.
选项
A、first
B、second
C、third
D、fourth
答案
C
解析
答案信息对应于独白第三段第一句:By the third year...in a hospital,即学生在第三学年就可去医院实习了,题目只是表达稍有不同,因此答案为[C]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/wUPd777K
本试题收录于:
公共英语四级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语四级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
AnswerQuestionsbyreferringtotheselectionaboutfourAmericanwritersinthefollowingarticle.Note:Whenmorethanon
Inthepasttimemanyyoungmarriedcoupleoftenhadchildren______.Itcanbeconcludedfromthetextthat______.
Thisbookisaninvitationtosharetheexperiencesofpeople(31)likeyou,learnanewlanguageorcometoliveinacultured
Daydreamingisahealthyandnaturalactofthehumanpsyche,accordingtoAmericanHealthmagazine.Likedreamsduringsleep,d
TheSiliconValleyemployerspromotetheE-healthprogramforthepurposeof______.Ofthefollowingpeople,whoarenotinvol
Wherewastheletterprobablyplacedmanyyearsago?
Ascientistoncesaid,"Ihaveconcludedthattheearthisbeingvisitedbyintelligentlycontrolledvehiclesfromouterspace."
Hippocrateshasbeenregardedasthefatherof______.
Whywastheparrotregardedasunique?
随机试题
患者,女性,26岁。低热、盗汗,腹痛、腹胀伴腹泻1周,入院就诊。查体发现右腹部柔韧感,腹部移动性浊音阳性。下列选项中,可辅助确诊本病的是
应用运筹学决策的一般步骤是:熟悉环境、分析问题、______、收集数据、提出并验证解答、实施______。
下面几种类型的网络中,按照覆盖范围分类的是_______。
关于X线管容量的组合,错误的是
受卫生行政部门委托的机构或组织应当按照医师执业标准对医师进行定期考核,考核的内容是医师的( )
患者,男性,30岁,因股骨干骨折给予持续骨牵引,下列护理不妥的是
程序系统的应用包括()等。
网架中,腹杆的倾角以()为宜。
在肺总通气阻力中,最重要的是
由于僵尸企业问题越来越严重,经济学家不断发出警告,如果我们不从现在开始就重视预防和消除僵尸企业,那么总有一天经济活力将无法正常释放。以下哪项的意思最接近这些经济学家的警告?
最新回复
(
0
)