首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Health-care services will account for almost one-fifth of all job growth during the 1996~2005 period. Home health-care aids will
Health-care services will account for almost one-fifth of all job growth during the 1996~2005 period. Home health-care aids will
admin
2014-03-22
51
问题
Health-care services will account for almost one-fifth of all job growth during the 1996~2005 period. Home health-care aids will assist the elderly, disabled, and seriously ill in the patient’s home instead of a health facility. A large number of openings for this field is expected due to very rapid growth and high turnover. In fact, home health-care aids are expected to more than double in number by the end of 2005.
Part of the reason for this increase is the growing population of elderly people. The number of people in their 70s and older is projected to rise substantially. This age group is characterized by mounting health problems that require assistance. There will also be an increasing reliance on home care for patients of all ages. This trend reflects several developments: Efforts to contain (抑制,控制) costs by moving patients out of hospitals and nursing facilities as quickly as possible; the realization that treatment can be more effective in familiar surroundings; and the development of portable medical equipment for in-home treatment.
Turnover in this field is high, which is a reflection of the relatively low skill requirements, low pay, and high emotional demands of the work. Therefore, people who are interested in this work and properly suited for it should have excellent job opportunities, particularly those with previous experience.
Physical therapy, too, is predicted to increase rapidly through 2005. A growing population of elderly people, who are vulnerable to chronic and debilitating (虚弱的) conditions, means that more therapeutic services will be needed. More young people will also need physical therapy as medical advances save the lives of a larger proportion of newborns with severe birth defects. Growth will also result from advances in medical technology that permit the treatment of more disabling conditions. In the past, for example, the development of hip and knee replacements for those with arthritis gave rise to employment for physical therapists to improve flexibility and strengthen weak muscles.
The growing interest in health promotion should also increase the demand for physical therapy services. More employers are now evaluating work sites, developing exercise programs, and teaching safe work habits to employees in the hope of reducing injuries.
A shortage of physical therapists that once existed has all but disappeared. The number of physical-therapy education programs has increased, and more graduates have moved into the labor force. Most graduates receive multiple job offers, and job prospects are expected to continue to be excellent. Physical therapists who are willing to work in rural areas will experience even better opportunities.
Graduate from physical-therapy education programs______.
选项
A、have difficulties in finding jobs
B、aren’t willing to work in rural areas
C、aren’t willing to stay in this profession
D、have good job opportunities
答案
D
解析
细节题。根据文章最后一段,物理治疗毕业生的就业前景是非常好的(job prospects are expected to continue to be excellent)。所以,D是正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/wZXO777K
0
在职攻硕英语联考
相关试题推荐
NodoubtyouknowseveralfolkswithperfectlyrespectableIQswhorepeatedlymakepoordecisions.Thebehaviorofsuchpeoplet
Anenlargedprostatemay______thebladderandpinchofftheurethra,causingpainanddifficultywithurination.
Theviewfromthe23rdfloorofthesleektoweronBarcelona’sAvenidaDiagonal______opaquelyassummersmogoozesacrosstheO
Theyearsbetween1870and1895broughtenormouschangestothetheaterintheUnitedStatesastheresidentcompanywasundermi
Consumersdeprivedoftheinformationandadvicetheyneededwerequitesimply______everycheatinthemarketplace.
Contradictorytopopularbelief,recentsurveysshowthatbesideshousewives,manycollegestudentsarealso______tosoapoperas
Itisnottoolate,but______actionisneeded.
Man:Ilikethecolorofthisshirt.Doyouhavealargersize?Woman:Thisisthelargestinthiscolor.Othercolorscomeina
Thebraindrain(人才流失)isauniversalphenomenon,andcountriesthatdon’tfaceuptothenewrealitywillbelosingsomeofthe
随机试题
Whenhethoughtofthepast,mygrandfatherwouldsometimesshowusphotographsofhimselfatschool.Theywerebrownandfaded,
A.有头疽B.附骨疽C.锁喉痈D.瘰疬E.以上都不是
特殊人群高血压的治疗A、α-受体阻断剂(α-RB)B、β-受体阻断剂(β-RB)C、噻嗪类利尿药D、醛固酮受体拮抗剂E、血管紧张素转换酶抑制剂(ACEI)脑血管病病人宜选用的药物是
下列各项中,有关汇票与支票相互区别的表述中正确的有()。
健康保险所承保的疾病风险的特点有()
王某按照某银行支行的业务印章自行制作了一个业务印章,并印制了空白存单,然后制作了一张50万元的银行存单,并以此从另一家银行获得抵押贷款50万元。根据《刑法》的有关规定,有关王某的行为,下列说法正确的有()。
立国之初,明朝统治者就将发展教育事业放在重要地位,于是确立了“______”的文教政策。
堆是一种数据结构,(36)是堆。
Weneedonehundredmoresignaturesbeforewetakethe______tothegovernor.
TheriseandfallofvacationsTheriseTopvacationtime:AugustPaidvacationisa【D1】______.Theappearanceoftheword"vaca
最新回复
(
0
)