首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Parents should not assume that young children’s natural language abilities will lead to true grown-up language skills without a
Parents should not assume that young children’s natural language abilities will lead to true grown-up language skills without a
admin
2019-11-20
77
问题
Parents should not assume that young children’s natural language abilities will lead to true grown-up language skills without a good deal of effort. Erika Hoff, a developmental psychologist who is a professor at Florida Atlantic University and the lead author of a 2015 review article on bilingual development, said: "For everybody trying to raise a bilingual child, whatever your background and reason, it’s very important to realize that acquiring a language requires massive exposure to that language."
Pediatricians routinely advise parents to talk as much as possible to their young children, to read to them and sing to them. Part of the point is to increase their language exposure, a major concern even for children growing up with only one language. And in order to foster language development, the exposure has to be person-to-person; screen time doesn’t count for learning language in young children—even one language—though kids can learn content and vocabulary from educational screen time later on. "For bilingual development, the child will need exposure to both languages," Dr. Hoff said, "and that’s really difficult in a monolingual environment, which is what the U.S. is."
"A child who is learning two languages will have a smaller vocabulary in each than a child who is only learning one; there are only so many hours in the day, and you’re either hearing English or Spanish," Dr. Hoff said. The children will be fine, though, she said. They may mix the languages, but that doesn’t indicate confusion. "Adult bilinguals mix their languages all the time; it’s a sign of language ability," she said.
Dr. Hoff works in South Florida, where there is a very educated and affluent population raising children in Spanish and English. "The children start out as baby bilinguals, but the older they get, the more English overtakes Spanish," she said. "The ones who are successful bilinguals as adults are still much better in English than they are in Spanish—they didn ’t go to school in Spanish, they don’t read books in Spanish, and when you actually measure the size of their vocabularies, or the grammar they understand, or the coherence of the narrative they produce, they are not as proficient as they are in English." Parents will need to be mindful about introducing the child to literacy in that language. They will need to be thoughtful about ways they will encourage the child to maintain the language.
The children in Dr. Hoff’s working place in South Florida are______.
选项
A、more proficient in English than the adults
B、better at English than Spanish when growing up
C、born into miserable families
D、unwilling to study Spanish
答案
B
解析
细节题。根据题干关键词定位到文章第四段。该题A项意为“在南佛罗里达州,孩子比成人更精通英语”,该段第二、三句分别意为“孩子起初是双语婴儿,但随着年纪渐长,他们的英语水平会日益超过西班牙语”“即便成为优秀的成人双语者,他们的英语水平还是会比西班牙语高得多”。由此可知,作者并不是拿孩子的英语跟成人的英语进行对比,而是孩子长大成人后英语水平要高于西班牙语,故A项错误。C项意为孩子“出生在悲惨的家庭”,其与该段首句中educated and affluent(受教育且是富裕的)相悖,故错误。D项意为孩子“不愿意学习西班牙语”,虽然文中提到孩子“没去过用西班牙语授课的学校,没读过西班牙语书籍”,但其并不意味着他们不愿意学习西班牙语,故错误。B项意为孩子“长大后更擅长英语”,很明显符合文意,故本题选B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/wZe4777K
0
考研英语二
相关试题推荐
Nowadays,wehavetechnologythat’simprovedsothatwecanbringpeoplebacktolife.Infact,therearedrugsbeingdeveloped
Whichofthefollowingcanbethebesttitleofthispassage?Thereasonwhythebraincellsofthepersonwhobothsmokesand
Weshouldconcentrateonsharplyreducinginterestratestopulltheeconomyoutof______.
Allthepeople______treatmentprotestedthatthemedicalfeewastoohightobeacceptable.
Themanagementwantedto______theworkersofwhattheyaresupposedtobeproducing.
Accordingtothepassage,thefactthatyoungpeopleseemtobelosinginterestinscience______.Whichofthefollowingstate
Accordingtothepassage,thefactthatyoungpeopleseemtobelosinginterestinscience______.Theword"disparity"(Paragr
Amajorreasonforconflictintheanimalworldisterritory.Themaleanimal(21)anarea.Thesizeoftheareaissufficientt
Idon’tlikefootball,butsomepeopleare______aboutit,whichisbeyondmycomprehension.
Overthepastdecade,manycompanieshadperfectedtheartofcreatingautomaticbehaviors—habits—amongconsumers.Thesehabi
随机试题
下列关于仲裁时效的说法,错误的是()
灵活的工作安排是否对你具有吸引力?请予以解释。
从政策的社会效果看,利益与代价的对应关系存在的基本类型有()
湿邪头痛的临床表现是
李爱国系某村的村委会成员,李爱国和村委会其他成员合伙承包某林用地。他分工负责采办种子化肥,每次采购时都以报高采购价格的手段5年来截留了数额共计5万元。李爱国的行为:()
下面片段选自某高中英语课堂教学实录。T:We’relearningModule5——somethingaboutthemetalandasimplescientificexperiment.Nowlet’swatch
故槐里令朱云上书求见,公卿在前,云曰:“今朝廷大臣,上不能匡①主,下无以益民,皆尸位素餐②。臣愿赐尚方斩马剑,断佞臣一人头以厉③其余。”上④问:“谁也?”对曰:“安昌侯张禹⑤!”上大怒曰:“小臣居下讪上,廷辱师傅,罪死不赦。”御史将⑥云下,云攀殿栏,栏折。
介绍几种新生儿反射的类型(不少于5种)。
设f(x)在x0处n阶可导,且f(m)(x0)=0(m=1,2,…,n一1),f(n)(x0)≠0(n>2).证明:当n为奇数时,(x,f(x0))为拐点.
RIP是一种基于(1)算法的路由协议,一个通路上最大跳数是(2),更新路由表的原则是到各个目标网络的(3)。(1)
最新回复
(
0
)