首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Unless we spend money to spot and prevent asteroids(小行星)now.one might crash into Earth and destroy life as we know it,say some s
Unless we spend money to spot and prevent asteroids(小行星)now.one might crash into Earth and destroy life as we know it,say some s
admin
2015-01-09
24
问题
Unless we spend money to spot and prevent asteroids(小行星)now.one might crash into Earth and destroy life as we know it,say some scientists.
Asteroids are bigger versions of the meteoroids(流星)that race across the night sky. Most orbit the sun far from Earth and don’t threaten us. But there are also thousands whose orbits put them on a collision course with Earth.
Buy $ 40 million worth of new telescopes right now. Then spend $ 10 million a year for the next 25 years to locate most of the space rocks. By the time we spot a fatal one,the scientists say.we’ll have a way to change its course.
Some scientists favor pushing asteroids off course with nuclear weapons. But the cost wouldn’t be cheap.
Is it worth it? Two things experts consider when judging any risk are: 1. How likely the event is; and 2. How bad the consequences if the event occurs. Experts think an asteroid big enough to destroy lots of life might strike Earth once every 400,000 years. Sounds pretty rare-but if one did fall.it would be the end of the world. "If we don’t take care of these big asteroids,they’II take care of us,"says one scientist. "It’s that simple."
The cure,though,might be worse than the disease. Do we really want fleets of nuclear weapons sitting around on Earth? "The world has less to fear from doomsday(毁灭性的)rocks than from a great nuclear fleet set against them," said a New York Times article.
What do people think of the suggestion of using nuclear weapons to alter the course of asteroids?
选项
A、It sounds practical but it may not solve the problem.
B、It may create more problems than it might solve.
C、It is a waste of money because a collision of asteroids with Earth is very unlikely.
D、Further research should be done before it is proved applicable.
答案
B
解析
该问题的相关答案出现在文章最后一段中。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/weQO777K
0
考博英语
相关试题推荐
Theenergycrisis,whichisbeingfeltaroundtheworld,hasdramatizedhowthecarelessuseoftheearth’sresourceshasbrough
AlthoughtelevisionondemandhasnotyetbecomeamainstreamactivityintheUKtheenablesviewerstowatchtheirfavouritesh
ThefirstthreedaysofJuly1863sawthebloodiesthoursoftheCivilWar,inabattlethatspilledacrossthefieldsandhills
Bridesareincreasinglyshunningsummerweddingsandgettingmarriedduringwinter______tocutcostsamidtheeconomicgloom,f
(1)TheChinese,fromthehighesttothelowest,haveanimperturbablequietdignity,whichisusuallynotdestroyedevenbyaEu
Butthemerejusticethatisimpliedinexchangeiscertainlyonlyformalandrelative;anyonepersonshouldhaveneithermore
Bigcitiestodayareconfrontedwithveryseriousproblems.Transportisa【1】difficulty:someplannersbelievein【2】transportsy
Languagebelongstoeachmemberofthesociety,tothecleaner______totheprofessor.
OnereasonforthesuccessesofAsianimmigrantsintheU.S.isthattheyhavetakengreat______toeducatetheirchildren.
Thetallerthecontainer,____atthebottom.
随机试题
患者,女,35岁,5年来劳累后心悸、气短、食欲缺乏、水肿,2周来上呼吸道感染后症状加重。检查:BP120/70mmHg(16/9.3kPa),心尖区闻及舒张期雷鸣样杂音,HR120/min,心律失常,心音强弱不等,双肺底闻及湿性啰音,肝肋下3cm,压
A.井穴B.荥穴C.合穴D.经穴E.腧穴太溪在五输穴中属()
血红蛋白增高常见于()
对于非国家投资的项目而言,投资者在确定基准收益率时考虑的因素很多,但其基础因素为()。
()是项目管理中最重要的任务。
设立管理公开募集基金的基金管理公司的注册资本要求()。
教师执教文言文阅读课时指出《咏雪》与《陈太丘与友期》皆出自《世说新语》,以下该教师关于《世说新语》的介绍,表述有误的是()。
∫(arcsinx)2dx=_________.
Estimateswereobtainedfromthreecontractorsonthecostsofcoveringtheofficesandclass-rooms.Allthesethreewereinthe
A、Itwasprettygood.B、Itwasratherdull.C、Itwasnotwellorganized.D、Itwasattendedbymanypeople.CW:Let’stalkaboutt
最新回复
(
0
)