首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、An environment protector. B、A visiting scholar. C、An engineer on construction. D、A tourist who have visited Alaska. B该题问“讲话者的职
A、An environment protector. B、A visiting scholar. C、An engineer on construction. D、A tourist who have visited Alaska. B该题问“讲话者的职
admin
2010-08-21
84
问题
Good afternoon. I want to thank Professor Jones for giving me the opportunity to talk to you students today about Alaska. One of the things that concerns me most is the future of Alaska environment. About 20 yearn ago before going on a wilderness research expedition, I visited Anchorage, the largest city in Alaska. It was then a small city of 40,000 inhabitants, surrounded by a quiet wilderness. When I made a recent trip to update my early work, I found amazing changes. Anchorage now has 180,000 people, more than four times as many as in 1960. Those skyscrapers, shopping centres and all the accompanying crowds and traffic jams. The forests and mountains are still nearby, but they seem diminished by the city’s great size. The discovery of oil in 1968 on the north slope of Alaska caused many of these changes. The construction of the oil pipeline brought increased wealth to the state. However, them have been too many people moving to Alaska in a short period to work on the pipeline. There was not enough housing and transportation. I think Alaska must make important decisions soon. Alaska needs to decide how to develop their natural resources and mineral wealth without destroying the wilderness and harming the wild life. What is decided on now will affect generations to come.
选项
A、An environment protector.
B、A visiting scholar.
C、An engineer on construction.
D、A tourist who have visited Alaska.
答案
B
解析
该题问“讲话者的职业是什么?”文中提到I want to thank Professor Jones for giving me the opportunity to talk to you students today about Alaska. ... About 20 years ago before going on a wildness research expedition, I visited Anchorage, the largest city in Alaska.(我想感谢Jones教授给我这个机会给你们这些学生聊一下关于阿拉斯加的话题。20年前,在去一次野外调研旅行之前,我去了阿拉斯加最大的城市Anchorage。)他感谢另外一位教授给他机会,由此我们可以确定他不是本校的老师,而且,他还外出调研,可以看出他是一位学者。故B项“访问学者”正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/wf7K777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Afewyearsagoitwasfashionabletospeakofagenerationgap,adivisionbetweenyoungpeopleandtheirelders.Parents【B1】__
Goodnewsisbadnewsandbadnewsisgoodnews,newsmenoftensaytooneanother.Andwhenyoulookatthemediait’sonlytoo
MarioDeLibertyhadbeenlivingasmallbusinessman’sdream.Twenty-oneyearsagoheopeneduptheWestgatePubinHavertown,Pe
Firecanbethoughtofasanycombustionprocessintenseenoughtoemitlight.Itmaybeaquietlyburningflameorthebrillian
Firecanbethoughtofasanycombustionprocessintenseenoughtoemitlight.Itmaybeaquietlyburningflameorthebrillian
Majorculturaldifferencesinsellingtechniquesincludetherelationshipbetweenthesalespersonandthecustomer."Coldcallin
A、Thecouplewillselloutalltheirjointpossessions.B、Womenwillbemorelikelytogetthepossessionsofthefamily.C、Men
Britainalmostmorethananyothercountryintheworldmustseriouslyfacetheproblemofbuildingupwards,thatistosayofa
Mostpeoplefeellonelysometimes.Butitusuallyonlylastsbetweenafewminutesandafewhours.Thiskindoflonelinessisn
Thegovernmentistogivenew"jobsplitting"grantstoemployerswillingtoofferpart-timeworktopeopleclaimingunemploymen
随机试题
宝玉挨打后,“两个眼睛肿的桃儿一般,满面泪光”的人是________。
服毒后的洗胃处理,正确的是()
钻石征见于
可以保持蛋白质活性的蛋白质沉淀方法是
男性外生殖器及前列腺的发育是由于乳腺腺泡发育主要是
既能补阳益阴,固精缩尿,明目,又能止泻的药物是
如果操作技能发展较言语技能好,则不可能出现的是()。
复数是虚数,则实数x应满足的条件是________.
在两岸统一问题上“寄希望于台湾人民”是指()。
Therichmanandthepoortailorlivedin______.Therichmangavethepoortailoralotofmoney,because______.
最新回复
(
0
)